YouTube

YouTube uvodi inovacije: Lakše korišćenje na TV uređajima

YouTube je odlučio da ljudima dodatno olakša kontrolu nad aplikacijom, bez obzira na to koji uređaj koriste. Novine su uvedene u aplikaciji za mobilne telefone, a sada korisnici mogu da glasom pretražuju ono što ih zanima na YouTubeu čak i kada se slika prebacuje sa mobilnog telefona na TV.

Šta je najviše gledano na Youtubeu u 2019. godini

YouTube je objavio svoj Rewind video, u kojem je rezimirao godinu na izmaku i već se suočava sa snažnim povratnim reakcijama.

Ispovijest srpskog jutjubera, koji je dijelio novac ljudima: I ja sam teško živeo

Jutjuber Danilo Badnjar (24), poznatiji kao Čoda, oduševio je mnoge nakon divnog gesta koji je učinio poklanjajući ljudima novac za račune.

YouTube će brisati vaš kanal ako ne zarađuje dovoljno novca?

Naslov ove vijesti možda navodi na pogrešan zaključak, ali upravo tako izgledaju novi uslovi korišćenja YouTube-a. Nakon najnovijeg ažuriranja uslova, svi kreatori sadržaja zbunjeni su određenom stavkom.

Facebook i YouTube brišu sadržaj kako bi pomogli Trampu

Facebook i YouTube najavili su da će čistiti sav sadržaj i postove koji uključuju riječ "Ukrainegate", odnosno koji upućuju na sagu između Ukrajine i američkog predsjednika Donalda Trampa.

Odlučili da djecu obrazuju preko Netflixa i YouTubea

Tejlor Katron (24) i njen suprug Derek (28) iz Ohaja odlučili su da svoju djecu obrazuju koristeći Netflix i YouTube zbog čega su naišli na kritike ostalih roditelja.

Kako da YouTube sam briše istoriju pretraživanja

Jedan od načina kako možete zaštititi privatnost dok surfate po YouTubeu je brisanje istorije pregledavanja.

YouTube kažnjen, kršili prava privatnosti djece

Američka kompanija Google i njen video servis YouTube platiće 170 miliona dolara kazne kako bi "stavili tačku" na optužbu da su prekršili savezni zakon prikupljanjem privatnih podataka o deci, saopštila je danas Federalna trgovinska komisija SAD (FTC).

YouTube Kids dobija sopstveni sajt

YouTube se priprema da lansira novi sajt namenjen isključivo djeci. Njegova pojava očekuje se ovih dana i to bi trebala da bude desktop/web verzija postojeće Youtube Kids aplikacije, pa će na raspolaganju vjerovatno biti slične funkcije i zaštitni mehanizmi.

PewDiePie prvi YouTuber sa 100 miliona pretplatnika

​U današnje vrijeme tehnologija je otvorila razna vrata kada je karijera u pitanju. Ljudi više nisu ograničeni na tradicionalne poslove te danas mogu da se rade poslovi na Internetu od kojih mogu da se zarade milioni.

Najčitanije