You

Koliko Maraja Keri zaradi od najpopularnije božićne pjesme

Maraja Keri dobija ogromne svote novca svake božićne sezone za svoj hit "All I Want For Christmas Is You", a prema podacima koje objavljuju strani mediji, pjevačica je na pjesmi zaradila ukupno 60 miliona, s tim da svake božićne sezone singl donese dodatnih milion dolara.

Serija o paru psihopata najgledanija na Netflixu

Treća sezone serije "Ju" (You) premijerno je prikazana 15.oktobra, a trenutno je najgledanija serija na Netflixu, piše "Biznis Insajder".

Reperi Frenkie i Mak Šćeta Ryker objavili novu pjesmu

"Sve može" poručuju najpopularniji bh. reper Frenkie i nova uzdanica bh. rep scene Mak Šćeta Ryker, u novoj, istoimenoj pjesmi koja je objavljena danas. "Sve može" kolaboracija je nastala u okviru muzičkog izazova "Tuborg: Are you open to challenge" za koju je urađen i video spot.

"Apple" prvi put na Youtube-u predstavlja novi iPhone 11

Kompanija Apple najavila je da će prvi put uživo na Youtube-u prenositi predstavljanje novog iPhone-a 11, a svečani događaj će biti upriličen u utorak 10. septembra.

YouTube će zabraniti video snimke koji zagovaraju diskriminizaciju

Video platforma YouTube saopštila je danas daće zabraniti video zapise koji zagovaraju diskriminaciju ili segregacju, u sklopu borbe protiv snimaka koji podstiču mržnju.

YouTube uvodi opciju za provjeravanje činjenica

YouTube je dodao platformu za provjeravanje činjenica, koja će se pojavljivati svaki put kada korisnici pretražuju kontroverzne teme.

Youtube kanali protiv vakcina ostaju bez prihoda

SAN FRANCISKO - Mnogi kanali na "Youtube" koji podstiču teorije zavjere protiv vakcina više neće dobijati novac od reklama.

Youtube uveo novu opciju koju će sigurno svi koristiti

Kompanija Youtube predstavila sjajnu opciju koja će posebno biti korisna vlogerima i influenserima koji žele da povećaju svoj broj pratilaca.

YouTube tamni mod dostupan za Android

YouTube je u martu potvrdio da će objaviti tamni mod za svoje mobilne aplikacije.

Egipat zabranio YouTube na mjesec dana

Najviši egipatski sud donio je odluku da na mesec dana zabrani You Tube u toj zemlji zbog videa u kome se loše govori o islamskom proroku Muhamedu.

Najčitanije