YouTube

Stigao YouTube Kids

U Srbiji je dostupna nova YouTube Kids aplikacija, koja će vam omogućiti daleko veću kontrolu nad sadržajem, koji djeca gledaju i vremenu, koje provode uz aplikaciju.

YouTube zabranio videozapise koji sadrže opasne ili uznemirujuće šale

​Popularna mreža za razmjenu videozapisa YouTube zabranila je klipove koji sadrže opasne ili emocionalno uznemirujuće "šale".

YouTube uklonio 7,8 miliona snimaka

Videoservis YouTube objavio je kvartalni izvještaj u kojem je između ostalog naveden broj uklonjenih kanala, klipova i komentara.

Sedmogodišnji YouTuber u 2018. zaradio 22 miliona dolara

Sedmogodišnji dječak koji ocjenjuje dječje igračke zaradio je 2018. na YouTubeu 22 miliona dolara, najviše od svih youtubera, piše u ponedjeljak BBC.

Šaputanje kao novi YouTube trend

Oni koji vole šaputanje, te druge zvukove tog tipa, mogli bi da odgovarajuće sadržaje pronađu na YouTube kanalima koji su specijalizovani upravo za proizvodnju takvih video i audio ugođaja.

YouTube Miniplayer za veb postaje šire dostupan

YouTube je u martu predstavio Miniplayer za svoj veb klijent, a servis omogućava korisnicima da koriste picture-in-picture mod dok pregledaju sajt. Miniplayer sada izgleda počinje da bude šire dostupan i mogao bi svima stići uskoro.

Od krofni do žurki: Evo kako najveći brendovi koriste event marketing

Kada se danas kaže marketing, većina pomisli na e-mail marketing, marketing sadržaja ili plaćena marketinška pretraživanja. Rijetko kome bi pale na pamet krofne. Ali upravo krofne su ono što je Google koristio za promociju svoje linije proizvoda Google Home.

Youtube uvodi novu opciju koja će mnoge obradovati

Korisnici najvećeg svjetskog videoservisa uskoro će pomoću nove opcije biti u mogućnosti da ograniče koliko dugo ćete ga gledati.

YouTube uvodi ograničenje vremena za gledanje klipova

Pomoću nove opcije najvećeg svjetskog video servisa, možete da ograničite koliko dugo ćete ga gledati, između ostalog.

Google ugasio YouTube kanale povezane sa manipulacijama Irana

Kompanija Google je identifikovala i ugasila 39 YouTube kanala povezanih sa navodnim pokušajem Irana da širi dezinformacije u SAD.

Najčitanije