Vozač

Banjalučanin se predstavljao kao Lukačev vozač, pa vrijeđao druge vozače

​BANJALUKA – Banjalučka policija ispitala je Bojana S. iz Banjaluke koji je prijavljen da je ugrozio i vrijeđao učesnike u saobraćaju, lažno se predstavljajući kao vozač ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske (Dragana Lukača).

Vozač kamiona zalutao na planinskom prevoju u Tesliću

DOBOJ - Vozač kamiona iz Gradiške izgubio se na planinskom prevoju na području opštine Teslić krećući ka Sarajevu, ali ga je teslićka policija uspjela pronaći.

Uhapšen pijani vozač u Derventi

DOBOJ - Policija u Derventi uhapsila je vozača sa područja opštine Brod D.C, kod kojeg je utvrđeno 2,25 promila alkohola u krvi.

Iz saobraćaja isključeno 56 pijanih vozača

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina u periodu od 2. do 5. januara sprovela je akciju pojačne kontrole učesnika u saobraćaju s akcentom na kontrolu alkoholisanosti i iz saobraćaja isključila 56 vozača, od 376, koliko ih je kontrolisala.

Više od 7.000 vozačkih dozvola godišnje bude oduzeto zbog lošeg vida

Prema posljednjim istraživanjima, u Velikoj Britaniji nedjeljno dozvolu gubi oko 134 vozača zbog lošeg vida.

Poznat identitet vozača kamiona koji je pobjegao sa mjesta nezgode

ZVORNIK - Policija je identifikovala osobu čiji su inicijali A.A. iz Zvornika za koju se sumnja da se udaljila sa lica mjesta nakon učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Glumina kod Zvornika u kojoj je povrijeđen muškarac, saopšteno je danas iz Policijske urave Zvornik.

Poginuo vozač, drugi teško povrijeđen

PRIJEDOR - Lice iz Kozarske Dubice čiji su inicijali H.B. smrtno je stradalo u saobraćajnoj nezgodi, dok je lice iz ove opštine čiji su inicijali R.K. tom prilikom zadobilo teške tjelesne povrede, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Šokantna poruka za strane šofere: "Ovaj autobus vozi Nijemac"

Vozač autobusa u Njemačkoj dospio je u centar pažnje javnosti nakon što je na autobusu zalijepio kontroverznu poruku. Fotografija poruke zalijepljene na vjetrobranskom staklu brzo se proširila društvenim mrežama, a vozač je suspendovan.

Ljekari upozoravaju - profesija vozača vrlo opasna po zdravlje i život

Na osnovu 13-godišnjeg istraživanja, specijalisti sa Univerziteta Harvard su utvrdili da je profesija vozača vrlo opasna po zdravlje i život.

Preminuo napadnuti vozač autobusa u Požarevcu

POŽAREVAC - Vozač autobusa koga je najprije verbalno, a potom i fizički napao putnik D.M., poslije čega je doživio infarkt, preminuo je u požarevačkoj bolnici.

Najčitanije