ZIBL

Nakon Radničkog, transformacija ZIBL i "Aquane"

Nakon Centra za obrazovanje odraslih, cilj Gradske uprave je da u transformaciji javnih ustanova i preduzeća iznađe način i krene s transformacijom Zavoda za izgradnju (ZIBL) i JP "Aquana", rekao je juče gradonačelnik Igor Radojičić prilikom posjete Centru za obrazovanje odraslih, bivšeg Radničkog univerziteta.

Rekonstrukcija gradskih preduzeća u toku: ZIBL isplivava, "Aquana" tone

BANJALUKA - Zavod za izgradnju Banjaluka (ZIBL) se iščupao iz blokade koja je s prekidima trajala nekoliko godina i trenutno normalno posluju, ali JP "Aquana" je još u velikim gubicima, posebno vanjski bazeni koji su finansijski neodrživi, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Zavod za izgradnju Banjaluka dobio zajam od 500.000 KM

BANJALUKA - Grad je Zavodu za izgradnju Banjaluka (ZIBL) dao zajam od 500.000 maraka kako bi prevazišao dugogodišnju poslovnu krizu.

ZIBL-u potrebno 500.000 KM za nastavak rada

BANJALUKA - Kako bi Zavod za izgradnju Banjaluka (ZIBL) nastavio obavljati svoj rad nesmetano potreban mu je zajam u iznosu od 500.000 KM koji će se utrošiti na smanjenje broja radnika, deblokadu računa i riješiti se starih dugova, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke na današnjoj 30. sjednici skupštine grada.

Grad Banjaluka ZIBL-u posuđuje pola miliona maraka

​Grad će Zavodu za izgradnju Banjaluka odobriti zajam od 500.000 maraka radi prevazilaženja poslovne krize ako odbornici na sjednici Skupštine grada 13. marta prihvate prijedlog ove odluke.

Manjinski akcionari koče preslagivanje u banjalučkom ZIBL-u

BANJALUKA - Zavodu za izgradnju (ZIBL) Banjaluka neophodna je transformacija koju je veoma teško izvesti jer postoji problem sa manjinskim akcionarima, kazao je u razgovoru za "Nezavisne" Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

ZIBL-u deblokirani računi, radnicima 16 zaostalih plata

"Vodovod" je na račun Zavoda za izgradnju Banjaluka (ZIBL) uplatilo 1,77 miliona KM za kupovinu dvije etaže zgrade Zavoda, čime je ostvaren prvi važan korak ka reorganizaciji, finansijskom restrukturisanju i ozdravljenju ovog gradskog preduzeća, saopšteno je iz ZIBL-a.

Najčitanije