Vrtić

Višković ozvaničio početak izgradnje vrtića u Palama

PALE - Premijer Republike Srpske Radovan Višković ozvaničio je večeras na Palama početak izgradnje novog objekta vrtića "Bubamara", uz poruku da Srpska na ovaj način pokazuje da vodi računa o najmlađima i o budućnosti.

Otvoren novi objekat vrtića "Beli anđeo" u Brodu

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, načelnik opštine Brod Ilija Jovičić i direktor Javne predškolske ustanove "Beli anđeo" Maja Zečević otvorili su novi objekat ovog vrtića u naselju Skele, u koji je uloženo 104.000 KM.

Boravak u vrtiću i za djecu iz ranjivih grupa u Ledincima

BIJELJINA - U okviru realizacije projekta "Vrtić je i moje pravo", koji Gradska uprava Bijeljina sprovodi sa dječjim vrtićem "Čika Jova Zmaj" i udruženjima građana "Otaharin" i "Porodični krug", u novom obdaništu u mjesnoj zajednici Ledinci biće organizovan tromjesečni boravak za sedamdesetoro djece iz ranjivih grupa stanovništva, a cilj je da se ukaže na važnost obuhvata najmlađih predškolskim obrazovanjem.

U "Kolibriju" mjesto za još 170 mališana

BANJALUKA - Druga faza izgradnje vrtića "Kolibri" u naselju Lazarevo, vrijednosti milion KM, ulazi u završnu fazu, u okviru plana da se do kraja godine otvori ukupno novih 600 mjesta u predškolskim ustanovama, saopštila je Gradska uprava.

Petrićevac dobija vrtić za više od 100 mališana

Gradnja prvog vrtića u banjalučkom naselju Petrićevac napreduje prema planu, saopšteno je iz Gradske uprave uz podsjećanje da će u vrtiću biti omogućen boravak ta više od 100 mališana.

Kuljani u oktobru dobijaju prvi vrtić

Izgradnja prvog vrtića u naselju Kuljani, u kojem treba da bude smješteno 90 mališana, trebalo bi da počne u avgustu, a završena u oktobru, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove grada Banjaluka.

Zatvoren vrtić u Srpcu, sedam radnika zaraženo virusom korona

SRBAC - Sedam radnika srbačkog vrtića "Naša radost" pozitivno je na virus korona, zbog čega je ova predškolska ustanova zatvorena treći put u ovoj godini, saopšteno je danas na sjednici lokalnog Štaba za vanredne situacije.

Vrtić "Krajiška radost" nastavio s radom: Vaspitači negativni na koronu

SANSKI MOST - Dječji vrtić "Krajiška radost" poslije dva dana pauze danas je nastavio s radom, potvrdio je direktor ove predškolske ustanove Elvedin Muminović.

Radojičić: U planu obnova 17 škola i vrtića

Sedamnaest škola i vrtića biće izgrađeno ili obnovljeno ove godine, u šta će biti uloženo oko 6,5 miliona KM, rekao je gradonačenik Igor Radojičić danas nakon sastanka s predstavnicima osnovnih škola, Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje i Ministarstva prosvjete i kulture RS.

Ribnik dobija prvi vrtić

RIBNIK - U mjestu Donja Previja, u opštini Ribnik, izgrađen je objekat dječijeg vrtića, u koji je do sada opština uložila 95.000 KM.

Najčitanije