Wall Street

Bik s Wall Streeta seli na sigurnije mjesto

Bronzana statua bika ispred američke berze u Njujorku biće prebačena narednih dana na sigurniju lokaciju.

Iz Banjaluke do akcija na Wall Streetu

BANJALUKA Brokerska kuća "Eurobroker" iz Banjaluke u saradnji s renomiranom američkom brokerskom kućom prva i jedina u Bosni i Hercegovini nudi klijentima mogućnost trgovanja i investiranja na više od 100 svjetskih tržišta, saopšteno je iz te kuće.

Wall Street raste, najviše porastao "Apple"

Na Wall Streetu su u ponedjeljak berzanski indeksi porasli, što se najviše zahvaljuje rastu cijena dionica u tehnološkom sektoru, dok su zabrinutosti u vezi s trgovinskim odnosima između SAD i Kine splasnule.

Wall Street znatno pao drugi dan zaredom

​Indeksi na Wall Streetu su i u srijedu znatno pali, drugi dan zaredom, što je posljedica strahovanja ulagača da će trgovinski sukob između SAD-a i Kine izazvati usporavanje rasta svjetske ekonomije.

Prosječna plata na Wall Street-u preko 420 hiljada dolara

​Prosječan bonus plaćen trgovcima na Volstritu pao je za više od 30.000 dolara, uprkos skoku profita od 11 odsto u industriji hartija od vrijednosti, navodi se u danas objavljenom izvkeštaju kontrolora finansijskih poslenika države Njujork.

Wall Street pao drugi dan zaredom

​Na Wall Streetu su cijene dionica pale drugi dan zaredom zbog smanjenja procjena rasta evropskih ekonomija i zabrinutosti ulagača u vezi s trgovinskim pregovorima između SAD-a i Kine.

Wall Street blago pao nakon pet dana rasta

NA Wall Streetu su u petak cijene dionica blago pale jer su se ulagači, nakon pet dana rasta tržišta, odlučili na predah dok čekaju početak sezone objava kvartalnih poslovnih rezultata kompanija.

Skok indeksa na Wall Streetu i u Evropi, evro pao

LONDON/NJUJORK - Akcije na Wall Streetu su danas porasle predvođene skokom dionica tehnoloških kompanija, a skok indeksa registrovan je i na evropskim berzama.

Zategnuti odnosi Kine i SAD i dalje obaraju akcije na Vol Stritu

Na Vol Stritu je u ponedjeljak nastavljen pad cijena dionica, nakon što su prošle nedjelje izgubile više od 3 odsto, jer se ulagači plaše eskalacije trgovinskog sukoba između SAD-a i Kine i jer je tehnološki sektor i dalje pod pritiskom.

CNN: Trgovinski ratovi strašni, zašto Wall Street ne paniči?

Prošle sedmice bilo je burno na frontu trgovinskog rata između SAD-a i ostatka svijeta, no to se ne bi dalo naslutiti iz smirene reakcije Wall Streeta, piše CNN.

Najčitanije