Vrtić

Za sufinansiranje boravka u privatnim vrtićima u Banjaluci gotovo 500 zahtjeva

BANJALUKA - Gradska uprava u Banjaluci primila je gotovo 500 zahtjeva za sufinansiranje troškova boravka djece u privatnim vrtićima, potvrđeno je Srni u Odjeljenju za društvene djelatnosti.

Napad na vrtić u Rusiji, ubijeno dvoje djece

MOSKVA - Naoružani muškarac otvorio je vatru u vrtiću u ruskoj Uljanovsja oblasti i ubio tri osobe, među kojima je dvoje djece, javlja agencija Interfaks pozivajući se na neimenovani izvor.

Otvoren novi vrtić uz podršku vlada Srbije i Srpske

GRADIŠKA - Novi vrtić "Bambi" otvoren je danas u Gradišci u okviru obilježavanja Dana grada - 24. aprila, a izgrađen je iz pomoć vlada Srbije i Republike Srpske, kao i Gradske uprave.

Gradska uprava: Djeca u banjalučkim vrtićima neće ostati bez obroka

​BANJALUKA - Iz Gradske uprave navode da od momenta prijema zahtjeva kontinuirano komuniciraju sa upravom Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka kako bi pribavili dodatna pojašnjenja oko zahtjeva dobavljača hrane.

Od aprila subvencije za privatne vrtiće

Najavljena isplata subvencija troškova boravka za oko 2.000 djece u privatnim vrtićima počeće u toku aprila ove godine, kazao je gradonačelnik Draško Stanivuković na 12. redovnoj sjednici Skupštine grada.

Ukrajina: Rusi napali vrtić; Peskov: Situacija eskalira

MOSKVA - "Ruske okupacijske trupe" granatirale su vrtić na istoku Ukrajine, tvrdi ukrajinska vojska.

Status vaspitača u vrtiću "Naša djeca" i dalje neizvjestan, roditelji traže sastanak

BANJALUKA - Dok čekaju da inspekcija izvrši kontrolu, roditelji djece koja borave u banjalučkom vrtiću "Naša djeca" traže sastanak sa odgovornim u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka s obzirom na to da je status vaspitača u pomenutom vrtiću i dalje neizvjestan.

Završeni vanjski radovi na vrtiću u Kuljanima

BANJALUKA - Okončani su radovi na vanjskom uređenju vrtića u Kuljanima, koji će po pribavljanju neophodne dokumentacije, na radost roditelja i mališana ovog naselja, biti stavljen u funckiju.

Više od 2.400 paketića podijeljeno mališanima iz banjalučkih vrtića

BANJALUKA - U susret novogodišnjim praznicima, više od 2.400 mališana iz vrtića koji djeluju u okviru Centra za predškolsko vaspitanje Banjaluka i obrazovanje dobilo je paketiće.

Trivićeva, Stanivuković i inspekcija nijemi na promjene vaspitača u vrtiću "Naša djeca"

BANJALUKA - Na žalbe roditelja zbog čestog mijenjanja vaspitača u banjalučkom vrtiću "Naša djeca" Ministarstvo prosvjete i kulture i Inspektorat još uvijek nisu odgovorili, dok u Gradu Banjaluka ne žele da se aktivnije uključe u zaštitu prava djece, pa su roditeljima samo prenijeli stav Centra za predškolsko vaspitanje, s kojim su i sami bili upoznati, tvrde roditelji.

Pogledajte rekaciju pasa koji su se vidjeli nakon 18 mjeseci

Tara Zapp, radnica jednog psećeg vrtića iz Ontarija, na TikToku je objavila snimak dva psa koja su se oduševila kad su se konačno susrela nakon 18 mjeseci.

Sberbank Banja Luka donirala dječije igralište vrtiću u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Sberbank a.d. Banja Luka godinama unazad nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima.

Roditelji ogorčeni na promjene vaspitača u banjalučkom vrtiću "Naša djeca"

​BANJALUKA - Roditelji djece koja pohađaju vrtić "Naša djeca" u Banjaluci ogorčeni su jer se u jednoj od grupa u tom vrtiću, u posljednje dvije godine često mijenjaju vaspitačice, zbog čega su se, kako kažu, žalili Upravi Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka.

Vrtić "Cvrčak" u Prijedoru dobio novo igralište

Mališani prijedorskog vrtića "Cvrčak", koji pripada Javnoj ustavnovi Dječiji vrtić "Radost", do sada nisu imali igralište.

Cvijanović: Izgradnja vrtića primjer saradnje lokalne i republičke vlasti

PETROVO - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović kaže da je novoizgrađen vrtić u Petrovu, koji je organizaciona jedinica dobojskog vrtića "Majke Jugović", opravdana investicija i još jedan u nizu primjera dobre saradnje lokalne i republičke vlasti, u ovom slučaju kabineta predsjednika Republike Srpske.

Najčitanije