WTA

Plasman karijere Ivane Jorović, ogroman "skok" Nine Stojanović

Srpska teniserka Ivana Jorović na najnovijoj WTA listi nalazi se na 86. mjestu, što joj je plasman karijere poslije nastupa u drugom kolu na Vimbldonu.

Bez promjena na vrhu WTA liste, Krunić i dalje 76.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić zadržala je 76. poziciji na najnovijoj WTA listi.

Halep sada najbliža Osaki, Bertens četvrta poslije trofeja

Japanska teniserka Naomi Osaka i ove nedjelje drži prvo mjesto na WTA listi, s tim da je sada prati Rumunka Simona Halep koja je u Madridu ispustila priliku da se vrati na sam vrh.

WTA: Kvitova odmah iza Osake, Krunić 63.

Češka teniserka Petra Kvitova, titulom na turniru u Štutgartu, smijenila je na drugom mestu Simonu Halep i sada je najbliža svjetskom broju jedan Naomi Osaki.

Krunićeva jedina Srpkinja u sto najboljih na svjetskoj listi

Srpska teniserka Aleksandra Krunić zadržala je 63. mjesto na najnovijoj listi najboljih igračica svijeta.

Pad Krunićeve, napredak Jorovićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka i dalje je Aleksandra Krunić, koja na novoj WTA listi zauzima 63. poziciju, što je jedno mjesto lošije u odnosu na prethodnu nedjelju.

WTA: Krunić 62, Jorović 98, Danilović 112.

LONDON - Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za dva mjesta i trenutno je 62. na svijetu, dok su za isto toliko napredovale Ivana Jorović i Olga Danilović i zauzimaju 98, odnosno 112. poziciju na najnovijoj WTA listi.

Osaka prva, Krunićeva zadržala poziciju

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić zadržala je istu poziciju i na najnovijoj WTA listi zauzima 60. mjesto.

Napredak Jorovićeve, Krunićeva i dalje na 57. mjestu

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je 57. na najnovijoj WTA listi, dok je Ivana Jorović ponovo napredovala i sada je 107. na svijetu.

Osaka sada ispred Halep i Stivens, Krunić 57.

LONDON - Japanska teniserka Naomi Osaka i ove nedjelje drži prvo mjesto WTA liste, s tim da su joj sada prve pratilje Rumunka Simona Halep i Sloan Stivens iz SAD.

Najčitanije