WTA

WTA: Krunić 57, Danilović 101, Jorović 182.

LONDON - Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je na 57. mjestu WTA liste na kraju sezone, dok je mlada Olga Danilović pala za dva i zauzima 101.

Stivens savladala Osaku i pobjedom počela WTA Finals

Sloun Stivens je pobjedom počela WTA Finals u Singapuru. Šesta teniserka svijeta je nadigrala Naomi Osaku rezultatom 2:1 u setovima u prvom kolu Crvene grupe.

Krunićeva i dalje 59. na WTA listi, pad Danilovićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je 59. na svijetu, dok je mlada Olga Danilović nazadovala za dvije pozicije i sada je 98. na WTA listi.

WTA: Danilović ušla u Top100, Krunić 62.

LONDON - Mlada srpska teniserka Olga Danilović prvi put u karijeri ušla je među 100 najboljih na svijetu i trenutno na 97. na WTA listi.

Ogroman pad Krunićeve, napredak Danilović i Radanović

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić, nakon što nije odbranila prošlogodišnje finale Gvandžua, pala je za 13 pozicija i sada je 63. na WTA listi.

Bez promjena u vrhu, skok Krunićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić popravila je plasman na WTA listi i sada zauzima 50. poziciju.

Jelena Janković poslije 17 godina ispala sa WTA liste

Srpska teniserka Jelena Janković više nije na zvaničnoj WTA rang listi, poslije više od 17 godina.

Bertens osvojila WTA turnir u Sinsinatiju

Holanđanka Kiki Bertens pobjednica je teniskog WTA turnira u Sinsinatiju nakon što je u finalu pobijedila prvu teniserku svijeta Rumunku Simonu Halep 2-6, 7-6 (6) i 6-2.

Olga: Ne bavim se tenisom da budem model

Olga Danilović je pokazala koliki je svjetski teniski talenat osvojivši turnir u Moskvi sa samo 17 godina, a najbolje u njenoj karijeri tek dolazi.

WTA lista bez promjena

Na WTA listi nije bilo promjena u najboljih deset, a srpska teniserka Aleksandra Krunić je ostala na prošlonedjeljnoj poziciji, 44. mjestu.

Najčitanije