Vozači

Vozači moraju imati obrazac izjave za ulazak u Italiju

​Vozači koji obavljaju prevoz putnika i robe za prevoznike registrovane van teritorije Italije od danas moraju posjedovati obrazac izjave koji je popunjen prije ulaska na italijansku teritoriju, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske.

U Modriči i Derventi uhapšena dva pijana vozača

DOBOJ - Policija iz Modriče i Dervente uhapsila je po jedna osoba zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Poslodavci moraju da izdaju potvrdu o angažovanju vozača u međunarodnom prevozu

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije donio je danas zaključak kojim se poslodavcima sa sjedištem u Republici Srpskoj nalaže da izdaju potvrdu o angažovanju vozača u međunarodnom prevozu robe u toku vanredne situacije.

Preporuke: Šta trebaju raditi vozači koji dolaze u RS

BANJALUKA – Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite izdalo je preporuke za vozače koje dolaze iz inostranstva u BiH, odnosno u Republiku Srpsku.

Sankcionisano 56 pijanih vozača i jedan pješak

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor tokom pojačane kontrole u saobraćaju zbog alkohola je isključeno 56 vozača, od kojih je 10 zadržano u policijskim stanicama do otrežnjenja.

Za četiri dana isključeno 56 pijanih vozača

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor za četiri dana iz saobraćaja je isključeno 56 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a 10 zadržano na triježnjenju, dok je jedan pješak sankcionisan zbog kretanja kolovozom u pijanom stanju.

Uhapšena dva vozača sa više od dva promila alkohola

DOBOJ - Dobojska policija uhapsila je dva pijana vozača automobila, kod kojih je utvrđeno više od dva promila alkohola u krvi.

Usvojena inicijativa: Pooštriti sankcije za pijane vozače

SARAJEVO - Komisija za saobraćaj i komunikacije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH jednoglasno je usvojila inicijativu o pooštravanju sankcija i utvrđivanju krivične odgovornosti za vozače sa više od 1,5 promila alkohola u organizmu.

Pijani vozači uhapšeni u Modriči i Tesliću

DOBOJ - Pripadnici Policijske uprave Doboj u Modriči i Tesliću uhapsili su dva vozača koja su upravljala vozilima u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz ove uprave.

Zbog nepropisnog parkiranja kažnjeno 113 vozača u Gradišci

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiške sankcionisali su 113 vozača zbog nepropisnog parkiranja motornih vozila, tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju na području grada.

Najčitanije