Xiaomi

Xiaomijeva invazija: 5G stiže na sve telefone skuplje od 250 evra

Svaki Xiaomi pametni telefon sa cijenom iznad 250 evra koji se bude pojavio na tržištu tokom sljedeće godine, imaće podršku za 5G mrežni standard, najavio je izvršni direktor te kompanije Lei Jun.

Xiaomi objavio koji TV stiže na tržište Evrope

Xiaomi je najavio dolazak Mi TV 4S linije u Evropu, a biće dostupni modeli Mi TV 4S 55" i Mi TV 4S 43", kao i pristupačni Mi TV 4A 32" model.

Xiaomi predstavio Mi CC9 Pro

Upravo predstavljen Xiaomi telefon koji nosi oznaku Mi CC9 Pro ima 5 kamera, a jedna od njih je sa impresivnih 108 megapiksela.

Xiaomi vraća Mi Note liniju?

Lei Jun iz kompanije Xiaomi je u junu objavio strategiju kompanijinih proizvodnih linija u budućnosti. Rastuća Redmi linija ima za cilj da ponudi najbolji odnos između cijene i karakteristika, dok će Mi linija nastaviti da se fokusira na implementiranje inovativnih i premijum komponenti.

Xiaomi na novom laptopu izostavio kameru

Možda ju ne koristite često, ali web kamera je postala sastavnim dijelom opreme koju se očekuje u prenosnom računaru, poput touchpada ili ekrana u boji.

Novi revolucionarni Xiaomi je telefon - ekran

Kineski Xiaomi upravo je predstavio svoj novi telefon Mi Mix Alpha. Riječ je uređaju revolucionarnog izgleda čiji se ekran nalazi sa svih njegovih strana.

Četiri Xiaomi telefona će koristiti Samsungovu 108MP kameru

​Prošlog meseca Samsung je objavio kamera senzor sa do sada najvišom rezolucijom: 1/1.33" 108MP ISOCELL Bright HMX. Xiaomi će biti prva kompanija koja će koristiti senzor u mejnstrim telefonu, a najveći broj glasina sugeriše da će to biti Mi Mix 4, koji se očekuje tokom oktobra.

Xiaomi ubrzo predstavlja novi flagship

Novi mjesec, novi Xiaomi telefon. Kompanija je juče službeno na svom Weibo profilu potvrdila da se ubrzo spremaju predstaviti svoj drugi flagship telefon s 5G podrškom.

Dobro došli u svijet Xiaomi telefona u ponudi kompanije m:tel

Xiaomi telefoni, koji su kvalitetom i prihvatljivom cijenom oduševili cijeli svijet, stigli su u ponudu kompanije m:tel. Od danas, korisnici naših usluga su u prilici da isprobaju vrhunske modele telefona - Xiaomi Redmi 7A, Xiaomi Redmi Note 7 i Xiaomi MI 9T.

Xiaomi Mi 6 dobija stabilno Android 9 Pie ažuriranje

Xiaomi Mi 6 je u aprilu dobio beta build za Android 9 Pie, a izgleda da je beta testiranje uspješno okončano, jer sada na telefon pristiže stabilna verzija softvera.

Najčitanije