Vrbas

Dajak pristanište niče ove godine

BANJALUKA - Nakon nekoliko godina čekanja, kod plaže Abacija ove bi godine trebalo da bude sagađeno prvo dajak pristanište, kojim bi se još više promovisali ovaj simbol grada i rijeke Vrbas, potvrdili su za "Nezavisne" u Odjeljenju za komunalne poslove.

Za dajak pristanište 180.000 KM

BANJALUKA - U cilju očuvanja i njegovanja tradicionalnog banjalučkog sporta - vožnje dajak čamca, grad će usmjeriti sredstva za izgradnju dajak pristaništa.

Policija spriječila maloljetnicu da skoči u Vrbas

BANJALUKA - Policijski službenici PU Banjaluka sinoć su spriječili maloljetnicu da u blizini Zelenog mosta skoči u Vrbas, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Simultanka Ritana za pobjedu KKI Vrbas

BANJALUKA - Još jednu više nego dobru partiju i pobjedu u Premijer ligi BiH ostvarili su igrači KKI Vrbas. Banjalučani su u Sportskoj dvorani Borik savladali ekipu Sane iz Sanskog Mosta sa više nego ubjedljivih 81:60.

Muškarac se udavio u Vrbasu kod Banjaluke

BANJALUKA - U Rekavicama kod Banjaluke dogodila se tragedija, saznaje Srpskainfo.

KKI Vrbas jači od rivala i sudija

Igrači Košarkaškog kluba invalida Vrbas pobjedom u Gradačcu protiv Zmaja 79:74 samo su potvrdili da su bez premca u BiH.

Vatrogasci i Civilna zaštita čistili korito Vrbasa u Trapistima

U okviru nastojanja da se u što većoj mjeri očiste svi vodotokovi pred kišnu sezonu, danas su pripadnici Vatrogasne brigade i Civilne zaštite Banjaluka čistili dio korita Vrbasa u naselju Trapisti, gdje je uklonjena veća količina drveća i smeća.

Pobjeda KKI Vrbas na premijeri

Košarkaški klub invalida Vrbas pobjedom je otvorio novu sezonu u Premijer ligi BiH u košarci u kolicima.

KKI Vrbas u finalu Kupa BiH dočekuje ekipu Una - Sana

Članovi Košarkaškog kluba invalida Vrbas vraćaju se u takmičarski pogon, a u subotu ih očekuje finale Kupa BiH u košarci u kolicima koje će u banjalučkoj dvorani "Borik" (12 časova) igrati sa ekipom KIK Una-Sana iz Bihaća.

Banjalučki policajci spriječili muškarca da skoči u Vrbas

BANJALUKA - Policajci iz Banjaluke spriječili su muškarca da s mosta u Ulici Ilije Grašanina skoči u rijeku Vrbas.

Najčitanije