Zabrana

Bijesne mlade prijete hrvatskim zvaničnicima zbog "zabrane vjenčanja"

Mogućnost eventualne zabrane svadbi u Hrvatskoj zbog porasta broja oboljelih od virusa korona, razljutila je buduće mlade, koje su, prema riječima direktora Zavoda za javno zdravlje Krunoslava Capaka, počele da mu šalju ljutite mejlove.

Crnogorska policija o najavi litija: Nećemo dozvoliti okupljanja

Direktor Uprave policije Crne Gore Veselin Veljović saopštio je da policija neće dozvoliti javna okupljanja kojima se krše mjere Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) i procesuiraće svako odgovorno lice u slučajevima nepoštovanja zakona i ugrožavanja zdravlja građana Crne Gore.

Nezabilježena suša u Irskoj

DABLIN - Irske vlasti uvele su šestonedjeljnu zabranu korišćenja baštenskih crijeva, a nakon što je ta zemlja, poznata po kišnom periodu, doživjela jedno od najsušnijih proljeća.

Stejt department objasnio zašto je Amir Zukić nepoželjan u SAD

Državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Malk Pompeo na Twitteru je objavio da je nekadašnji federalni poslanik i bivši generalni sekretar SDA Amir Zukić nepoželjna osoba u SAD i da mu je zabranjen ulazak u tu zemlju.

Francuska zabranila upotrebu hidroksihlorokina protiv COVID-19

PARIZ - Vlada Francuske poništila je danas ukaz kojim je bolnicama bilo odobreno da koriste hidroksihlorokin u liječenju pacijenata oboljelih od težih oblika COVID-19.

Slovenačka opština po drugi put zabranila koncert Tompsona

ZAGREB - Mariborska opštinska uprava po drugi put je donijela odluku o zabrani koncerta Marka Perkovića Tompsona, koji je u Mariboru trebalo da bude održan prije tri godine, ali je na preporuku policije zabranjen, piše zagrebački Večernji list.

Mjeru zabrane kretanja prekršile 23 osobe u Srpskoj

BANJALUKA - Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja u protekla 24 časa prekršila su 23 građana Republike Srpske, saopštio je MUP RS.

Zabranu i ograničenje kretanja u Srpskoj prekršilo 39 građana

BANJALUKA - U Republici Srpskoj 39 građana u protekla 24 časa nije poštovalo zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srpske.

Zabranu kretanja u Srpskoj prekršila 51 osoba

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u protekla 24 časa 48 stanovnika prekršilo zabranu kretanja lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabranu kretanja na javnim površinama od 20.00 do 5.00 časova, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

93 osobe prekršile mjeru zabrane kretanja u RS

BANJALUKA - Mjere zabrane kretanja u Republici Srpskoj u protekla 24 časa prekršilo je 32 ljudi, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Najčitanije