YouTube

YouTube protiv teorija zavere

​YouTube je objavio da će smanjiti broj sadržaja koji promovišu teorije zavjere koje su u vezi sa 5G tehnologijom i korona virusom.

YouTube Shorts želi da parira kineskom TikTok-u

YouTube je nekada bio najzabavniji među društvenim mrežama i platformama, ali onda se pojavio TikTok i sve se promijenilo.

Top pet zamjena za YouTube

YouTube je svakako najpopularnija platforma za gledanje video-snimaka svih mogućih kategorija. Međutim, ukoliko želite promjenu, spremili smo za vas pet prijedloga.

YouTube Music uvodi prikaz teksta pjesme

​YouTube je najavio promjene koje su već počele da se dešavaju na njihovoj platformi YouTube Music. U pitanju je prikazivanje tekstova pjesama koje se trenutno slušaju. Iz kompanije očekuju da poboljšaju svoje mjesto među streaming platformama za muziku.

Kultni hit osamdesetih prešao milijardu YouTube pregleda

​Muzički hit iz osamdesetih godina dostigao je više od milijardu pregleda na YouTubeu. Time je postao tek drugi video-snimak iz ovog perioda kome je to uspjelo.

YouTube slavi 15 rođendan: Od slonova do najuticajnije platforme

Divovska video-platforma u februaru slavi petnaesti rođendan. Kako je od mjesta za dokone i kreativne YouTube došao do najuticajnije platforme svijeta: Nikada više posjetilaca, nikada veća zarada i nikada više kritike.

YouTube Premium i Music imaju 20 miliona pretplatnika

CEO Alphabet-a, Sundar Pichai, objavio je da su YouTube Premium i Music servisi na kraju četvrtog kvartala 2019. godine imali više od 20 miliona pretplatnika.

YouTube uvodi inovacije: Lakše korišćenje na TV uređajima

YouTube je odlučio da ljudima dodatno olakša kontrolu nad aplikacijom, bez obzira na to koji uređaj koriste. Novine su uvedene u aplikaciji za mobilne telefone, a sada korisnici mogu da glasom pretražuju ono što ih zanima na YouTubeu čak i kada se slika prebacuje sa mobilnog telefona na TV.

Šta je najviše gledano na Youtubeu u 2019. godini

YouTube je objavio svoj Rewind video, u kojem je rezimirao godinu na izmaku i već se suočava sa snažnim povratnim reakcijama.

Ispovijest srpskog jutjubera, koji je dijelio novac ljudima: I ja sam teško živeo

Jutjuber Danilo Badnjar (24), poznatiji kao Čoda, oduševio je mnoge nakon divnog gesta koji je učinio poklanjajući ljudima novac za račune.

Najčitanije