Vozač

Najlakše zavući ruku u džepove vozača

Dame i gospodo, ako danas odete do benzinske pumpe i u rezervoar uspete benzin za 50 maraka, od tog iznosa 23 marke ste dali državi.

Vozača u BiH nema ni za lijek, a egzodus tek slijedi

BANJALUKA, SARAJEVO - Iako se u BiH veći duži period bilježi manjak profesionalnih vozača, prevoznici strahuju da će problem tek da eskalira i da će uslijediti egzodus ovih radnika.

Vozaču autobusa određen pritvor do 30 dana

BEOGRAD - Vozaču autobusa D.H. (72) koji je u petak u Zemunu uletio u dječije igralište određen je danas nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu pritvor do 30 dana.

Vozio auto-putem sa 4,65 promila alkohola u krvi

ZAGREB - Muškarac (43) vozio je auto-putem u Hrvatskoj sa 4,65 promila alkohola u krvi, saopštila je hrvatska policija.

Povećan broj pijanih vozača

TREBINJE - Stanje opšte bezbjednosti na području Policijske uprave Trebinje je zadovoljavajuće, ali je u julu povećan broj saobraćajnih nezgoda i vozača koji upravljaju vozilom u alkoholisanom stanju, izjavio je danas načelnik Uprave Siniša Laketa.

Ispitan vozač autobusa u kojem je poginulo 10 ljudi, branio se ćutnjom

SLAVONDKI BROD - Vozač koji je juče na auto-putu kod Slavonskog Broda skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je deset ljudi poginulo doveden je danas u Županijsko državno tužilaštvo gdje se branio ćutnjom.

Saobraćajna nesreća kod Gradiške, poginuo 40-godišnji muškarac

BANJALUKA - Četrdesetogodišnji Bojan Perović iz Gradiške poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u mjestu Lužani, na putnom pravcu Čatrnja - Turjak, grad Gradiška, dok je osoba čiji su inicijali D.V. zadobila tjelesne povrede.

Banjalučka policija za vikend u akciji

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka najavljuje da će tokom vikenda sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja s akcentom na upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola.

Šta je Bandić govorio vozaču u ozvučenom autu: Što smo ćapili, ćapnuli smo

ZAGREB - Lani u julu policija je u ozvučenom automobilu snimila tadašnjeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića kako s vozačem Ivanom Jurčićem razgovara o tome kako moraju privremeno izbaciti iz igre s adventskim kućicama njegova drugog vozača Zdravka Krajinu i "kralja Adventa" Denisa Mohenskog zbog policijskih izvida.

Uhapšen vozač osumnjičen da je pijan prijetio policajcu

LAKTAŠI - S.K. iz Laktaša priveden je zbog sumnje da je pijan prijetio policajcu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Najčitanije