Vukoje

"Podrumi Vukoje 1982" proslavili Svetog Trifuna

TREBINJE - Na dan Svetoga Trifuna tradicionalnim orezivanjem Carskih vinograda, "Podrumi Vukoje 1982" iz Trebinja proslavili su ovog zaštitnika vinara i vinogradara.

Ćurić razgovarao sa Vukojem: Umjetnost vinarstva dala veliki rezultat

TREBINJE - Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić upriličio je prijem za Radovana Vukoja, direktora Vinskog podruma "Vukoje 1982", koji je na prvom ovogodišnjem velikom vinskom takmičenju "America Wine Awards 2021", održanom u Sjedinjenim Američkim Državama, osvojio pet zlatnih medalja za isto toliko svojih vina.

Pet zlatnih medalja za "Podrume Vukoje 1982" na ocjenjivanju u SAD

"Podrumi Vukoje 1982" osvojili su pet zlatnih medalja za svoja vina na prvom ovogodišnjem velikom vinskom takmičenju "America Wine Awards 2021" održanom u Sjedinjenim Američkim Državama čime su dobili i direktnu preporuku za najprestižnije hotele i restorane u Sjedinjenim Američkim Državama koji imaju Michelin zvjezdice.

Kraj berbe u "Podrumima Vukoje" - vrhunsko grožđe za dobru kapljicu

Ovogodišnja berba u Carskim vinogradima i Zasad polju, u vlasništvu "Podruma Vukoje 1982", ostaće zapamćena po kvalitetu grožđa, a u budućnosti, nakon što vino odleži, i po kvalitetu vina dobijenog od ovako dobre sirovine, u kojoj su idealni bili odnos sladora i kiselina.

Dodik: Porodični gigant mljekara "Pađeni" imaće podršku institucija

BILEĆA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Bileći da je Mljekara "Pađeni" u ovoj opštini veoma bitna za Republiku Srpsku jer je riječ o ozbiljnom poslu zbog čega će uvijek imati podršku institucija.

Vinska galerija Vukoje: Knjiga kao mamac za ljubitelje božanske kapljice

TREBINJE - Vinski novinar, publicista i putopisac iz Osijeka Željko Garmaz promovisao je, na Četvrom salonu žilavke u Vinskoj galeriji Vukoje, svoju knjigu koju je, putujući po BiH i probajući njena vina, nazvao jednostavno "Vinskim pričama Bosne i Hercegovine".

Promocijom knjige "Vinske priče BiH" počeo sajam žilavke u Trebinju

Knjiga "Vinske priče BiH" autora Željka Garmaza promovisana je večeras u vinariji "Vukoje" u Trebinju, čime je počeo četvrti sajam žilavke na kome su i ove godine predstavljena vina domaćih proizvođača.

Preminuo čuveni "doktor za hrkanje" Novak Vukoje

U Novom Sadu je u ponedjeljak u 73. godini preminuo čuveni "doktor za hrkanje", Novak Vukoje, redovni član Evropske akademije nauka.

Irena Vukoje odbojkašica iz Bileće: Bićemo tvrd orah za sve

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija BiH okupila se u nedjelju u Lukavcu, gdje je počela pripreme za Evropsko prvenstvo (U-19), koje će se od 19. avgusta do 1. septembra uporedo održati u Zenici i Osijeku.

Nenad Vukoje kandidat SNSD-a za načelnika Bileće

BILEĆA - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Bileća na predstojećim lokalnim izborima biće Nenad Vukoje, privrednik i vlasnik mljekare "Pađeni" u ovom mjestu.

Najčitanije