Weekend Media Festival

Kovid-19 otkazao "Weekend media festival"

ROVINJ - Nakon 12 uspješnih godina, 13. izdanje "Weekend media festivala" neće se održati ove godine zbog globalne pandemije virusa korona, poručili su organizatori.

Tedeschi i Stanković u "one on one" na Weekend Media festivalu

ZAGREB - Najveći regionalni festival komunikacijske industrije Weekend Media festival ove će godine u Rovinju od 24. do 27. septembra ugostiti Emila Tedeschija, osnivača i vlasnika Atlantic grupe. Tedeschija će na Weekendu intervjuisati Ivan Stanković, u svom poznatom "one on one" formatu.

Pred nama je najvažniji SoMo Borac - "SoMo Borac 2020"

ZAGREB - I ove godine održat će se najvažnija dodjela nagrada u regiji - SoMo Borac 2020. Kao i do sada, nagrada će se dodijeliti za vrijeme Weekend Media Festivala koji se ove godine održava od 24. do 27. rujna u Rovinju.

Weekend Media Festival ove godine u Rovinju od 24. do 27. septembra

Weekend ide dalje! I ove će godine od 24. do 27. septembra u Rovinju Weekend Media Festival okupiti vodeće stručnjake medijske industrije. Pod sloganom "I love Weekend" festival će obilježiti ljubav, povezanost i prijateljstvo koje je u 2020. godini bilo potrebnije nego ikad.

Poruke sa 12. Weekenda: Mediji ne izumiru, djeci smo oduzeli djetinjstvo

ROVINJ - Dvanaesto izdanje "Weekend Media Festivala", najvećeg regionalnog festivala komunikacija, završeno je u nedjelju, a više od pet hiljada učesnika je tokom trodnevnoga održavanja imalo priliku da uživa u preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 govornika iz cijelog svijeta.

"Električni orgazam" i "Piloti" zatvorili 12. "Weekend Media Festival"

ROVINJ - Dvanaesto izdanje "Weekend Media Festivala", najvećeg regionalnog festivala komunikacija, završeno je u nedjelju, a više od 5.000 učesnika je tokom trodnevnog održavanja imalo priliku da uživa u preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 govornika iz cijelog svijeta.

Mediji i "borba" sa lažnim vijestima

Društvene mreže u velikoj mjere uticale su na navike ljudi, a posebno na način na koji korisnici dolaze do informacija o svakodnevnim dešavanjima.

Dodjelom nagrada SomoBorac završen Weekend media festival

Dvanaesto izdanje festivala Weekend media u Rovinju danas je svečano završen dodjelom nagrada SomoBorac za najbolje digitalne radove u regionu.

Na Weekend Media Festival dolazi Sara Fisher

​ZAGREB – Donald Trump je današnji dan počeo s tvitom u kojem se obračunava s Axiosom i optužuje ih da rade sve kako bi osramotili američkog predsjednika.

Weekend Media Festival: Kako zadržati najbolje kada svi žele otići?

ZAGREB - Mediji svakodnevno izvještavaju o crnim godinama u kojima je Hrvatsku, u potrazi za boljim poslom, napustio veliki broj ljudi. Najviše ih odlazi u Njemačku, a nedavno je objavljeno da se u samo dvije godine tamo iselilo više od 110 tisuća ljudi te da je Hrvatska na petom mjestu po useljavanju u Njemačku.

Najčitanije