Vrat

Jelen dvije godine hodao sa automobilskom gumom oko vrata

Jelen koji se dvije godine kretao brdima američke države Kolorado sa automobilskom gumom oko vrata konačno je oslobođen od neobičnog tereta, izjavili su danas zvaničnici Službe za parkove i divljinu (CPV) Kolorada.

Kako eliminisati bol u vratu pomoću viljuške

Uvek se zalažemo za prirodne metode liječenja, prije nego što se dohvatimo lijekova, pa vam zato dajemo mali savjet u borbi protiv bolnog vrata.

Svinjski vrat

Spremite ukusni Svinjski vrat.

Crvene paprike sa sirom i suvim vratom

Sezona je crvenih parika, poznatijih kao roge, pa vam danas donosimo jedan recept koji će sigurno postati vrlo čest na vašoj trpezi. Priprema je veoma laka, ne izuskuje puno vremena, a ukus je zagarantovan.

Zašto je važno vježbati mišiće vrata?

​Trening za mišiće vrata je važan zbog nekoliko aspekata. Kao prvo on je izuzetno značajan za one koji se bave kontaktnim sportovima, poput ragbija, američkog fudbala, hokeja i naravno svih borilačkih vještina. Jak vrat smanjuje jačinu udarca i minimalizuje mogući potres mozga nakon udarca u glavu.

U zimskim danima ne zaboravite na njegu vrata

Posvećujete dosta vremena njezi lica, ali zaboravljate na vrat i dekolte? Niste jedini, ali to ne smije da vam bude izgovor da preskačete ovaj dio tijela na kome je kao i na rukama koža tanja, a sadrži i manje lojnih žlijezda pa je zato i suvlja.

Palačinke punjene sirom i suvim vratom

Za današnji ručak predlažemo vam da pripremite ove gurmanske palačinke punjene suvim vratom i sirom.

Najčitanije