Vučić

Vučić razgovarao sa Đokovićem nakon odluke suda

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je upravo razgovarao sa Novakom Đokovićem i dodao da jedva čeka da ga vidi u Srbiji.

Vučić glasao na referendumu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić glasao je na republičkom referendumu o promjenama Ustava Srbije u oblasti pravosuđa.

Sanja Vučić otkrila koji je njen tip muškarca

Pjevačica Sanja Vučić tvrdi da je već dugo sama, navodno od 2020. godine, od raskida sa vivšim rijaliti učesnikom Nikolom Đorđevićem, pjevačica je slobodna, a sada je otkrila i kakvi je momci privlače.

Varhelji očekuje povratak Srba u institucije BiH, pozdravio Vučićev poziv

BUDIMPEŠTA - Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji poručio je da se predstavnici institucija Republike Srpske vrate u državne institucije, te pozdravio poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića predstavnicima Srpske da se vrate u državne institucije i obezbijede njihovo funkcionisanje.

Dodik: Razgovaraćemo u Banjaluci o povratku u institucije, BiH je velika nevolja

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će se vratiti u Banjaluku i razgovarati sa svim partnerima u vlasti, ali i u opoziciji o povratku u istitucije BiH. Napominje da je ključno pitanje kako Srbi ne mogu da dobiju ono što su dobili i što je potpisano u Dejtonskom sporazumu. BiH je, kaže Dodik, jedna "velika nevolja, jedna retrogradna stvar".

Vučić odgovorio premijeru Australije: "Zašto ga maltretirate"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagram nalogu buducnostsrbijeav i podržao Novaka Đokovića i odogovorio premijeru Australije na njegovu najnoviju odluku da poništi vizu teniseru.

Završen sastanak Dodika i Vučića

BEOGRAD - U Beogradu je završen sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Počeo sastanak Dodika i Vučića

BEOGRAD - Sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića počeo je u Beogradu.

Dodik danas sa Vučićem u Beogradu

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastaće se danas u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Vučić: "Ujedinjeni u borbi da Srbija ide napred"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom zvaničnom nalogu na Instagramu avucic.

Najčitanije