Vozači

Vozači u RS najčešće voze 76 km/h

DOBOJ - Bez obzira na to šta pisalo na saobraćajnom znaku, građani RS na putevima voze prosječnom brzinom 76 kilometara na čas, brzinu uglavnom prekoračuju na lokalnim putevima, a manje na autoputu.

Najpijaniji vozači iz Gradiške i Bratunca: Za volanom sa 5,18 promila

BANJALUKA - Na cestama u Republici Srpskoj od početka ove godine najpijaniji vozači evidentirani su u Gradišci i Bratuncu, koji su imali najveću koncentraciju alkohola u krvi, po 5,18 promila, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Iz saobraćaja isključeno 66 pijanih vozača

DOBOJ - Službenici dobojske Policijske uprave su tokom dvodnevne akcije iz saobraćaja isključili 66 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola, od kojih je 11 uhapšeno, saopšteno je iz ove uprave.

Od kontrolisanih 767 vozača, 411 počinilo prekršaje

ZVORNIK - Na području u nadležnosti Policijske uprave Zvornik od 767 kontrolisanih učesnika u saobraćaju 411 je počinilo prekršaje, saopšteno je danas iz ove uprave.

Dug vozača u BiH skoro 60 miliona KM: Sarajlija duguje čak 94.150 KM

BANJALUKA - Ukupan dug vozača u BiH za saobraćajne prekršaje iznosi skoro 60 miliona KM, a ukupan dug vozača u FBiH skoro je duplo veći od onog u RS, podaci su Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA BiH).

U ovim horoskopskim znakovima se rađaju najbolji vozači

Iako je mnoštvo vozača rođenih u svim horoskopskim znakovima, ovi su se posebno istaknuli.

Više od pola miliona Francuza vozi bez dozvole

​U Francuskoj 680.000 ljudi vozi bez vozačke dozvole a u većini slučajeva uzrok je cijena polaganja ispita za vozačku dozvolu, prenio je danas list "Parizijen".

Ovakvog suvozača treba da imaju loši vozači

Momci koji stoje iza YouTube kanala Two Dudes One Miata postavili su na društvenu mrežu veoma smiješan snimak. Naime, video je nastao tokom vožnje lokalnog ATC šampionata.

Vozači duguju za kazne više od 63 miliona KM

SARAJEVO - Ukupna dugovanja vozača po osnovu neplaćenih kazni u BiH iznose 63,15 miliona KM, a ukupan broj nenaplaćenih naloga je 191.082, podaci su Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH /IDDEEA/.

Privedeno 10 pijanih vozača, 74 isključena iz saobraćaja

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj su tokom četvorodnevne pojačane kontrole saobraćaja, slobode lišili deset pijanih vozača, a 74 isključili iz saobraćaja i sankcionisali.

Najčitanije