Vozači

Uhapšeno osam pijanih vozača i pješak

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik uhapšeno je osam pijanih vozača i jedan pješak kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola više od 1,5 promila u krvi ili su odbili alko-testiranje, saopšteno je danas iz ove uprave.

U Prijedoru kažnjen 201 vozač

PRIJEDOR - Od 736 kontrolisanih u akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača pod uticajem alkohola, droga i lijekova sankcionisan je 201 učesnik, odnosno 27,3 odsto kontrolisanih, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Pod uticajem alkohola više od 17 odsto vozača

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju su od ukupno 3.404 alkotestirana vozača kod njih 605 ili 17,8 odsto utvrdili prisustvo alkohola u organizmu.

Vozači početnici nisu kamikaze

BANJALUKA - Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda zabilježenih prošle godine na putevima u RS, njih samo sedam odsto izazvali su vozači koji imaju do dvije godine vozačkog staža.

Kažnjeno 135 vozača zbog ugrožavanja pješaka

BIJELJINA - Zbog ugrožavanja pješaka kažnjeno je 135 vozača na području Policijske uprave Bijeljina tokom prve sedmice drugog polugodišta u školama, saopšteno je iz policije.

Stalno zaposlenje za osam profesionalnih vozača

BANJALUKA - Privredna komora Republike Srpske je kroz svoj Edukativni centar uspješno završila obuku za osam kandidata, koji su postali profesionalni vozači motornih vozila.

Vozači oprez, počinje drugo polugodište

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske pozvalo je vozače da danas budu posebno oprezni prilikom vožnje u blizini škola i vrtića jer počinje drugo polugodište.

Uhapšeno šest pijanih vozača i jedan pješak

DOBOJ - Na području nadležnosti Policijske uprave Doboj zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena i sankcionisana 62 vozača, od kojih je šest lišeno slobode.

Grbić: 4.000 vozača iz Srpske u zemljama EU

GRADIŠKA - Predsjednik Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske Nikola Grbić rekao je danas povodom 15. januara - Dana vozača i auto-mehaničara, da je položaj auto-prevoznika i vozača u Srpskoj i BiH iz godine u godinu sve teži, te da je lani oko 4.000 vozača iz Srpske otišlo u zemlje EU.

Ukidaju se brojne linije, nema vozača

RIJEKA - Zbog nedovoljnog broja vozača riječki Autotrolej ukida niz polazaka na gradskim linijama javnog prevoza, a dio linija voziće na skraćenoj trasi.

Najčitanije