Vozač

Mladić iz BiH kontra smjerom bježao od hrvatske policije

ZAGREB - Policajci Policijske stanice Vrbovsko u Hrvatskoj proveli su kriminalističko istraživanje i krivično prijavili zbog bahate vožnje 19-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, javljaju hrvatski internet mediji.

Za tri dana sankcionisano 589 vozača

DOBOJ – Policijski službenici Policijske uprave Doboj su u periodu od 07. do 10.11.2019. godine, na području koje operativno pokriva PU Doboj, realizovali republičku akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju tokom koje je kontrolisano 1.069 učesnika u saobraćaju, prilikom čega je 512 vozača prekoračilo brzinu kretanja motornih vozila

Brojke ne lažu: Žene su bolji vozači nego muškarci

Žene već decenijama bije reputacija da su gori vozači od muškaraca, ali novo istraživanj došlo do potpuno drugačijeg zaključka.

Pet načina da postanete bolji vozač

Većina od nas smatra da nam je vještina upravljanja vozilom na zavidnom nivou. Rijetko kad nam ponos dopušta da priznamo kako je neko bolji od nas.

Usred dana vozio auto sa 4,29 promila alkohola u krvi

ZAGREB - Hrvatska policija zaustavila je muškarca koji je vozio automobil pod uticajem alkohola, a izmjereno je da ima 4,29 promila u krvi, prenose hrvatski mediji.

Uhapšen pijani vozač koji je usmrtio mladića

ŠABAC - Policija je uhapsila dvadesetosmogodišnjeg mladića iz okoline Loznice koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo jedan maloljetnik, a dvojica su povrijeđena.

Vozači ovih automobila se smatraju najgorim

Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji otkrilo je koji automobil voze ljudi koje svi ostali najviše mrze u saobraćaju.

Pet grešaka koje prave svi vozači, uključujući i iskusne

Život bez automobila bi danas bio nezamisliv. Automobili su postali glavno prevozno sredstvo i sada je sasvim normalno da svako posjeduje neku vrstu vozila.

Vozač rekorder: Srpsko-hrvatsku granicu pređe 24 puta dnevno

"Dobar dan, vaš pasoš, molim" i "dobar dan, vašu putovnicu, molim". I tako 48 puta na dan, praktično svakodnevno, na graničnim prelazima između Hrvatske i Srbije, Bačka Palanka - Ilok te Ilok - Neštin, 63-godišnjeg Franju Cara, vozača kompanije Dunavprevoz iz Bačke Palanke, pozdravljaju i dočekuju granični policajci s obje strane granice.

Nezgoda kod Banjaluke, povrijeđen vozač

BANJALUKA - U slijetanju vozila u banjalučkom naselju Karanovac danas je lakše povrijeđen vozač, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije