Vozila

Akcija MUP-a RS: Obračun s vozačima funkcionera koji nezakonito koriste treptače

BANJALUKA - Svi vozači funkcionera koji na putevima u Srpskoj nezakonito budu koristili treptače suočiće se s kaznom, jer je MUP RS počeo akciju otkrivanja i sankcionisanja onih koji mimo propisa uključe ove posebne svjetlosne uređaje, potvrđeno je "Nezavisnim".

Maloljetnik osumnjičen da je udario policajca tokom krađe vozila

DOBOJ - Policija u Derventi uhapsila je maloljetnika iz ove opštine osumnjičenog da je udario policajca van dužnosti, koji ga je zatekao da obija putnički automobil "seat".

Rudo na dnu tabele u RS: Na deset ljudi jedan registrovan auto

RUDO - U opštini Rudo u prošloj godini bilo je registrovano tek 139 vozila na svakih 1.000 stanovnika, pa se ova lokalna zajednica, po tom parametru, našla na dnu tabele u Srpskoj.

Policija dnevno u RS uhvati devet vozila bez registracije

​BANJALUKA - Na putevima Republike Srpske tokom prošle godine iz saobraćaja je prosječno dnevno isključeno osam do devet vozila zbog isteka registracije, međutim stručnjaci za bezbjednost saobraćaja smatraju da je taj broj daleko veći jer postoji veliki broj neevidentiranih vozača koji upravljaju neregistrovanim vozilima u ruralnim područjima.

Oklopna vozila krenula iz Podgorice

PODGORICA - Kolona oklopnih vozila crnogorske policije krenula je iz Podgorice, a na društvenim mrežama pojavila se informacija da se kreću u raznim pravcima. Video kolone policijskih oklopnjaka objavio je na svom profilu na Facebooku Marko Milačić, lider Prave Crne Gore.

Limuzine voze u rikverc

SARAJEVO, BANJALUKA - Tokom prošle godine u Bosnu i Hercegovinu uvezeno je 69.077 polovnih i novih automobila, što je za 13.828 vozila manje nego godinu dana ranije.

Uhapšen osumnjičeni za oštećenje više vozila u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su osobu čiji su inicijali D.D. zbog sumnje da je otetilo više automobila na području ovog grada.

Zašto se EV u Njemačkoj slabo prodaju?

Njemački mediji pišu o zabrinjavajuće niskoj prodaji električnih vozila u njihovoj državi, a naročito domaćeg modela, Mercedesa EQC.

Ilon Mask planira tunele za električne automobile

Plan Ilona Maska da napravi niz tunela ispod velikih gradova sporo napreduje, ali mu je on i dalje posvećen.

Dobojska bolnica dobila dva nova sanitetska vozila

DOBOJ - Kvar vozila nasred puta za vrijeme transporta povrijeđenog pacijenta iz dobojske bolnice "Sveti apostol Luka" do Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci i borba da se stigne na vrijeme postaće prošlost jer je ova zdravstvena ustanova u petak dobila dva nova sanitetska vozila.

Najčitanije