WTA

Srbija bez teniserke u najboljih 100

Srpska teniserka Nina Stojanović ove nedjelje je najbolje ranigirana srpska igračica na WTA listi, ali je nazadovala za četiri pozicije i sada je 101. teniserka svijeta.

Nina Stojanović novi srpski broj jedan

Teniserka Nina Stojanović zadržala je 98. mjesto na WTA listi, ali i postala srpski broj jedan nakon što je Ivana Jorović nazadovala za šest pozicija i nalazi se tačno iza sunarodnice.

Napredak Jorovićeve, Krunićeva miruje

Najbolje rangirana srpska teniserka Ivana Jorović napredovala je za jednu poziciju i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 93. mjesto.

Plasman karijere Ivane Jorović, ogroman "skok" Nine Stojanović

Srpska teniserka Ivana Jorović na najnovijoj WTA listi nalazi se na 86. mjestu, što joj je plasman karijere poslije nastupa u drugom kolu na Vimbldonu.

Bez promjena na vrhu WTA liste, Krunić i dalje 76.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić zadržala je 76. poziciji na najnovijoj WTA listi.

Halep sada najbliža Osaki, Bertens četvrta poslije trofeja

Japanska teniserka Naomi Osaka i ove nedjelje drži prvo mjesto na WTA listi, s tim da je sada prati Rumunka Simona Halep koja je u Madridu ispustila priliku da se vrati na sam vrh.

WTA: Kvitova odmah iza Osake, Krunić 63.

Češka teniserka Petra Kvitova, titulom na turniru u Štutgartu, smijenila je na drugom mestu Simonu Halep i sada je najbliža svjetskom broju jedan Naomi Osaki.

Krunićeva jedina Srpkinja u sto najboljih na svjetskoj listi

Srpska teniserka Aleksandra Krunić zadržala je 63. mjesto na najnovijoj listi najboljih igračica svijeta.

Pad Krunićeve, napredak Jorovićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka i dalje je Aleksandra Krunić, koja na novoj WTA listi zauzima 63. poziciju, što je jedno mjesto lošije u odnosu na prethodnu nedjelju.

WTA: Krunić 62, Jorović 98, Danilović 112.

LONDON - Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za dva mjesta i trenutno je 62. na svijetu, dok su za isto toliko napredovale Ivana Jorović i Olga Danilović i zauzimaju 98, odnosno 112. poziciju na najnovijoj WTA listi.

Najčitanije