Vozač

Vozio bez vozačke, a duguje preko 10.000 KM

BANJALUKA - Banjalučka policija oduzela je juče vozilo osobi čiji su inicijali B.B., a utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole i da ima dug od 10.640,80 KM, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Uhapšen pijani vozač

DOBOJ - Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj lišili su slobode vozača iz Tuzle čiji su inicijali J.B, kod kojeg je utvrđeno 1,68 promila alkohola u krvi.

Vozio bez vozačke neregistrovan auto, a za kazne dugovao 9.970 KM

BANJALUKA - Prilikom redovne kontrole, banjalučka policija juče je oduzeli auto marke tojota vozaču čiji su inicijali A.V., a kontrolom je utvrđeno da duguje 9.970 KM kazni, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Mediji: Aca Lukas zaposlio sina kao vozača

Aca Lukas je angažovao svog sina Lazara kao vozača! Pošto mu je zabranjeno da narednih sedam mjeseci upravlja autom zbog vožnje u alkoholisanom stanju, pjevač je našao rješenje, javili su mediji.

Uhapšen zbog nasilničke vožnje, vozio sa 3,07 promila alkohol

BEOGRAD - Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Kruševcu podnijeli su prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje protiv muškarca (36), koji je sinoć oko 20 časova na Bruskom putu u Kruševcu upravljao automobilom BMV u stanju potpune alkoholisanosti sa 3,07 promila alkohola u organizmu.

Hiljade vozača provode Božić na granici

LONDON - Hiljade stranih vozača kamiona provode Božić po gregorijanskom kalendaru u svojim vozilima na graničnom prelazu na jugu Engleske uprkos zalaganjima da oni stignu u svoje zemlje.

Zbog vožnje pod uticajem alkohola oduzeto 27 dozvola

GRADIŠKA - Zbog prisustva alkohola u organizmu oduzeto je 27 vozačkih dozvola u akciji sprovedenoj za vikend na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, saopšteno je iz ove uprave.

Uhapšen pijani vozač

DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice Doboj juče su uhapsili N.H. iz Doboja, kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,58 g/kg, saopšteno je iz PU Doboj.

Vozio sa 5,5 promila alkohola u krvi

BEOGRAD - Tridesetčetvorogodišnji muškarac iz Požarevca vozio je automobil sa čak 5,5 promila alkohola u krvi, utvrdila je smederevska policija alko-testiranjem prilikom redovne kontrole saobraćaja.

Za dva dana kažnjeni 91 vozač i devet pješaka

DOBOJ - Zbog nepropisnog zaustavljanja ili parkiranja na području Doboja kažnjen je 91 vozač, dok je devet pješaka, od jedanaest kontrolisanih, sankcionisano, četiri zbog kretanja kolovozom u alkoholisanom stanju, navedeno je iz Policijske uprave Doboj.

Najčitanije