WTA

Osaka sada ispred Halep i Stivens, Krunić 57.

LONDON - Japanska teniserka Naomi Osaka i ove nedjelje drži prvo mjesto WTA liste, s tim da su joj sada prve pratilje Rumunka Simona Halep i Sloan Stivens iz SAD.

WTA: Osaka prva, Krunić napredovala

​Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić na najnovije objavljenoj WTA listi napredovala je za jedno mesto i sada je 57. na svetu.

WTA: Naomi preuzela tron

Japanka Naomi Osaka i zvanično je najbolja teniserka svijeta.

WTA mijenja pravila zbog Serene Vilijams

WTA, Udruženje svjetskih teniserki, izglasalo je nekoliko promjena za novu sezonu.

Nijemac srpskog porijekla najbolji WTA trener

Trener Japanke Naomi Osake Saša Bajin proglašen je za najboljeg u struci u WTA konkurenciji.

WTA: Krunić 57, Danilović 101, Jorović 182.

LONDON - Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je na 57. mjestu WTA liste na kraju sezone, dok je mlada Olga Danilović pala za dva i zauzima 101.

Stivens savladala Osaku i pobjedom počela WTA Finals

Sloun Stivens je pobjedom počela WTA Finals u Singapuru. Šesta teniserka svijeta je nadigrala Naomi Osaku rezultatom 2:1 u setovima u prvom kolu Crvene grupe.

Krunićeva i dalje 59. na WTA listi, pad Danilovićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je 59. na svijetu, dok je mlada Olga Danilović nazadovala za dvije pozicije i sada je 98. na WTA listi.

WTA: Danilović ušla u Top100, Krunić 62.

LONDON - Mlada srpska teniserka Olga Danilović prvi put u karijeri ušla je među 100 najboljih na svijetu i trenutno na 97. na WTA listi.

Ogroman pad Krunićeve, napredak Danilović i Radanović

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić, nakon što nije odbranila prošlogodišnje finale Gvandžua, pala je za 13 pozicija i sada je 63. na WTA listi.

Najčitanije