Vozači

Uhapšeni pijani vozači, sankcionisano pet osoba pod dejstvom droge

ZVORNIK - U trodnevnoj akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su 10 vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi veće od 1,5 promila ili su odbili da se podvrgnu alko-testiranju, dok je pet učesnika sankcionisano zbog prisustva droge ili psihoaktivnih lijekova.

U Prijedoru kažnjeno 2.066 vozača, 223 isključeno iz saobraćaja

PRIJEDOR - Policija u Prijedoru kaznila je 2.066 učesnika u saobraćaju od 19. do 30. avgusta u okviru republičke akcije pojačane kontrola saobraćaja, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Na području Zvornika za dva dana kažnjena 42 pijana vozača

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik, u periodu od 24. do 26. jula, sankcionisano je 42 vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, saopšteno je iz ove Policijske uprave.

Banjalučki vozači i pekari kažnjeni zbog nenošenja maski

BANJALUKA - Gradska inspekcija je u vrijeme pandemije virusa korona sankcionisala dva vozača gradskog prevoza, jednog zaposlenika u pekari, te izdala dva prekršajna naloga ustanovi za smještaj starijih lica zbog nepoštovanja propisanih mjera zaštite od kovida-19, rekli su za "Nezavisne" u Odjeljenju za inspekcijske poslove.

U Prijedoru tokom vikenda kažnjeno 37 pijanih vozača

PRIJEDOR – Trideset sedam vozača sankcionisano je prethodnog vikenda zbog vožnje u alkoholisanom stanju, tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju na području Prijedora.

Istraživanje: Francuzi i Grci najgrublji vozači u Evropi

Francuski vozači dijele prvo mjesto sa grčkim kolegama u neslavnom rekordu izricanja uvreda tokom vožnje, pri čemu ih je 70 odsto priznalo da to čini, pokazalo je novo istraživanje o navikama vozača u Evropi.

Zbog nesavjesnih vozača blokiran prolaz "Banj busa"

Zbog nesavjesnih vozača danas je onemogućen prolaz panoramskog autobusa, “Banj busa”, ka najpoznatijem banjalučkom izletištu.

Devet pijanih vozača uhapšeno na području Zvornika

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik, u regionalnoj akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, uhapšeno je devet vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo od više od 1,5 promila alkohola u krvi, dok su tri učesnika sankcionisana prilikom kontrole na prisustvo droge tokom vožnje, saopšteno je danas iz ove uprave.

Vozačima rok 90 dana za registraciju

SARAJEVO – Vlasnici vozila čija registracija je istekla nakon 16. marta ove godine, zahtjev za produženje registracije vozila mogu podnijeti najkasnije 90 dana od dana prestanka prirode ili druge nesreće na teritoriji BiH.

Na vozački ispit u Austriji samo sa maskom

U Austriji na polaganje vozačkog ispita moguće je, ubuduće, izaći samo sa zaštitnom maskom.

Najčitanije