Vrtić

Za renoviranje vrtića na Starčevici 140.000 KM

BANJALUKA - Grad je raspisao tender za rekonstrukciju poslovnog prostora na Starčevici za potrebe novog vrtića gdje je donedavno bila smještena Gradska razvojna agencija.

Sporna prepiska vaspitača u rukama tužioca

BANJALUKA - O slučaju sporne prepiske između profila "trinaestogodišnjakinje" i vaspitača banjalučkog vrtića "Zvjezdica" obaviješten je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, potvrdila je za "Nezavisne" Maja Đaković-Vidović, portparol ove pravosudne institucije.

Policija provjerava radnika banjalučkog vrtića zbog pedofilije

BANJALUKA - Policija će provjeriti informaciju koja se pojavila na društvenim mrežama da se radnik banjalučkog vrtića "Zvjezdica" dopisivao sa maloljetnicom i od nje tražio da mu pošalje eksplicitne fotografije.

Od danas vrtići u Berlinu besplatni

Od danas su vrtići u glavnom gradu Njemačke besplatni. U Berlinu su odlučili da roditelji čija djeca idu u gradske vrtiće od danas više za to ne moraju plaćati niti centa.

Raspisan konkurs za prijem djece u banjalučke vrtiće

BANJALUKA - Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje iz Banjaluke danas je raspisao konkurs za prijem djece za 2018/2019. godinu koji će biti otvoren do 15. avgusta.

Završena gradnja vrtića "Srbija" u Trebinju

TREBINJE - Svi građevinski radovi na izgradnji dječjeg vrtića "Srbija" u trebinjskom prigradskom naselju Gorica su završeni, a ostaju jedino da se dorade još neke instalacije i opremanje savremenim namještajem za boravak djece i didaktičkim materijalom.

Kompanija "Milbauer" donirala novu stolariju vrtiću "Pčelica"

BANJALUKA - Dječji vrtić "Pčelica" dobio je novu stolariju zahvaljujući kojoj će mališanima koji u njemu borave svaka zima biti ugodnija i toplija.

Sin "Majke hrabrosti" sutra će svečano otvoriti vrtić

DRVAR- Vrtić "Majka hrabrost" u Drvaru, koji je počeo sa radom ove sedmice nakon 11 godina, svečano će sutra otvoriti Nikola, sin heroine Drvarčanke Jelene Trikić po kojoj je ova ustanova dobila ime.

Mjesto u vrtićima čeka 2.777 djece

BANJALUKA, TUZLA - Broj predškolskih ustanova u BiH u ovoj godini nešto je manji u odnosu na prethodnu, ali je nešto manja i lista čekanja mališana za vrtiće.

U avgustu konkurs za upis djece jasličkog i vrtićkog uzrasta

BANJALUKA - Javni konkurs o prijemu djece jasličkog i vrtićkog uzrasta u radnoj 2018/2019. godini ove godine trajaće od 1. do 15. avgusta, potvrdila je Jelena Kurtinović, direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Najčitanije