Vrijeme

Upaljen žuti meteoalarm

SARAJEVO - Za danas je upaljen žuti meteoalarm u sjevernim i istočnim dijelovima Bosne i Hercegovine, potvrđeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

I danas pljuskovi i grmljavina

​BANJALUKA - Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom.

Kiša u BiH do 15. juna

​BANJALUKA - Prema dugoročnoj prognozi koju je uradio Evropski centar za srednjoročne i dugoročne prognoze, u Bosni i Hercegovini se do 15. juna očekuje nestabilno vrijeme s kišom, odnosno sa pljuskovima koji će padati skoro svaki dan.

Žuti meteoalarm za područje Banjaluke, Prijedora i Bihaća

​Žuti meteoalarm danas je na snazi za područje banjalučke, prijedorske i bihaćke regije zbog očekivanih lokalnih grmljavinskih procesa, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutro sunčano, popodne opet pljuskovi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje promjenjivo vrijeme sa sunčanim intervalima, a popodne nestabilno sa pljuskovima.

Pretežno oblačno vrijeme i narednih dana u BiH

SARAJEVO - Pretežno oblačno vrijeme zadržaće se i narednih dana u Bosni i Hercegovini.

Pogledajte koliko je kiše palo u protekla dva dana u gradovima širom BiH

SARAJEVO - Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati pretežno oblačno vrijeme u većem dijelu Bosne sa kišom. Poslije podne ili u večernjim satima padavine slabe i uglavnom prestaju.

Marić: Sve službe za spasavanje u pripravnosti

BEOGRAD - Načelnik Sektora za vanredne situacije Srbije Predrag Marić izjavio da su, zbog najavljenih padavina, sve nadležne službe za zaštitu i spasavanje u pripravnosti.

"Nema mjesta panici, vremenska prognoza povoljnija nego ranije"

BANJALUKA - Koordinacioni tim Vlade Republike Srpske, koji ima zadatak da prati situaciju u vezi sa najavljenim obilnim padavinama i mogućim poplavama, poručio je sa današnjeg sastanka da nema mjesta panici, jer trenutna situacija ni izbliza nije kao ona iz maja 2014. godine.

Najčitanije