Vrtić

U budućem vrtiću u Lazarevu mjesto za 170 mališana

BANJALUKA - Do kraja godine biće završena prva faza radova, vrijedna 550.000 KM, na novom dijelu vrtića "Kolibri" u banjalučkom naselju Lazarevo u kojem će od sledeće godine boraviti više od 170 mališana, saopšteno je iz Gradske uprave.

Djeca povrijeđena u hemijskom napadu u vrtiću

PEKING - Više od 50 ljudi, uglavnom djece, povrijeđeno je kada je muškarac upao u vrtić na jugozapadu Kine i polio ih korozivnom tečnošću, saopštile su danas lokalne vlasti.

Počinje izgradnja vrtića i mjesne zajednice na Petrićevcu

BANJALUKA - Izgradnja novog vrtića i mjesne zajednice na Petrićevcu počeće iduće sedmice, u okviru radova na višenamjenskom objektu, vrijednom 1,7 miliona KM.

Obnovljen najstariji vrtić u Banjaluci

BANJLAUKA - Najstariji vrtić u gradu Banjaluci "Ježeva kućica", koji je izgrađen 1949. godine, dobio je novo ruho nakon što je završena njegova obnova koju su finansirali Gradska uprava i UNDP.

Slučaj trovanja djevojčice u vrtiću: Zakazano saslušanje vaspitačica

Mjesec dana od trovanja djevojčice u vrtiću "Naša radost" u Rači još se ne zna ko je kriv i odgovoran za to što je u flašici sa etiketom vode bio "asepsol".

SC "Nikola Tesla": Vrtić za djecu studenata naredne godine

BANJALUKA - Po uzoru na pojedine evropske studentske centre i domove, u sklopu sanacije trećeg paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci planira se pravljenje mini-vrtića, kako bi se studentima koji borave u domu, a koji su bračni parovi ili imaju djecu, omogućilo da tokom predavanja mališane ostave tu.

Smijenjeni direktori vrtića i Doma zdravlja, radnici protestovali

PRIJEDOR - Odbornici Skupštine grada Prijedora smijenili su danas direktore Doma zdravlja i Dječijeg vrtića "Radost" i na te funkcije imenovali vršioce dužnosti.

Prvi seoski vrtić u Donjoj Piskavici?

BANJALUKA - Vrtići, kao mjesta igre, edukacije i veoma bitne socijalizacije djece, u gradovima su uobičajena stvar, ali nažalost, djeca u ruralnim područjima još nemaju mogućnost pohađanja obdaništa u svojim mjesnim zajednicama.

Šumski vrtić otvoren u Hrvatskoj: Djeci ne smeta ni kiša, ni blato

Nema veze kakvo je vrijeme. Može puhati bura, padati kiša, biti magla ili jako sunce. Djeci to ne bi trebalo smetati jer bi se tako trebala povezati s prirodom, steći imunitet i snalažljivost.

Najčitanije