WhatsApp

WhatsApp tamni mod u pripremi

WhatsApp je načinio nekoliko zanimljivih poteza tokom prethodnih godina, kako bi proširio funkcionalnost i karakteristike svoje aplikacije za različite platforme i servere.

WhatsApp možda ipak počne naplaćivati poruke

U svijetu online komunikacije među lidere na tržištu svakako vrijedi svrstati WhatsApp.

WhatsApp uskoro briše podatke, evo kako da zaštitite svoje

Aplikacija WhatsApp, koju svakog mjeseca koristi više od1,5 milijardi ljudi, radi s puno podataka u obliku poruka, slika i video i audiosnimaka.

Nova uznemirujuća igra kruži svijetom: Lutka Momo opasna po život

Nova, uznemirujuća igra pojavila se na društvenim mrežama. Roditelji i vlasti strahuju da bi mogao da se ponovi fenomen bizarne samoubilačke igre "Plavi kit".

WhatsApp za Android uskoro dobija picture-in-picture mod

WhatsApp za iOS je ranije ove godine dobio korisnu picture-in-picture (PiP) funkciju, koja korisnicima omogućava da gledaju video klipove sa Instagrama, Facebooka i YouTube-a bez potrebe napuštanja chat aplikacije.

WhatsApp će naplaćivati slanje marketinških i korisničkih poruka

Facebookova aplikacija za razmjenu poruka WhatsApp počeće naplaćivati kompanijama slanje marketinških i korisničkih poruka, nakon što se ta društvena mreža suočila s usporavanjem rasta prihoda i svog korištenja.

WhatsApp omogućio grupno video pozivanje za četiri osobe

WhatsApp je prije nekoliko nedjelja nagovjestio da će popularna aplikacija za razmjenu poruka dobiti dugo očekivanu funkciju video pozivanja.

WhatsApp ograničava prosljeđivanje poruka?

Kreatori aplikacije WhatsApp razmišljaju da ograniče prosljeđivanje poruka zbog zabrinutosti za privatnost i sigurnost.

WhatsApp ograničava korisnike u Indiji na pet poruka dnevno

Mobilna aplikacija za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa WhatsApp ograničiće slanje poruka korisnicima na području Indije, nakon što je u ovoj zemlji aplikacija korištena za širenje netačnih informacija i izazivanje provokacija.

Nova opcija protiv lažnih vijesti na WhatsApp-u

WhatsApp je u borbi protiv lažnih informacija dodao funkciju zahvaljujući kojoj možete da vidite da li je neko autor poruke ili ju je samo proslijedio.

Najčitanije