Vozilo

Samo 15 odsto Nijemaca razmišlja da kupi električni automobil

Konsultantska kuća Deloitte sprovela je veliko istraživanje ispitujući njemačke vozače o tome koji bi automobil preferirali ukoliko se odluče za kupovinu novog vozila.

Banjalučka Hitna pomoć dobila sanitetsko vozilo

BANJALUKA - Grad Banjaluka donirao je sanitetsko vozilo sa opremom za Službu hitne medicinske pomoći kao i drugu medicinsku opremu za ostale službe Doma zdravlja, u vrijednosti od 225.000 KM.

SAD obavijestile Hrvatsku: Ističe rok za kupovinu borbenih vozila

Sjedinjene Američke Države obavijestile su Hrvatsku da u januaru naredne godine ističe rok za nabavku borbenih vozila tipa bredli, na kojima insistira hrvatski predsjednik Zoran Milanović u kritikama Vlade da zapostavlja kopnenu vojsku, dok ulaže veliki novac u modernizaciju borbenog vazduhoplovstva.

Vozilo koje je eksplodiralo u centru Banjaluke pripada Miroslavu Poprženu

BANJALUKA - U centru Banjaluke je došlo do požara, a kasnije i eksplozije na automobilu marke pežo u vlasništvu M.P, potvrđeno je "Nezavisnim" od portparola Policijske uprave Banjaluka Danijele Mučibabić.

Jedna osoba povrijeđena u sudaru auta i teretnog vozila

ZVORNIK - Jedno lice povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Vlasenica-Zvornik u mjestu Johovac, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Dacia privukla nove kupce zahvaljujući modelu na struju

Godinu dana nakon svjetske premijere, u oktobru su počele isporuke modela Dacia Spring prvim kupcima.

Toyota predstavila novi Aygo

Japanska marka zaslužuje gromoglasan aplauz zbog odluke da ne napusti A segment i stvori novu generaciju modela Aygo.

Novo vozilo za hemodijalizne pacijente

SANSKI MOST- Za potrebe prevoza hemodijaliznih pacijenata, Dom zdravlja u Sanskom Mostu nabavio je novo vozilo koje će u narednom periodu značajno poboljšati kvalitet ove vrste usluga.

Vatrogasno vozilo proizvedeno u BiH stiglo u Srebrenik

SREBRENIK - Profesionalna vatrogasna jedinica Srebrenik je danas, nakon 30 godina, dobila novo vatrogasno vozilo, vrijednosti 410.000 KM, a posebno je zanimljivo što je to vatrogasno vozilo proizvedeno u BiH i prvo je za bh. tržište.

Novi najmanji Opel stiže naredne godine i ima pogon na struju

Opel Rocks-e je u stvari prepakovani električni Citroen Ami iz 2020.

Najčitanije