Vozači

Na oglase za zapošljavanje vozača više se niko ne javlja

BANJALUKA, PALE - Kako stvari trenutno stoje, na tržištu rada u RS ne vozi samo ko ne želi, jer je, prema riječima poslodavaca, kvalifikovanog vozača, koji bi mogao sjesti u teretno vozilo i odvesti ga na odredište, gotovo nemoguće pronaći.

U dvodnevnoj akciji kontrolisano 378 vozača

BIJELJINA - Tokom dvodnevne policijske akcije na području koje pokriva Policijska uprava Bijeljina kontrolisana su 378 vozača, od kojih su zbog vožnje pod dejstvom alkohola sankcionisana 33 vozača, kao i 21 vozač "dvotočkaša", saopšteno je iz policije.

Vozači oprezno, počela je školska godina

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske apelovalo je danas, povodom početka školske godine, da vozači prilagode brzinu, naročito u blizini škola i na putevima gdje se u većem broju kreću učenici.

Obuka i zaposlenje za vozače autobusa i pekare

BANJALUKA - Privredna komora Republike Srpske organizuje obuku za vozače autobusa i pekare, a sredstva za podsticaje za zapošljavanje već su obezbijeđena, saopšteno je iz Komore.

Zbog nepropisnog zaustavljanja sankcionisana 194 vozača

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj su tokom dvodnevne akcije zbog nepropisnog zaustavljanja ili parkiranja sankcionisali 194 vozača.

Za dva dana sankcionisana 162 vozača i 145 pješaka

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka kaznili su za dva dana 162 vozača zbog nepropuštanja pješaka prilikom prelaska kolovoza, kao i 145 pješaka koji su prelazili kolovoz mimo pješačkog prelaza ili u vrijeme dok je prelazak bio zabranjen svjetlosnim saobraćajnim znakom.

Na području Doboja 61 vozač vozio pijan

DOBOJ - Pojačane kontrole saobraćaja na svim putnim pravcima koje operativno pokriva Policijska uprava (PU) Doboj nisu natjerale vozače da smanje gas i da ne sjedaju za volan nakon nekoliko čašica alkohola.

Policija traži vozače koji su ometali vozilo Hitne

BANJALUKA, LAKTAŠI - MUP RS radi na utvrđivanju identiteta dvojice muškaraca koji su u nedjelju na prijedorskoj petlji u Banjaluci prilikom protesta zbog povećanja cijena goriva zaustavili vozilo Hitne pomoći i nisu mu dozvolili da prođe sve dok ga nisu pretresli i uvjerili se da se u njemu nalazi pacijent.

Završen protest: Vozači ne odustaju od zahtjeva za nižom cijenom goriva

BANJALUKA - Završen je jednočasovni zastoj vozača u Banjaluci u znak protesta zbog povećanja cijena goriva.

Najčitanije