Vrtić

U RS samo jedna firma ima vrtić

BANJALUKA - Dugo radno vrijeme, rad u smjenama, kao i pretrpanost i nefleksibilno radno vrijeme vrtića zadaju glavobolje roditeljima u RS, koji često ne stižu da na vrijeme "pokupe" svoju djecu iz vrtića, a obdanište u sklopu firme ima samo fabrika "Alumina" u Zvorniku.

Novak Đoković otvorio vrtić u Mačvanskom Prnjavoru

Najbolji teniser Novak Đoković ponovo je u Beogradu. Kratko vrijeme iskoristio je da ode do Mačvanskog Prnjavora gdje je otvorio vrtić.

Uskoro nova mjesta u banjalučkom vrtiću "Bubamara"

BANJALUKA - Obnova i proširenje vrtića "Bubamara" u banjalučkom naselju Obilićevo, koju finansira kompanija "Delta", ušla je u završnu fazu, što će, po okončanju projekta, omogućiti dodatna mjesta za boravak još 25 mališana.

"Nezavisne" u vrtiću "Dora": Budite dobri i pjevajte pjesmice

BANJALUKA - Raznobojne čizmice, zidovi koje krase najljepši crteži, kostimi, uvježbane glumačke tačke i praznične pjesmice dio su programa povodom proslave Svetog Nikole - krsne slave Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Banjaluka dobija tri nova vrtića

BANJALUKA - Iduće godine u planu je gradnja dva nova i rekonstrukcija jednog vrtića u gradu, i to u naseljima Centar, Starčevica i Lazarevo.

Preminula beba kojoj je pozlilo u vrtiću

Dijete uzrasta 12,5 mjeseci koje vaspitačice iz vrtića u Vrčinu u ponedjeljak nisu mogle da probude i koje je prebačeno u Institut za majku i dete u Beogradu, preminulo je danas u 16.15 časova, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Jednogodišnje dijete preminulo u vrtiću?

BEOGRAD- Jednogodišnje dijete preminulo je pošto je prethodno dovezeno u Institut za majku i dete u Beogradu bez znakova života, javlja B92.

Od naredne godine više fizičke aktivnosti za vrtićku djecu

Poslije uvođenja besplatnih sportskih sekcija u osnovne škole, namjera Grada je da i u gradske vrtiće uvede sličan projekat koji će omogućiti najmlađim bavljenje fizičkom aktivnošću.

Ombudsmani BiH otvaraju predmet zlostavljanja djece u sarajevskom vrtiću

Ombudsmani Bosne i Hercegovine će po službenoj dužnosti otvoriti predmet povodom video snimka "jezive scene iz vrtića u Sarajevu" koji se našao na društvenim mrežama i brojnim online medijima u Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz te institucije.

Ponovljen tender za vrtić na Starčevici

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka ponovila je tender za rekonstrukciju još jednog poslovnog prostora za potrebe novog vrtića, nastojeći da što veći broj djece dobije priliku za adekvatno predškolsko obrazovanje.

Najčitanije