Vrtić

U čast heroini 'Majka Hrabrost' Drvar nakon 11 godina otvara predškolsku ustanovu

DRVAR - Drvar će, nakon 11 godina, krajem marta dobiti javnu predškolsku ustanovu, kazao je Goran Broćeta, načelnik opštine.

Rosulje dobijaju novi vrtić

BANJALUKA - Novi vrtić, koji bi trebalo da primi oko 30 mališana, dobiće naselje Rosulje, a trebalo bi da se nalazi uz postojeći vrtić "Lana".

Pokloni za mališane u vrtiću "Marija Mažar"

BANJALUKA - Predstavnici njemačke kompanije "Muehlbauer" danas su posjetili vrtić "Marija Mažar" i povodom praznika djeci sa poteškoćama u razvoju i iz socijalno ugroženih porodica uručili prigodne poklone.

Transparent sa likom Ante Pavelića osvanuo na vrtiću: Ustaškom ideologijom truju najmlađe

ŠIROKI BRIJEG - Na ogradi vrtića "Trnoružica" u Širokom Brijegu osvanuo je transparent s likom Ante Pavelića, vođe ustaškog pokreta i poglavnika Nezavisne Države Hrvatske, te natpis "U Madridu grobnica od zlata", odnosno dio stiha iz ustaške koračnice "U Madridu grobnica od zlata, tu počiva vođa svih Hrvata".

Male "pahuljice" donijele poklone drugarima

Mališani iz vrtića "Pahuljica", uz pratnju vaspitačica, danas su posjetili Udruženje "4+" i donijeli prigodne poklone najmlađim članovima tog udruženja, koje su prikupili u humanitarnoj akciji "Obradujmo druge".

O 50 djece brinu samo tri vaspitačice

BIHAĆ - Dječji vrtići na području Unsko-sanskog kantona suočavaju se s nedostatkom vaspitača, što se direktno odražava na kvalitet rada s najmlađima, zaključeno je na sastanku direktora osam predškolskih ustanova u ovome kantonu.

Djeca iz banjalučkog vrtića "Neven" u čizmici žele drveni voz i sestru

Nadolazećoj nedjelji najviše se vesele djeca, jer je 19. decembra Sveti Nikola, jedan od najobožavanijih svetaca, a kako i ne bi bio kada svima koji su tokom godine bili dobri ostavi poklon u čizmici.

Ukrali dječiju ušteđevinu iz vrtića u Doboju

DOBOJ - Inspektori dobojske policije tragaju za lopovima koji su u noći između ponedjeljka i utorka provalili u jedan od objekata vrtića „Majke Jugovića“.

"Ko štiti direktoricu banjalučkih vrtića"

Posljednjih godina posebnu pažnju javnosti privlače teme vezane za banjalučke vrtiće, posebno zbog godišnjeg budžeta koji ta ustanova dobija iz gradske kase.

Vaspitačici niža plata kazna za izujedanu bebu

BANJALUKA - Vaspitačica Jadranka Šušnjar koja je brinula o mališanima u jasličkoj grupi u banjalučkom vrtiću "Tijana" kada je izujedana trinaestomjesečna beba vraća se na posao u ponedjeljak, a iduća tri mjeseca primaće platu umanjenu za 20 odsto.

Reklame

Najčitanije