WhatsApp

WhatsApp stao na put lažnim vijestima

Epidemija virusa korona je sa sobom donijela između ostalog ekonomske posljedice, nove popularne aplikacije poput Zoom-a, neke kompanije su gotovo propale, dok druge rade nikad bolje.

WhatsApp uvodi dodatna ograničenja za prosljeđivanje poruka

U vrijeme kada se ljudi više pouzdaju u platforme za razmjenu poruka nego ikada ranije, WhatsApp je uveo nove mjere u nastojanju da ograniči širenje lažnih vijesti.

Evo kako da sakrijete da ste pročitali poruku na WhatsApp-u

Ako ne želite da neko zna da ste pročitali njegovu poruku na WhatsApp-u, onda imate sreće. Ova opcija lako može da se isključi.

WhatsApp prestigao dvije milijarde korisnika

​Od 1,5 milijardu korisnika na kraju 2017. godine, kompanija WhatsApp je došla do preko dvije milijarde početkom 2020. godine.

WhatsApp od danas ne radi na milionima telefona

Starije verzije Androida i iOS operativnih sistema od danas više neće imati pristup aplikaciji WhatsApp koja je u vlasništvu Facebooka.

WhatsApp dobio dark mode: Evo kako da ga uključite

WhatsApp konačno dobija dugo očekivani "Dark mode". Doduše, samo na Android uređajima, pa će oni koji koriste iPhone morati da sačekaju još malo.

Kako da vratite slučajno obrisane poruke na WhatsApp-u?

Poruke sa WhatsApp-a se ne brišu trajno, jer obrisane poruke možete pronaći ponovo, bilo da koristite iPhone ili Android. Da li znate kako da ih vratite?

WhatsApp pegla zadnje detalje prije puštanja nove funkcije

Takozvani Dark Theme osmišljen je tako da olakšava pregled poruka u uslovima slabog osvjetljenja, a produžuje i vijek trajanja baterije. Na promjenama aplikacije u vlasništvu Facebooka radi se već mjesecima.

WhatsApp više ne podržava Windows Phone

WhatsApp radi na velikom broju uređaja, međutim čak i ta sveprisutna aplikacija misli da više nije vrijedno da podržava Windows Phone. Kompanija je najavila da će uskratiti podršku za starije verzije Android-a i iOS-a, kao i za već rijetko korišćeni Windows Phone OS.

Nova opcija WhatsAppa: Poruke se same brišu poslije određenog perioda

WhatsApp često dodaje funkcije u svoju popularnu aplikaciju za komunikaciju. Tokom oktobra su se pojavile informacije da WhatsApp testira novu karakteristiku, pod nazivom "Disappearing Messages", ali njena funkcija do sada nije bila poznata.

Najčitanije