Vrbanja

Gradnja vrtića u Kuljanima i Vrbanji počinje do kraja godine

BANJALUKA - Gradnja vrtića u naseljima Kuljani i Vrbanja trebalo bi da počne do kraja godine, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove u Gradskoj upravi.

Počela gradnja kanalizacione mreže u Đurđevdanskoj ulici u Banjaluci

U Đurđevdanskoj ulici u Banjaluci danas je počela izgradnja kanalizacione mreže, jednog od više projekata iz ove oblasti koje će u narednim mjesecima biti relizovani na području naselja Vrbanja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Vrbanja se izlila, prijeti domaćinstvima

KOTOR VAROŠ - Rijeka Vrbanja izlila se u naselju Tovladić u kotorvaroškoj mjesnoj zajednici Zabrđe, usljed kiše koja je padala jutros i tokom protekle noći, javio je dopisnik Srne.

Požar u banjalučkom naselju Vrbanja

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Vrbanja jutros je izbio požar u krugu jedne privatne firme.

Bahato ponašanje: Uništila rampu na pružnom prelazu Vrbanja

​BANJALUKA – Nepoznata ženska osoba, u petak 24.1.2020., u popodnevnim časovima na pružnom prelazu Vrbanja, prošla je kroz rampu kojaje krenula da se spušta i tako je uništila, saopštile su Željeznice RS uz dostavljanje video snimka.

Saniran nasip na Vrbanji u banjalučkom naselju Česma

BANJALUKA - Nasip na rijeci Vrbanji u Česmi, koji je oštećen u katastrofalnim poplavama 2014. godine, ovih dana je uspješno saniran, u nastojanju da se obezbijedi adekvatana zaštita za stanovništvo ovog kraja i spriječi mogućnost izlivanja u slučaju velikih voda.

Kuran nakon 27 godina ponovo u džamiji u Vrbanji

BANJALUKA - Kuran iz džamije u banjalučkom naselju Vrbanja jedini je sačuvani pisani trag nakon rušenja ove džamije u proteklom ratu, a danas je na podne namazu nakon 27 godina vraćen na mjesto kom i pripada.

Kuran će biti vraćen džamiji u banjalučkom naselju Vrbanja

BANJALUKA - Kuran iz džamije u banjalučkom naselju Vrbanja jedini je sačuvan pisani trag nakon rušenja ove džamije u proteklom ratu, te će u narednom periodu biti vraćen u džamiju.

Piralen u Vrbanji i Vrbasu u granicama dozvoljenih vrijednosti

BANJALUKA - Po nalogu Republičke vodne inspekcije u drugoj polovini juna izvršeno je uzimanje tri uzorka sedimenta iz korita rijeke Vrbas, kako bi se laboratorijskim analizama utvrdilo eventualno postojanje piralena i drugih štetnih materija u sedimentu, navodi se u saopštenju Inspektorata Republike Srpske.

Sudar u banjalučkom naselju Vrbanja

BANJALUKA – Jedno lice lakše je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u banjalučkom naselju Vrbanja, potvrđeno je „Nezavisnim“ u PU Banjaluka.

Najčitanije