Vuk Kostić

Vuk Kostić: Jasenovački logor za djecu žig i sramota za NDH

BANJALUKA - Lavina koja se podigla oko filma “Dara iz Jasenovca” još se ne stišava, a jedan od najpopularnijih svjetskih sajtova posvećenih filmovima, IMDB, onemogućio je ocjenjivanje ovog filma. Jedan od razloga je iznenadan rast broja ocjena koje su počele da pristižu posljednjih dana za ovo ostvarenje Predraga Antonijevića, iako film još nije prikazan u bioskopima.

Vuk Kostić se oglasio povodom objava da je veoma loše

Glumac Vuk Kostić, povodom objava danas u nekim medijima da se zdravstveno osjeća veoma loše pošto je ponovo zaražen virusom korona, izjavio je da je sve u redu i da se osjeća odlično.

Raskinuli Ana Mihajlovski i Vuk Kostić?

Tek što su nedavno zvanično potvrdili da su zajedno pojavivši se na jednom dogđaju sa "rukom u uci", voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić su navodno već raskinuli.

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić prvi put zajedno u javnosti

Voditeljka Ana Mihajlovski i glumac Vuk Kostić su zaljubljeni i svoju ljubav više ne kriju od javnosti!

Ana Mihajlovski se oglasila o vezi sa Vukom Kostićem

O romansi voditeljke Ane Mihajlovski i glumca Vuka Kostića ne prestaje da se priča u Srbiji, a naročito nakon što je ona odlučila da u Ameriku otputuje sa bivšim mužem, vlasnikom "Emotiona" Goranom Stamenkovićem.

Ovo je djevojka Vuka Kostića

Popularni glumac Vuk Kostić pobjegao je sa djevojkom na mali odmor koju već duže vrijeme voli, ali je vješto skriva od očiju javnosti.

Da li ste znali da je Vuk Kostić igrao u seriji "Otvorena vrata"

Vuk Kostić jedan je od srpskih najangažovanijih mladih glumaca i trenutno ga gledamo kao inspektora Jakovljevića u krimi seriji "Ubice moga oca", ali retko ko se sjeća njegove uloge u popularnoj TV seriji, kada je imao samo 16 godina.

Vuk Kostić proslavio rođendan uz specijalnu tortu

Glumac Vuk Kostić danas slavi 39. rođendan, a za ovaj divan dan specijalno za njega je spremljena i zanimljiva torta.

Vuk Kostić za "Nezavisne": Mladi danas ne poštuju ni majku, a kamoli zemlju

BANJALUKA - Patriota je čovek koji voli svoju porodicu, svoj grad, svoju zemlju, ono odakle je potekao, pa onda sve drugo. Patriota je danas možda nešto i izvikano. U današnje vreme mladi ne poštuju majku, a ne zemlju. Mislim da sve polazi iz kuće. Ovim riječima glumac Vuk Kostić obratio se okupljenima u Gradskom pozorištu "Jazavac" četvrte večeri Međunarodnog festivala glumca "Zaplet", u sklopu programa "Razgovor s glumcem", kojeg vodi Aleksandra Jovanović.

Vuk Kostić objavio fotografiju sa djevojkom

Jedan od najvećih zavodnika domaće scene glumac Vuk Kostić svoj ljubavni život ne voli da eksponira, a to je baš ono što intrigira sve pripadnice ljepšeg pola koje je šarmirao putem malih ekrana.

Najčitanije