Vozači

Volan vapi za vozačima autobusa

BANJALUKA - Svega 20 vozača autobusa nalazi se na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS.

Za pet dana uhapšena 22 pijana vozača

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina tokom petodnevne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 136 vozača, od kojih su 22 lišena slobode jer su imala više od 1,5 promil alkohola u krvi.

Vozači oprez, gusta magla smanjuje vidljivost

BANJALUKA - Magla jutros mjestimično smanjuje vidljivost na putevima u dolinama i uz riječne tokove, a poseban oprez savjetuje se vozačima na širem području Gradiške, Prijedora, Doboja, te donjeg i gornjeg Podrinja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Otvoren poligon za obuku vozača u Banjaluci

BANJALUKA - Novi poligon za obuku vozača, površine 3.500 metara kvadratnih na parkingu kod preduzeća "Novi Jelšingrad" u Lazarevu, koji će znatno podići nivo obuke kandidata, u danas je zvanično pušten u funkciju.

Glava u torbi zbog bahatih vozača

Građani koji automobile parkiraju na trotoaru i zelenim površinama ne samo da krše zakon, već i ugrožavaju život osobama u invalidskim kolicima.

Vozači stupili u štrajk

LONDON - Vozači londonske podzemne željeznice stupili su u 24-časovni štrajk, koji će uticati na stotine hiljada putnika, javili su lokalni mediji.

Upozorenje vozačima na jače udare vjetra u južnim i istočnim krajevima BiH

SARAJEVO - U južnim i ponegdje u istočnim krajevima Bosne i Hercegovine upozorava se na mjestimično jače udare vjetra.

Vozački ispiti "jure" na 1.500 KM?

BANJALUKA, SARAJEVO - Za polaganje vozačke dozvole za B kategoriju kandidati u BiH mogli bi uskoro ukupno da izdvajaju i oko 1.500 KM, tvrde predstavnici nekih auto-škola, dok nadležni kažu da bi sve moglo biti konkretnije nakon septembra kad će biti završene javne konsultacije o Nacrtu odluke.

Na oglase za zapošljavanje vozača više se niko ne javlja

BANJALUKA, PALE - Kako stvari trenutno stoje, na tržištu rada u RS ne vozi samo ko ne želi, jer je, prema riječima poslodavaca, kvalifikovanog vozača, koji bi mogao sjesti u teretno vozilo i odvesti ga na odredište, gotovo nemoguće pronaći.

U dvodnevnoj akciji kontrolisano 378 vozača

BIJELJINA - Tokom dvodnevne policijske akcije na području koje pokriva Policijska uprava Bijeljina kontrolisana su 378 vozača, od kojih su zbog vožnje pod dejstvom alkohola sankcionisana 33 vozača, kao i 21 vozač "dvotočkaša", saopšteno je iz policije.

Najčitanije