Vranje

Javio se golman iz Vranja: Ne smem da izađem na ulicu

Golman Dinama iz Vranja Miroslav Orlić preko noći je postao "zvijezda" društvenih mreža zbog gafa koji je napravio u utakmici Prve lige Srbije protiv Železničara.

Šipkama napali vlasnika kafića, pa mu zapalili auto

VRANJE - Za sada tri nepoznata počinioca su u Vranju najprije šipkama napala muškarca, a zatim razbila prozor i ubacila zapaljenu baklju u automobil u kojem je on pokušao da se sakrije.

Proglašena vanredna situacija u Vranju

VRANJE - U Vranju je gradski štab donio odluku da uvede vanrednu situaciju na teritoriji grada zbog nestabilne epidemiološke situacije i većeg broja novooboljelih od virusa korona u prethodnom periodu.

U kamionu u Vranju pronađeno 13 Avganistanaca

VRANJE - Carinici su u saradnji sa policijom na parkingu jedne kompanije iz Vranja, u tovaru parkiranog kamiona otkrili 13 migranata iz Avganistana.

Situacija u Vranju i Leskovcu nesigurna, ali pod kontrolom

VRANJE - Situacija u Vranju i Leskovcu nesigurna je, ali pod kontrolom, izjavio je profesor Branislav Tiodorović poslije današnje sjednice gradskog kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19, kojom je predsjedavao ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Dva preminula, 114 novooboljelih u Srbiji, Vranje novo žarište

BEOGRAD - U Srbiji je u protekla 24 časa registrovano 114 novih slučajeva virusa korona, a od posljedica ove bolesti preminula su dva lica.

Kasne mu 42 plate, dao bi bubreg da plati dug za struju

Porodici Mišić iz Vranja je zbog velikog duga isključena struja sredinom decembra. Goran Mišić iz Vranja je skrenuo pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama da ustupa bubreg onome ko može da mu pomogne.

Snažna oluja na jugu Srbije, letjeli krovovi

BEOGRAD - Olujno nevrijeme koje je danas zahvatilo jug Srbije odnijelo je dio limenog krova sa zgrade Policijske uprave u Vranju i sa restorana "Brest" u selu Brestovac nadomak Leskovca, prenosi Blic.

Vranjanka rodila bebu džina

Kada je otišla na posljednji pregled ultrazvukom prije porođaja mladoj Kristini Tasić-Stojanović rekli su da je beba krupna i da ima oko četiri kilograma. Nije je to iznenadilo jer joj je i prvi sin bio krupna beba. Međutim, kada se 29. januara porodila i kada joj je babica saopštila da njena beba ima pet kilograma i 290 grama bila je u blagom šoku.

Muškarac oteo pištolj policajcu i pucao sebi u stomak

Muškarac star 40 godina oteo je pištolj od policajca u jednom ugostiteljskom objektu uz Vranju i pucao sebi u stomak, pišu mediji u Srbiji.

Najčitanije