Vozilo

"Renoova" fabrika u Sloveniji povećava proizvodnju e-vozila

U slovenačkoj fabrici automobila Revoz, u vlasništvu međunarodnog koncerna Reno-Nisan, sljedeće godine će se praviti sve više automobila na električni pogon.

MUP-u Srpske uručena četiri terenska vozila Despot

BANJALUKA - Predstavnici Tehničkog remonta Bratunac danas su u Centru za obuku u Zalužanima kod Banjaluke uručili Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske četiri nova oklopna multifunkcionalna terenska vozila "despot".

Ruska vojna policija dobila moćna oklopna vozila "Patrulj"

Najnoviji oklopni automobili "Patrulj" ("Patrola“) isporučeni su vojnoj policiji. Svečana primopredaja nove tehnike obavljena je krajem prošle nedjelje na vojnotehničkom forumu "Armija" koji se održava na podmoskovskom poligonu Alabino i poznat je po takmičenju iz tenkovskog biatlona.

U Trebinju izgorio citroen C5 u vlasništvu inženjera

TREBINJE- Citroen C5, u vlasništvu Trebinjca Stojana Miloševića, u potpunosti je izgorio.

U Banjaluci oduzeto vozilo zbog neplaćenih kazni

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka oduzeli su od lica čiji su inicijali A.V. putničko vozilo marke "krajsler neon" zbog neplaćenih kazni u iznosu od 6.339 KM.

U Banjaluci oduzeto vozilo zbog 12.440 KM neplaćenih kazni

Banjalučka policija oduzela je od lica čiji su inicijali O.P. teretno vozilo jer je utvrđeno da na ime neplaćenih novčanih kazni duguje 12.440 KM.

"Miloš" u Nikincima položio sve testove, simuliran nailazak na minu

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin obišao je posljednju fazu ispitivanja pred uvođenje u naoružanje Vojske Srbije višenamjenskog oklopnog borbenog vozila pogona 4x4 "Miloš", kao i obuku pripadnika 72. brigade za specijalne operacije u korišćenju tog vozila na poligonu "Nikinci".

Istorijsko suđenje za smrt pješaka prouzrokovanu vozilom bez vozača

FENIKS - U američkoj saveznoj državi Arizoni doći će do istorijskog suđenja jer je vozilo bez vozača /autonomno vozilo/ ubilo pješaka, što je prva takva saobraćajna nesreća do sad.

Mađarska uvodi njemački gusjeničar Rajnmetal Lynx

Potpisivanjem sporazuma u njemačkom mjestu Unterlüß u Donjoj Saskoj, oko 80 kilometara južno od Hamburga, Mađarska je 17. avgusta 2020. godine zakoračila u još jedno poglavlje obnove svojih vojnih sposobnosti.

"Miloš" prošao sva ispitivanja

Uvođenjem višenamenskog oklopnog borbenog vozila pogona 4x4 "Miloš", proizvoda domaćeg znanja i pameti, u naoružanje naših jedinica značajno će biti unapređene operativne sposobnosti Vojske Srbije, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Najčitanije