Vrtić

Kuljani u oktobru dobijaju prvi vrtić

Izgradnja prvog vrtića u naselju Kuljani, u kojem treba da bude smješteno 90 mališana, trebalo bi da počne u avgustu, a završena u oktobru, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove grada Banjaluka.

Zatvoren vrtić u Srpcu, sedam radnika zaraženo virusom korona

SRBAC - Sedam radnika srbačkog vrtića "Naša radost" pozitivno je na virus korona, zbog čega je ova predškolska ustanova zatvorena treći put u ovoj godini, saopšteno je danas na sjednici lokalnog Štaba za vanredne situacije.

Vrtić "Krajiška radost" nastavio s radom: Vaspitači negativni na koronu

SANSKI MOST - Dječji vrtić "Krajiška radost" poslije dva dana pauze danas je nastavio s radom, potvrdio je direktor ove predškolske ustanove Elvedin Muminović.

Radojičić: U planu obnova 17 škola i vrtića

Sedamnaest škola i vrtića biće izgrađeno ili obnovljeno ove godine, u šta će biti uloženo oko 6,5 miliona KM, rekao je gradonačenik Igor Radojičić danas nakon sastanka s predstavnicima osnovnih škola, Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje i Ministarstva prosvjete i kulture RS.

Ribnik dobija prvi vrtić

RIBNIK - U mjestu Donja Previja, u opštini Ribnik, izgrađen je objekat dječijeg vrtića, u koji je do sada opština uložila 95.000 KM.

U Tuzli zatvaraju vrtić, djecu šalju na testiranje

TUZLA - U naselju Stupine u Tuzli jedan od vrtića sutra će biti zatvoren zbog testiranja djece na COVID-19 u ovom vrtiću. Roditeljima je, kako je potvrdila ministarka zdravstva Dajana Čolić, takođe savjetovano da ostanu kod svojih kuća dok rezultati testiranja ne budu poznati.

Otkriven mural u banjalučkom vrtiću "Bambi"

BANJALUKA - U banjalučkom vrtiću "Bambi" danas je otkriven mural likovne umjetnice Nataše Konjević u okviru obilježavanja Svjetskog dana zaštite životne sredine.

Na banjalučkom vrtiću "Bambi" biće oslikan mural

BANJALUKA - U okviru obilježavanja Svjetskog dana zaštite životne sredine, 5. juna na vrtiću "Bambi" biće oslikan mural, posvećen biodiverzitetu, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Ježeva kućica" se širi, mjesto za još 50 mališana

Gradska uprava raspisala je tender za opremanje objekta u okviru vrtića "Ježeva kućica", kako bi na jesen bio stavljen u funkciju, a u okviru plana da se do kraja godine otvori ukupno novih 600 mjesta u predškolskim ustanovama.

"Caritas" otvara prvi vrtić sljedeće godine

BANJALUKA - "Caritas" banjalučke biskupije 1. aprila počeo je s izgradnjom svog vrtića, koji bi, ukoliko sve bude teklo prema planu, trebalo da bude gotov na ljeto sljedeće godine.

Najčitanije