Vrtić

Mjesto u vrtićima čeka 2.777 djece

BANJALUKA, TUZLA - Broj predškolskih ustanova u BiH u ovoj godini nešto je manji u odnosu na prethodnu, ali je nešto manja i lista čekanja mališana za vrtiće.

U avgustu konkurs za upis djece jasličkog i vrtićkog uzrasta

BANJALUKA - Javni konkurs o prijemu djece jasličkog i vrtićkog uzrasta u radnoj 2018/2019. godini ove godine trajaće od 1. do 15. avgusta, potvrdila je Jelena Kurtinović, direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Malešević darovao djeci u vrtiću "Anđelak" edukativne igračke

BANJALUKA - Dane Malešević, ministar prosjete i kulture RS, danas je povodom Međunarodnog dana porodice posjetio pravoslavni vrtić "Anđelak" i darovao mališanima edukativne igračke.

Dom "Rada Vranješević" dobija vrtić

BANJALUKA - U okviru Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" do oktobra bi trebalo da bude opremljen vrtić u koji će moći biti smješteno 50 mališana.

Austrija zabranjuje hidžab u osnovnim školama i vrtićima

BEČ - Nova Vlada Austrije planira da zabrani djevojčicama u osnovnim školama i vrtićima nošenje muslimanske marame - hidžaba, što će biti dodatak postojećoj zabrani nošenja burki koje prekrivaju glavu i tijelo.

Bivšu prodavnicu u Rosuljama preuređuju u vrtić

BANJALUKA - Sanacija poslovnog prostora u Ulici kralja Petra II broj 61 u naselju Rosulje, koji je namijenjen za novi dječji vrtić, počela je danas, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Obilićevo dobija novi vrtić

BANJALUKA - Na lokaciji nekadašnjeg dragstora u Ulici Marka Kraljevića u banjalučkom naselju Obilićevu počela je izgradnja novog vrtića za mališane.

Vrtić "Radost" dobija novo igralište

BANJALUKA - Vrtić "Radost" dobiće novo igralište, zahvaljujući donaciji koncerna "Agram".

Donacija kompanije Milbauer za banjalučki vrtić Pčelica

BANJALUKA - U vrtiću "Pčelica" uskoro će biti zamijenjena i rekonstruisana stolarija jer je danas potpisan ugovor o donaciji sredstava u vrijednosti od 15.000 KM između grada i kompanije "Milbauer".

U čast heroini 'Majka Hrabrost' Drvar nakon 11 godina otvara predškolsku ustanovu

DRVAR - Drvar će, nakon 11 godina, krajem marta dobiti javnu predškolsku ustanovu, kazao je Goran Broćeta, načelnik opštine.

Najčitanije