Vrijeme

Sutra promjenljivo oblačno, sa sunčanim intervalima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati promjenljivo oblačno i suvo vrijeme, sa sunčanim intervalima, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vremenska prognoza za vikend

Vremenska prognoza u BiH za dane vikenda koji slijede.

Danas promjenljivo, uveče moguć snijeg

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje promjenljivo vrijeme - prije podne suvo, poslije podne kiša, a uveče i tokom noći susnježica i snijeg.

Danas pretežno sunčano

BANJALUKA - Da­nas se u BiH oče­ku­je pre­te­žno sun­ča­no vri­je­me.

Pahulje stvorile probleme vozačima, padavine i za vikend

BANJALUKA - Kiša i snijeg koji su intenzivno padali u većini krajeva u BiH najviše problema donijeli su vozačima jer im je zbog klizavog kolovoza vožnja bila otežana, a nekoliko vozila je sletjelo sa ceste.

Danas oblačno i vjetrovito s kišom koja će preći u snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje oblačno i vjetrovito vrijeme s kišom koja će popodne preći u snijeg, uz zahlađenje.

Danas oblačno uz povremenu kišu

BANJALUKA - Danas se u BiH očekuje oblačno vrijeme s kišom.

Pada snijeg u većem dijelu BiH, na Bjelašnici napadao 85 centimetara

SARAJEVO - Padavine koje su u proteklim danima zabilježene u Bosni i Hercegovini uzrokovale su formiranje sniježnog pokrivača, uglavnom u istočnim dijelovima Bosne, dok je u istočnim dijelovima Hercegovine padala nešto izraženija kiša.

Naredne sedmice oblačno i hladno uz slabe padavine

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti hladno i pretežno oblačno uz slabe padavine i dnevnu temperaturu vazduha do četiri stepena Celzijusova.

Danas oblačno i suvo vrijeme

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti svježe, oblačno i pretežno suvo vrijeme, uz dnevnu temperaturu vazduha do sedam stepeni Celzijusovih.

Reklame

Najčitanije