Vukota Govedarica

Škorin slogan izazvao reakcije u Republici Srpskoj

ZAGREB - Kako se kampanja za izbor predsjednika ili predsjednice Republike Hrvatske bliži kraju, sve je više suza, uvreda, ali i mogućih plagijata.

Govedarica: Dodik da objavi Program reformi

BANJALUKA - Član Predsjedništva SDS-a Vukota Govedarica pozvao je danas srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da objavi dokumet Program reformi BiH.

Govedarica: Stečeni uslovi da se program Reformi predstavi NS RS

BANJALUKA - Član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica rekao je da su se nakon današnje sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a stekli uslovi da Program reformi BiH sledeće sedmice bude predstavljen Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Govedarica: Srpska i Srbija moraju da budu zajedno

BANJALUKA - Funkcioner SDS-a Vukota Govedarica rekao je da je Srbija 2007. godine definisala da je vojno neutralna i da SDS od tada smatra da na tom putu Srbija i Republika Srpska moraju da budu zajedno.

Govedarica otvara put Šaroviću da preuzme SDS

BANJALUKA - Vukota Govedarica neće se ponovo kandidovati za predsjednika SDS-a, a kandidature se odrekao u korist Mirka Šarovića, jednog od kandidata i ministra ekonomskih odnosa i regionalne saradnje BiH.

Govedarica povukao kandidaturu u korist Šarovića

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica povukao je kandidaturu za prvog čovjeka ove stranke u korist stranačkog kolege Mirka Šarovića.

Miličević i Šarović u trci za Govedaričinog nasljednika?

BANJALUKA - Milan Miličević i Mirko Šarović mogli bi biti jedini kandidati za lidera SDS-a, potvrdilo je za "Nezavisne" nekoliko izvora iz najjače opozicione stranke u Republici Srpskoj

Govedarica se povlači iz trke za predsjednika SDS-a?

BANJALUKA – Aktuelni predsjenik SDS-a Vukota Govedarica će sutra objaviti da se povlači iz kandidature za predsjednika stranke u koristi Mirka Šarovića, saznaje ATV nezvanično.

Tubak: Govedarica pokušava da me zaplaši tužbama za klevetu

ČELINAC - Goran Tubak, bivši šef Opštinskog odbora SDS Čelinac i član Glavnog odbora, kojeg je iz stranke smijenio predsjednik Vukota Govedarica, i dalje u Skupštini opštine predstavlja odborničku grupu SDS, te se nada da će 'unutarstranački izbori u nedjelju donijeti dugo očekivane promjene u stranci'.

SDS Banjaluka i SDS Srbac podržali Govedaricu za predsjednika stranke

BANJALUKA - Gradski odbor Srpske demokratske stranke Banjaluka i Opštinski odbor SDS-a Srbac odlučili su da kandidat za predsjednika stranke bude Vukota Govedarica.

Najčitanije