WhatsApp

Facebook ne da svoje aplikacije novim korisnicima Huawei telefona

VAŠINGTON - Facebook je objavio da više ne dozvoljava da se njegove aplikacije unaprijed instaliraju u "pametne telefone" koje proizvodi kineski gigant Huawei.

Reklame stižu na WhatsApp

Uprkos tome što je WhatsApp prisutan već godinama, te što je Facebook platio 16 milijardi dolara za akviziciju, kompanija ipak mora da pronađe nove načine za monetizovanje aplikacije.

WhatsApp potvrdio da će početi da prikazuje reklame od 2020. godine

Iako je WhatsApp prisutan već godinama i Facebook je za platformu platio čak 16 milijardi dolara, kompanija još uvijek nije utvrdila način kako da unovči aplikaciju.

WhatsApp prepušta slučaj hakovanja Ministarstvu pravde SAD

Kompanija "WhatsApp" saopštila je da će slučaj hakerskog napada na aplikaciju za dopisivanje WhatsApp prepustiti američkom Ministarstvu pravde.

Hakovan Whatsapp

Špijunski softver izrađen od strane "naprednog hakera" uspio je da "upadne" u više mobilnih telefona putem popularnog Whatsapp programa za komunikaciju, i to bez intervencije korisnika kroz glasovne pozive u aplikaciji.

WhatssApp razmatra uvođenje neobične opcije

Aplikacija za slanje i primanje poruka WhatsApp mogla bi svojim korisnicima da onemogući snimanje slika ekrana svojih razgovora, piše WABetaInfo.

WhatsApp priprema novo iznenađenje za korisnike

Posljednjih sedmica WhatsApp razvija mnoge nove opcije koje bi korisnicima trebalo da budu dostupne u skoroj budućnosti.

Trikovi za WhatsApp koje morate da probate

Ove trikove morate da probate ako želite da se "sakrijete" od pojedinih ljudi.

Proradili Facebook, WhatsApp i Instagram

Društvene mreže Facebook, Instagram i Whatsapp ponovo su u funkciji.

Instagram, Facebook i WhatsApp pali širom svijeta

Svjetski mediji prenose da su pale popularne društvene mreže Facebook, Instagram i Whatsapp.

Najčitanije