Xiaomi

Predstavljen Poco X3, sa većom baterijom i bez NFC podrške

Xiaomijeva podružnica POCO je ranije ovog meseca predstavila Poco X3 NFC, a sada je brend u Indiji objavio isti model telefona, ali bez NFC podrške i sa većom baterijom.

Xiaomi telefoni prikupljaju korisničke podatke o istorijatu pretrage?

Prema navodima sigurnosnog istraživača koji sarađuje sa Forbesom, Xiaomi prikuplja podatke o pretrazi interneta od korisnika koji koriste Xiaomi telefone sa ugrađenim pregledačem. Zanimljivo je što pregledač to radi čak i u inkognito modu, pa čak i kada se koristi pregledač DuckDuckGo koji je fokusiran na privatnost.

Xiaomijev patent: Telefon sa obrnutim bežičnim punjenjem

Obrnuto bežično punjenje je prisutno od 2018. godine, sa predstavljanjem Huawei Mate 20 Pro telefona, i od tada pristiže na sve više uređaja.

Stiže novi Pocophone i prvi Xiaomi telefon sa 16 GB memorije

Kineski telefoni godinama su poznati po odličnom omjeru cijene i kvaliteta, a jedan od uređaja koji je to najbolje dokazao bio je Pocophone F1. Predstavljen sredinom 2018., taj je uređaj donio hardver na kakav smo tada navikli samo u flagship uređajima po cijeni telefona iz srednje kategorije.

Oppo će se nadmetati sa Huawei i Xiaomi telefonima

Novi pametni mobilni telefon kineske marke Oppo, koji će biti predstavljen u posljednjim danima godine, mogao bi da napravi jaku konkurenciju tehnološkim divovima Huawei i Xiaomi.

Upoznajte Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Novi Redmi Note 8 Pro ima vrlo jasan zadatak: ponuditi jako dobre performanse po jako prihvatljivoj cijeni. Radi to pomoću pametnog dizajna, koncentrisanja na ono što je bitno i uvođenjem nekolicine vrlo pažljivo biranih kompromisa.

Brzo punjenje telefona stiže sljedeće godine: 4.000 mAh za 17 minuta

Na svojoj konferenciji Xiaomi Developers Conference u Pekingu, ta kineska kompanija je predstavila novu tehnologiju brzog punjenja baterija pametnih telefona, koja bi od sljedeće godine trebalo da počne da se ugrađuje uređaje iz premijum segmenta.

Xiaomi će naredne godine lansirati najmanje deset 5G telefona

Xiaomi planira da sledeće godine pokrije cjelokupnu cjenovnu gamu telefona sa 5G modelima. Time bi 5G telefoni postali jednako pristupačni i uobičajeni kao što su danas 4G modeli.

Xiaomijeva invazija: 5G stiže na sve telefone skuplje od 250 evra

Svaki Xiaomi pametni telefon sa cijenom iznad 250 evra koji se bude pojavio na tržištu tokom sljedeće godine, imaće podršku za 5G mrežni standard, najavio je izvršni direktor te kompanije Lei Jun.

Xiaomi objavio koji TV stiže na tržište Evrope

Xiaomi je najavio dolazak Mi TV 4S linije u Evropu, a biće dostupni modeli Mi TV 4S 55" i Mi TV 4S 43", kao i pristupačni Mi TV 4A 32" model.

Najčitanije