YouTube

Šaputanje kao novi YouTube trend

Oni koji vole šaputanje, te druge zvukove tog tipa, mogli bi da odgovarajuće sadržaje pronađu na YouTube kanalima koji su specijalizovani upravo za proizvodnju takvih video i audio ugođaja.

YouTube Miniplayer za veb postaje šire dostupan

YouTube je u martu predstavio Miniplayer za svoj veb klijent, a servis omogućava korisnicima da koriste picture-in-picture mod dok pregledaju sajt. Miniplayer sada izgleda počinje da bude šire dostupan i mogao bi svima stići uskoro.

Od krofni do žurki: Evo kako najveći brendovi koriste event marketing

Kada se danas kaže marketing, većina pomisli na e-mail marketing, marketing sadržaja ili plaćena marketinška pretraživanja. Rijetko kome bi pale na pamet krofne. Ali upravo krofne su ono što je Google koristio za promociju svoje linije proizvoda Google Home.

Youtube uvodi novu opciju koja će mnoge obradovati

Korisnici najvećeg svjetskog videoservisa uskoro će pomoću nove opcije biti u mogućnosti da ograniče koliko dugo ćete ga gledati.

YouTube uvodi ograničenje vremena za gledanje klipova

Pomoću nove opcije najvećeg svjetskog video servisa, možete da ograničite koliko dugo ćete ga gledati, između ostalog.

Google ugasio YouTube kanale povezane sa manipulacijama Irana

Kompanija Google je identifikovala i ugasila 39 YouTube kanala povezanih sa navodnim pokušajem Irana da širi dezinformacije u SAD.

Apple, Facebook i Youtube ukidaju sadržaje teoretičara zavjere

VAŠINGTON - Nekoliko velikih kompanija objavilo je da će ukloniti ili obustaviti distribuciju sadržaja ultradesničarskog medija "Info Vors" čiji je osnivač teoretičar zavjera Aleks Džons.

YouTube počinje snimati vlastite "španske serije"

Video platforma YouTube uskoro će početi snimati prve serije na špankom jeziku od kojih će u jednoj glumiti meksički glumac Gael Garcia Bernal, što je nova ambicija filijale Googlea da predstavi svoj sadržaj.

YouTube uskoro snima serije na španskom jeziku

Video platforma YouTube uskoro će početi da snima prve serije na španskom jeziku od kojih će u jednoj igrati meksički glumac Gael Garsija Bernal, što je nova ambicija filijale Googlea da predstavi svoj sadržaj.

Korisnici Androida dobijaju novi mod na YouTubeu

Prije četiri mjeseca korisnici Appleovih uređaja su dobili popularni dark mod na Youtube servisu, a od sada će opcija biti dostupna na Android operativnim sistemima.

Najčitanije