Weekend Media Festival

Na Weekend Media Festival dolazi Sara Fisher

​ZAGREB – Donald Trump je današnji dan počeo s tvitom u kojem se obračunava s Axiosom i optužuje ih da rade sve kako bi osramotili američkog predsjednika.

Weekend Media Festival: Kako zadržati najbolje kada svi žele otići?

ZAGREB - Mediji svakodnevno izvještavaju o crnim godinama u kojima je Hrvatsku, u potrazi za boljim poslom, napustio veliki broj ljudi. Najviše ih odlazi u Njemačku, a nedavno je objavljeno da se u samo dvije godine tamo iselilo više od 110 tisuća ljudi te da je Hrvatska na petom mjestu po useljavanju u Njemačku.

Ed Sheeran vs. Petar Grašo: Emituje li radio stalno istu muziku?

Formatirani radio često se doživljava kao bauk i neprijatelj svake kreativnosti, iako su takve radijske stanice u pravilu pri vrhovima liste slušanosti.

Proglašenje najboljeg PR-a na Weekend Media Festivalu

ZAGREB - Ko je u svijetu političkog PR-a dostupan, brz, elokventan, konkretan i korektan, a ko se ne javlja na telefon kad je bitno, saznaćemo na 12. Weekend Media Festivalu koji se ove godine održava od 19. do 22. septembra u Rovinju.

Kako preživjeti seks, laži i nekretnine?

ZAGREB – Weekend Media Festival će se u svom dvanaestom izdanju od 19. do 22. septembra, osim na već poznatom mjestu u staroj fabrici duvana u Rovinju, održati i u luksuznom Grand Park Hotelu Rovinj te okupiti najrelevantnije stručnjake komunikacijske industrije iz čitave regije. Na predavanjima, panelima i radionicama, aktualiziraće se brojne teme, od streaming servisa i uticaja tehnologije, do iseljavanja iz Hrvatske i promjena u novinarstvu, zbog čega žustrih rasprava sasvim sigurno neće nedostajati.

Jean-Claude Biver dolazi na Weekend Media Festival u Rovinj

​ZAGREB – Weekend Media Festival u Rovinj dovodi jednog od najznačajnijih biznismena iz industrije luksuznih brendova, čelnika Hublota i Zenitha i non-executive direktora poslovne jedinice za satove grupacije LVMH Watches Worldwide, Jean-Claude Bivera.

Stručnjak za odgoj na Weekendu otkriva kako odgajati djecu u digitalno doba

ZAGREB – Kada je pravi trenutak da djetetu damo mobilni telefon, koliko dugo bi se trebalo igrati na PlayStationu, gledati Netflix, "skrolati" po Fejsu? Svi imaju mobilni telefon i Snapchat, što ako samo ja djetetu zabranim? Ove i slične dileme muče roditelje diljem svijeta.

Mir, ljubav i komunikacija: Weekend u duhu Woodstocka

ZAGREB - Pod sloganom "Mir, ljubav i komunikacija” i generalnim pokroviteljstvom Adris grupe, 12. Weekend Media Festival od 19. do 22. septembara u Rovinj donosi duh legendarnog Woodstocka.

Novak: Nikada ne pišem da bi provocirao, a uvijek se netko srdi na mene

Najveća zvijezda hrvatske književnosti Kristian Novak zadnjeg dana 11. Weekend Media Festivala privukao je veliku pažnju posjetioca. Bivši profesionalni karataš hrabro je odgovarao na pitanja o svojim romanima „Črna mati zemla“ i „Ciganin ali najljepši“ koji su oduševili kritiku, ali i podigli buku koju možda i nije želio.

Nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren 11. Weekend Media Festival

ROVINJ - Fantastičnim nastupom belgijskog dua 2manydjs sinoć je zatvoren 11. Weekend Media Festival, najveći festival komunikacijske industrije u regiji.

Najčitanije