Vozač

Kažnjen 181 vozač zbog tamnih folija na vozilu

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj kaznili su 181 vozača zbog dodatno postavljenih tamnih folija na staklenim površinama vozila, saopšteno je iz ove policijske uprave.

Težak udes kod Hadžića, poginula oba vozača

SARAJEVO - U sudaru motocikla i putničkog vozila, danas oko 14.50, poginula su dva vozača, saopšteno je iz policije Kantona Sarajevo

Poginuo vozač pasata

TUZLA - Vozač automobila pasat čiji su inicijali M.I. (45) iz Gradačca poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Gradačac - Ormanica u mjestu Vučkovci, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Uhapšen pijani vozač

BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Ribnik uhapsili su vozača iz Mrkonjić Grada čiji su inicijali M.P, koji je imao 1,87 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Vozači kamiona mogu da staju na svim odmorištima u Hrvatskoj

ZAGREB - Vozači teretnih vozila u tranzitu kroz Hrvatsku od danas bez ograničenja mogu da se zaustavljaju na odmorištima koja se nalaze na tranzitnim pravcima.

Vozio sa 1,63 promila alkohola u krvi

ZVORNIK - Muškarac R.H. iz Kalesije uhapšen je na području opštine Osmaci jer je alkotestiranjem utvrđeno da je vozio sa 1,63 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Uhapšen pijani vozač u Tesliću

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je vozača M.M. sa područja ove opštine, koji je imao 1,79 promila alkohola u organizmu.

Sudar kod Bijeljine, teško povrijeđen vozač

BIJELJINA - Vozač kedija zadobio je teške povrede u sudaru koji se dogodio danas na putu Bijeljina - Popovi.

Odbio da vozi u žarište korona virusa pa dobio otkaz

Osim što oduzima živote i stvara globalnu histeriju, virus korona zadnjih dana poremetio je i cjelokupnu svjetsku ekonomiju i normalno funkcionisanje na privatnom ali i poslovnom planu.

U sudaru autobusa i kamiona povrijeđen vozač

TUZLA - Vozač autobusa povrijeđen je jutros u saobraćajnoj nezgodi na dijelu puta Srebrenik-Gradačac u mjestu Donji Lukavac, rečeno je Srni u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije