WTA lista

Napredak Jorovićeve, Krunićeva miruje

Najbolje rangirana srpska teniserka Ivana Jorović napredovala je za jednu poziciju i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 93. mjesto.

WTA: Kvitova odmah iza Osake, Krunić 63.

Češka teniserka Petra Kvitova, titulom na turniru u Štutgartu, smijenila je na drugom mestu Simonu Halep i sada je najbliža svjetskom broju jedan Naomi Osaki.

Krunićeva jedina Srpkinja u sto najboljih na svjetskoj listi

Srpska teniserka Aleksandra Krunić zadržala je 63. mjesto na najnovijoj listi najboljih igračica svijeta.

Pad Krunićeve, napredak Jorovićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka i dalje je Aleksandra Krunić, koja na novoj WTA listi zauzima 63. poziciju, što je jedno mjesto lošije u odnosu na prethodnu nedjelju.

Napredak Jorovićeve, Krunićeva i dalje na 57. mjestu

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je 57. na najnovijoj WTA listi, dok je Ivana Jorović ponovo napredovala i sada je 107. na svijetu.

Krunićeva i dalje 59. na WTA listi, pad Danilovićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je 59. na svijetu, dok je mlada Olga Danilović nazadovala za dvije pozicije i sada je 98. na WTA listi.

WTA: Danilović ušla u Top100, Krunić 62.

LONDON - Mlada srpska teniserka Olga Danilović prvi put u karijeri ušla je među 100 najboljih na svijetu i trenutno na 97. na WTA listi.

Ogroman pad Krunićeve, napredak Danilović i Radanović

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić, nakon što nije odbranila prošlogodišnje finale Gvandžua, pala je za 13 pozicija i sada je 63. na WTA listi.

Krunić zadržala 39. mjesto, novi skok Radanović

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je na 39. mjestu na današnjoj WTA listi pred start trećeg Gren slema u sezoni - Vimbldona.

Halepova učvrstila prvo mjesto, pad Aleksandre Krunić

Na novoj WTA listi prvo mjesto i dalje zauzima Rumunka Simona Halep, koja je u nedjelju na Rolan Garosu došla od svog prvog Gren slem trofeja u karijeri.

Najčitanije