Vremenska prognoza BiH

Pretežno oblačno u BiH

Tokom vikenda u BiH očekuje se pretežno oblačno vrijeme, uz mogućnost kiše u centralnim i istočnim područjima, a u višim područjima moguć je snijeg.

Pretežno oblačno u BiH

Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama sa snijegom.

Pretežno oblačno u BiH

Srijeda u Bosni i Hercegovini donosi umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U BiH toplije vrijeme uz duže sunčane periode

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenjivo oblačno, suvo i toplije, uz duže sunčane periode.

Vremenska prognoza: U BiH oblačno sa kišom i snijegom

Da­nas se u BiH očeku­je pre­težno oblačno vri­je­me sa sni­je­gom i ki­šom. Po­sli­jepo­dne ili u večer­njim časo­vi­ma pa­da­vi­ne pos­te­pe­no pres­ta­ju. Vje­tar umje­ren do jak s oluj­nim uda­ri­ma sje­ver­ni. Ju­tar­nja tem­pe­ra­tu­ra od -3 do 3, na ju­gu od 1 do 7, a dne­vna od -1 do 6, na ju­gu od 6 do 11 ste­pe­ni Cel­zi­ju­sa.

U BiH pretežno oblačno

Tokom vikenda u BiH se očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Pretežno oblačno u BiH

Danas se u BiH očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Pretežno sunčano u BiH

Danas se u BiH očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha uglavnom od -4 do 2, na jugu uglavnom od 1 do 5, a dnevna od 3 do 9, na jugu od 8 do 13 stepeni Celzijusa.

Oblačno uz mogući snijeg

Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost sunčanih intervala, dok je u nekim dijelovima zemlje u jutarnjim satima moguće provijavanje slabog snijega.

Pretežno sunčano u BiH

Danas se u BiH očekuje pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u centralnim i istočnim područjima prognozira se dugotrajna magla i niska naoblaka.

Najčitanije