WTA lista

Nina Stojanović jedina srpska teniserka u TOP 100

Srpska teniserka Nina Stojanović na najnovijoj WTA listi zadržala je 82. poziciju i jedina je predstavnica Srbije u prvi 100 igračica na svijetu.

Srbija bez teniserke u najboljih 100

Srpska teniserka Nina Stojanović ove nedjelje je najbolje ranigirana srpska igračica na WTA listi, ali je nazadovala za četiri pozicije i sada je 101. teniserka svijeta.

Nina Stojanović novi srpski broj jedan

Teniserka Nina Stojanović zadržala je 98. mjesto na WTA listi, ali i postala srpski broj jedan nakon što je Ivana Jorović nazadovala za šest pozicija i nalazi se tačno iza sunarodnice.

Napredak Jorovićeve, Krunićeva miruje

Najbolje rangirana srpska teniserka Ivana Jorović napredovala je za jednu poziciju i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 93. mjesto.

WTA: Kvitova odmah iza Osake, Krunić 63.

Češka teniserka Petra Kvitova, titulom na turniru u Štutgartu, smijenila je na drugom mestu Simonu Halep i sada je najbliža svjetskom broju jedan Naomi Osaki.

Krunićeva jedina Srpkinja u sto najboljih na svjetskoj listi

Srpska teniserka Aleksandra Krunić zadržala je 63. mjesto na najnovijoj listi najboljih igračica svijeta.

Pad Krunićeve, napredak Jorovićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka i dalje je Aleksandra Krunić, koja na novoj WTA listi zauzima 63. poziciju, što je jedno mjesto lošije u odnosu na prethodnu nedjelju.

Napredak Jorovićeve, Krunićeva i dalje na 57. mjestu

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je 57. na najnovijoj WTA listi, dok je Ivana Jorović ponovo napredovala i sada je 107. na svijetu.

Krunićeva i dalje 59. na WTA listi, pad Danilovićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić ostala je 59. na svijetu, dok je mlada Olga Danilović nazadovala za dvije pozicije i sada je 98. na WTA listi.

WTA: Danilović ušla u Top100, Krunić 62.

LONDON - Mlada srpska teniserka Olga Danilović prvi put u karijeri ušla je među 100 najboljih na svijetu i trenutno na 97. na WTA listi.

Najčitanije