Vozač

Vozači u Britaniji će morati dobro da paze šta da obuku i obuju

Britanski vozači koji za volan sjednu u širokim farmerkama, dugoj suknji ili haljini ili pogrešno izaberu obuću, rizikuju da plate kaznu od 5.000 funti ukoliko ih policija zaustavi.

Uhapšen državljanin Srbije sa 37 kilograma narkotika

BEČ - U jednom odmaralištu na autoputu Vestautovan u Berghajm-Kasern carincini su otkrili oko 37 kilograma marihuane u jednom malom kamionu.

Najstariji aktivni vozač u Srbiji produžio dozvolu u 94. godini

Najstariji vozač u Srbiji je Ivanjičanin Tikomir Bešević, koji uveliko gazi desetu deceniju, ali i dalje sjedi za volanom svog četvorotočkaša.

Mrtvog partnera vozio preko pola Evrope

Policija u Kataloniji zaustavila je muškarca zbog vožnje pogrešnom stranom puta i otkrila da je pored sebe, na suvozačkom sjedištu, imao mrtvo tijelo.

Predložiće trajno oduzimanje dozvola nesavjesnim vozačima

BEOGRAD - Agencija za bezbjednost saobraćaja predložiće da izmjene Zakona o bezbjednosti saobaćaja predvide i trajno oduzimanje vozačke dozvole i vozila nesavjesnim vozačima koji nisu spremni da promijene svoje ponašanje, najavio je direktor Agencije Duško Pešić.

Uhapšen pijani vozač u Gradišci

GRADIŠKA - Policija u Gradišci lišila je slobode lice čiji su inicijali M.M. iz Gradiške zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

Vozio bez vozačke, a duguje preko 10.000 KM

BANJALUKA - Banjalučka policija oduzela je juče vozilo osobi čiji su inicijali B.B., a utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole i da ima dug od 10.640,80 KM, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Uhapšen pijani vozač

DOBOJ - Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj lišili su slobode vozača iz Tuzle čiji su inicijali J.B, kod kojeg je utvrđeno 1,68 promila alkohola u krvi.

Vozio bez vozačke neregistrovan auto, a za kazne dugovao 9.970 KM

BANJALUKA - Prilikom redovne kontrole, banjalučka policija juče je oduzeli auto marke tojota vozaču čiji su inicijali A.V., a kontrolom je utvrđeno da duguje 9.970 KM kazni, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Mediji: Aca Lukas zaposlio sina kao vozača

Aca Lukas je angažovao svog sina Lazara kao vozača! Pošto mu je zabranjeno da narednih sedam mjeseci upravlja autom zbog vožnje u alkoholisanom stanju, pjevač je našao rješenje, javili su mediji.

Najčitanije