YouTube

Iz udobnosti doma zarađuju milione dolara

U eri modernih internet tehnologija mladi ljudi su našli način da zarađuju ogromne količine novca tako što se snimaju i svoje snimke kače na kanal YouTube.

Pjesme će na YouTube uskoro zvučati drugačije

Količina muzičkih video snimaka ne može da se nađe ni na jednom drugom mjestu kao što može na YouTube-u.

Novi besplatni sadržaj YouTubea na devet programa

YouTube je predstavio devet novih originalnih programa koji će biti besplatni tokom ove godine u okviru nastojanja da privuče više pretplatnika.

Facebook i YouTube tuženi zbog emitovanja masakra

Francuski muslimanski vjerski savjet (CFCM), vodeći predstavnik muslimana u Francuskoj, danas je saopštio da je tužio Facebook i YouTube nakon što je snimak masakra u Krajstčerču emitovan na njihovim platformama.

Youtube zabranjuje komentare na sve snimke s djecom

Korisnici servisa Youtube više neće moći da komentarišu video snimke na kojima su djeca mlađa od 18 godina, saopšteno je iz te kompanije.

YouTube uvodi zabranu komentarisanja video sadržaja sa maloljetnicima

YouTube je najavio kako će uskoro zabraniti komentarisanje svih video sadržaja na kojima se pojavljuju djeca i maloljetnici, a u pokušaju da bolje zaštiti djecu i porodice.

Majka na Youtubeu pronašla snimak koji podstiče na samoubistvo

Većina roditelja osjeća se prilično sigurno kada dozvoli svojoj djeci da gledaju kanal za djecu, YouTube Kids.

Kompanije povlače svoje reklame sa YouTubea

Nekoliko dana nakon što je kreator na YouTubeu optužio platformu za dopuštanje "soft-core pedofilije", nekoliko kompanija je povuklo oglašavanje na platformi, uključujući Nestle, Epic i, navodno, Disney i McDonald’s.

Stigao YouTube Kids

U Srbiji je dostupna nova YouTube Kids aplikacija, koja će vam omogućiti daleko veću kontrolu nad sadržajem, koji djeca gledaju i vremenu, koje provode uz aplikaciju.

YouTube zabranio videozapise koji sadrže opasne ili uznemirujuće šale

​Popularna mreža za razmjenu videozapisa YouTube zabranila je klipove koji sadrže opasne ili emocionalno uznemirujuće "šale".

Najčitanije