Vrbas

Policija spriječila maloljetnicu da skoči u Vrbas

BANJALUKA - Policijski službenici PU Banjaluka sinoć su spriječili maloljetnicu da u blizini Zelenog mosta skoči u Vrbas, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Simultanka Ritana za pobjedu KKI Vrbas

BANJALUKA - Još jednu više nego dobru partiju i pobjedu u Premijer ligi BiH ostvarili su igrači KKI Vrbas. Banjalučani su u Sportskoj dvorani Borik savladali ekipu Sane iz Sanskog Mosta sa više nego ubjedljivih 81:60.

Muškarac se udavio u Vrbasu kod Banjaluke

BANJALUKA - U Rekavicama kod Banjaluke dogodila se tragedija, saznaje Srpskainfo.

KKI Vrbas jači od rivala i sudija

Igrači Košarkaškog kluba invalida Vrbas pobjedom u Gradačcu protiv Zmaja 79:74 samo su potvrdili da su bez premca u BiH.

Vatrogasci i Civilna zaštita čistili korito Vrbasa u Trapistima

U okviru nastojanja da se u što većoj mjeri očiste svi vodotokovi pred kišnu sezonu, danas su pripadnici Vatrogasne brigade i Civilne zaštite Banjaluka čistili dio korita Vrbasa u naselju Trapisti, gdje je uklonjena veća količina drveća i smeća.

Pobjeda KKI Vrbas na premijeri

Košarkaški klub invalida Vrbas pobjedom je otvorio novu sezonu u Premijer ligi BiH u košarci u kolicima.

KKI Vrbas u finalu Kupa BiH dočekuje ekipu Una - Sana

Članovi Košarkaškog kluba invalida Vrbas vraćaju se u takmičarski pogon, a u subotu ih očekuje finale Kupa BiH u košarci u kolicima koje će u banjalučkoj dvorani "Borik" (12 časova) igrati sa ekipom KIK Una-Sana iz Bihaća.

Banjalučki policajci spriječili muškarca da skoči u Vrbas

BANJALUKA - Policajci iz Banjaluke spriječili su muškarca da s mosta u Ulici Ilije Grašanina skoči u rijeku Vrbas.

Promijenjena boja Vrbasa: Cvjetanje algi ne utiče na kvalitet vode

BANJALUKA - Promjena boje rijeke Vrbas na području banjalučke mjesne zajednice Bočac najvjerovatnije je posljedica prirodne pojave usljed takozvanog cvjetanja algi, saopšteno je iz Gradske uprave.

Banjalučki dajakaši izvadili betonske kante za smeće iz Vrbasa

Članovi Dajak kluba u sklopu svojih redovnih ekoloških aktivnosti iz korita rijeke Vrbas izvadili su 15 betonskih kanti za otpatke, koje su nesavjesni građani bacali u rijeku.

Najčitanije