Vračar

Dramatični prizori na Vračaru: Zgrada se i dalje urušava, kuhinja visi

BEOGRAD - Još jedan dio zgrade u Vidovdanskoj ulici u beogradskoj opštini Vračar urušio se danas.

Nožem pokušala da ubije oca, majku i tetku

BEOGRAD - U Molerovoj ulici u centru Beograda djevojka (37) je u porodičnom stanu pokušala nožem da ubije majku, oca i tetku.

Oglasio se vlasnik igraonice: Pravila za svu djecu ista

Nakon jučerašnjih tvrdnji Daniele Zeljaja, majke djevojčice s poteškoćama u razvoju, koja je napisala na Facebooku da je njena kćerka izbačena iz jedne igraonice u Banjaluci, oglasio se vlasnik te igraonice.

Uhapšen mladić zbog pokušaja silovanja na Vračaru

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. M. (21) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje u pokušaju i više krivičnih djela polno uznemiravanje, saopstio je danas MUP Srbije.

Pronađena mrtva žena u stanu na Vračaru

BEOGRAD - Tijelo ženske osobe stare oko 50 godina sa brojnim povredama po tijelu pronađeno je rano jutros u stanu na Vračaru, javljaju beogradski mediji.

Požar na Vračaru, stradala jedna osoba

BEOGRAD - U požaru u Ulici Kralja Milana 13, na Vračaru život je izgubila jedna osoba, a dogodila su se još dva požara na teritoriji Beograda, u Rakovici i Crvenki.

Monetarna istorija Banjaluke prikazana kroz izložbu

BANJALUKA - Izložba "Trag civilizacije, novac korišten u Banjaluci od antičkih vremena do danas" otvorena je danas u atrijumu Gradske uprave u gradu na Vrbasu.

Simbol skinhedsa na spomeniku srpskim borcima naljutio Drvarčane

DRVAR - Na idejnom rješenju spomen-obilježja palim srpskim borcima u proteklom ratu, koje treba da bude izgrađeno u Drvaru, ima oblik keltskog krsta, koji kao simbol koriste i neke neonacističke organizacije i skinhedsi, a koji su pojedini građani uočili i šokirani su.

Vračar: Zaustavljena krađa auta

DOBOJ - Dmitar Vračar, skoro mjesec dana nakon što je imenovan za načelnika Policijske uprave Doboj, je za razliku od svojih prethodnika okupio predstavnike medija kako bi ih na neformalnom sastanku upoznao, te im pružio priliku da iznesu primjedbe na odnos prema medijima i pristup informacijama.

Najčitanije