Vozač

Uhapšen pijani vozač iz Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Muškarac S.D. iz Mrkonjić Grada uhapšen je jer je vozio sa 1,93 promila alkohola u organizmu, rekla je portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Priveden zbog jakog pijanstva

GACKO - Gatačka policija privela je vozača M.Ž., koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u stanju jakog pijanstva, s prisustvom alkohola u organizmu od 2,46 g/kg.

Uhapšeni pijani vozači, sankcionisano pet osoba pod dejstvom droge

ZVORNIK - U trodnevnoj akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su 10 vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi veće od 1,5 promila ili su odbili da se podvrgnu alko-testiranju, dok je pet učesnika sankcionisano zbog prisustva droge ili psihoaktivnih lijekova.

Pronađen vozač koji je osumnjičen da je udario dijete u Prijedoru

PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave /PU/ Prijedor identifikovali su i uhapsili vozača M.T. iz Prijedora zbog postojanja sumnje da je vozeći "dačiju logan" udarilo maloljetnog pješaka, a potom se udaljilo sa mjesta saobraćajne nezgode.

Na području Banjaluke za 11 dana kažnjeno 3.373 vozača

BANJALUKA – Banjalučka policija je za 11 dana sankcionisala 3.373 vozača zbog počinjenih prekršaja, u okviru pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Radnici u voćarstvu, vozači i konobari postali višak

BANJALUKA, PRIJEDOR - Neposredno pred pandemiju virusa korona u RS u pojedinim djelatnostima tražio se radnik više, poput radnika u voćarstvu, vozača, konobara, međutim virus korona je izmijenio tu strukturu, pa su oni sada postali višak, jer ih ima više nego što treba.

U Šipovu uhapšen pijani vozač

MRKONJIĆ GRAD - Pripadnici Policijske stanice Šipovo uhapsili su vozača iz te opštine A.A, kod kojeg je utvrđeno 1,86 promila alkohola u krvi.

Akcija MUP-a RS "napisala" 5.009 kazni za učesnike u saobraćaju

BANJALUKA - Prilikom sprovođenja akcije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske prošle sedmice policija je kaznila 5.009 učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz MUP-a RS.

U Doboju uhapšeno pet pijanih vozača, 37 isključeno iz saobraćaja

Službenici Policijske uprave Doboj uhapsili su pet vozača, a 37 isključili iz saobraćaja zbog vožnje u alkoholisanom stanju, dok su dva sankcionisana zbog upravljanja pod dejstvom droge ili psihoaktivnih lijekova.

Uhapšen Dobojlija koji je vozio pijan

DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 uhapsili su vozača N.S. iz Doboja, kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 59 g/kg.

Najčitanije