Whatsapp

WhatsApp dobio brojna poboljšanja u najnovijem ažuriranju

​WhatsApp je objavio, da je preko najnovijeg ažuriranja, omogućena podrška za nekoliko novih funkcija.

WhatsApp bi mogao da olakša četovanje na više telefona i tableta

Prema svemu sudeći, WhatsApp radi na funkciji koja će korisnicima omogućiti da četuju preko istog naloga na više telefona, ili na telefonu i tabletu.

WhatsApp će omogućiti da se sakrijete

Prošle nedjelje, WhatsApp je počeo korisnicima da isporučuje reakcije putem emodžija, a kompanija bi uskoro mogla da implementira još jednu dugo iščekivanu funkciju.

WhatsApp dobija reakcije na poruke, ali samo sa ovih šest emodžija

Popularna aplikacija za razmjenu poruka i društvena mreža WhatsApp zvanično je objavila juče da će uskoro uvesti emodži reakcije na poruke.

WhatsApp radi na novoj funkciji

WhatsApp očigledno radi na potpuno novoj funkciji, koja bi uskoro mogla biti objavljena. Najnovija iOS beta verzija dolazi s novom funkcijom alata za crtanje, koja pomaže u podešavanju slika na iOS-u.

WhatsApp priprema još jedan novitet koji će većini biti značajan

Uglavnom, fotografije nisu toliko pogođene, ali ako pokušate da pošaljete video ili dokument veće veličine, biće odbijeni, što bi se moglo promijeniti u budućnosti.

WhatsApp će uskoro omogućiti slanje fajlova veličine do 2GB

Poput nekih drugih aplikacija za razmjenu poruka, WhatsApp ima limit na veličinu fajlova koji mogu da se šalju na ovoj platformi, ali bi se to uskoro moglo promijeniti.

WhatsApp testira novi način odgovaranja na poruke

​Popularna aplikacija za razmjenu poruka bi uskoro mogla dobiti još jednu funkciju koja nam je poznata sa drugih servisa.

WhatsApp-ove "poruke koje nestaju" neće morati nestati

WhatsApp radi na tome da stvori mogućnost da korisnici kontrolišu trajanje poruka koje nestaju.

Ekstenzija za bezbjedniji WhatsApp na vebu

WhatsApp tim developera je objavio novu ekstenziju za pregledače, nedugo nakon što je u beta verziji aplikacije omogućena istovremena podrška za više uređaja.

WhatsApp dobija novu korisnu opciju

WhatsApp konstantno nadograđuje svoju platformu za komunikaciju novim opcijama i mogućnostima, a jedna od takvih opcija koju pripremaju odnosi se i na - ankete.

Koliko su poruke na WhatsAppu sigurne?

Od javnih statusa do zlonamjernog malvera koji se širi kompjuterskom verzijom WhatsApp-a, ovo su stvari na koje svakako možete obratiti pažnju.

WhatsApp olakšava preslušavanje glasovnih poruka

Najnovije ažuriranje, koje je implementirano u WhatsApp, koje će olakšati preslušavanje glasovnih poruka kada se prebacuje između različitih razgovora.

WhatsApp radi na novoj funkciji koja može potpuno promijeniti grupne četove

O ovoj funkciji se pričalo mjesecima, a njena rana iteracija pojavila se u beta verziji aplikacije još u novembru. Ali nove beta verzije pokazuju da ne samo da je još uijvek u procesu, već da joj se dodaju i novi alati.

WhatsApp neće imati neograničen prostor na Google Drive-u?

Očekuje se da će Google prestati da nudi neograničene rezervne kopije i umjesto toga staviti ograničenje za korisnike WhatsApp-a koji koriste Android uređaje.

Najčitanije