Vozilo

Ruski vojni komentator nahvalio srpsku vojnu industriju

Poznati ruski jutjub komentator nahvalio je srpsko borbeno vozilo i poručio da Rusi imaju šta da nauče od Srba.

Predstavljeno novo oklopno borbeno vozilo M-20 MRAP 6x6

Ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović prisustvovali su danas prikazu karakteristika i mogućnosti novog oklopnog borbenog vozila M-20 MRAP 6x6 u pogonu preduzeća „Zastava TERVO“ iz Kragujevca.

Vozilo pješadije T-15 Armata dobija pametnu municiju

Novo teško borbeno vozilo pješadije T-15 „Armata“ sa borbenim modulom "Kinžal" i topom kalibra 57 milimetara dobiće visokopreciznu vođenu artiljerijsku municiju, kao i municiju sa "pametnim" daljinskim detonacijskim sistemom.

Hyundai Prophecy Concept je električna limuzina budućnosti

Korejski proizvođač automobila sve više ulaže u električnu i autonomnu tehnologiju, a najbolji dokaz tome je Hyundai Prophecy Concept.

Volkswagen započeo serijsku proizvodnju "električnog Golfa"

Njemački auto-gigant je pokrenuo proizvodnju električnog hečbeka ID3.

Krešu poreze za hibridna vozila u TK

TUZLA - Vlada Tuzlanskog kantona na današnjoj sjednici predložila je da se za hibridna putnička i teretna motorna vozila porez na imovinu utvrdi u iznosu 50 odsto od iznosa utvrđenog za vozila na dizel i benzinski pogon, a da se putnička i teretna motorna vozila na električni pogon oslobode plaćanja poreza na imovinu.

Odoboreno 15.000 KM za nabavku sanitetskog vozila

STANARI - Skupština opštine Stanari donijela je danas odluku da doznači 15.000 KM na ime finansijke pomoći Javnoj zdravstvenoj ustanovi "Bolnica Sveti apostol Luka" Doboj, prema zahtjevu za nabavku sanitetskog vozila.

Srbija sprema novo domaće oklopno vozilo

U fabrici FAP u Priboju u izradi je funkcionalni model novog domaćeg borbenog vozila koje po odlikama može da se svrsta u lake oklopne transpotere koji se u savremenoj terminologiji nazivaju MRAP vozila.

Vozilom se zakucao u izlog picerije u Banjaluci pa pobjegao

BANJALUKA - Policija je uhapsila vozača koji je sinoć automobilom udario u izlog picerije „Treviso“ u banjalučkom naselju Starčevica, a zatim pobjegao s mjesta nesreće.

Pogledajte kako hitna bez rotacije pretiče kamion preko pune linije

Snimak nesavjesne vožnje Hitne pomoći snimljen je na putu Donji Vakuf-Jajce.

Najčitanije