Vuhan

Život se vraća u Vuhan: Otvaraju se prodavnice i tržni centar

U Kini su danas registrovana četiri nova smrtna slučaja, dok je u nedjelju potvrđen i 31 novi slučaj oboljevanja od virusa korona. U Vuhanu već nekoliko dana nema novih slučajeva, otvaraju se radnje i život se polako vraća u normalu.

Vuhan procjenu visokog rizika smanjio na srednji, za pet okruga niski rizik

VUHAN - Vuhan je procjenu rizika za virus korona smanjio s "visokog rizika" na "srednji rizik", izjavio je lokalni zdravstveni funkcioner na konferenciji za novinare u petak.

Samo pet novih slučajeva virusa korona u Vuhanu

Kineski grad Vuhan, izvorište zaraze virusa korona, bilježi drugi dan zaredom jednocifreni broj oboljelih jer je prijavljeno pet novih slučajeva, objavila je kineska vlada.

Pobijedili koronu u Vuhanu: Snimak ljekara koji skidaju maske obišao svijet

VUHAN - U Kini je prošao vrhunac epidemije virusa korona, a posljednje dvije, od 16 privremenih bolnica u Vuhanu, su zatvorene, prenosi "Njujork post".

Doktorica iz Vuhana: Kaznili su me kad sam upozoravala na virus korona

VUHAN - Doktorica iz Vuhana progovorila je nakon što se suočila sa smrću njenih kolega zbog virusa korona, kritikujući zdravstvene vlasti u Kini zbog suzbijanja ranih upozorenja o epidemiji novog virusa.

Glavne službe u Vuhanu vraćaju se na posao

PEKING - Glavne službe u Vuhanu, epicentru virusa korona, ponovo će početi da rade, saopštila je danas vlada centralne kineske provincije Hubei.

Stogodišnjak sa Alchajmerovom bolešću pobijedio virus

VUHAN - Muškarac star 100 godina oporavio se od virusa korona i pušten je u subotu iz bolnice nakon što je 13 dana proveo na liječenju, čime je postao najstariji pacijent do danas koji je pobijedio virus.

Vuhan: U bolnicama sve više praznih kreveta

PEKING - Doktor Du Bin koji radi na odjeljenju intenzivne njege u Vuhanu, gradu koji se nalazi u epicentru kineske epidemije virusa korona, rekao je da je u pojedinim bolnicama sve veći broj praznih kreveta nakon što je veliki broj pacijenata s virusom otpušten.

Zatvorena privremena bolnica u Vuhanu

PEKING - Kineski grad Vuhan, koji je u epicentru epidemije virusa korona, zatvorio je danas prvu od 16 improvizovanih bolnica nakon što su iz nje otpušteni posljednji pacijenti koji su se oporavili, javila je danas državna televizija.

Student iz Nikšića u karantinu u Vuhuanu

PODGORICA - Student iz Nikšića Goran Koprivica već mjesec i po dana nalazi se u karantinu u kineskom gradu Vuhanu, epicentru korona virusa.

Najčitanije