Zadar

Racija kod Zadra zbog prijetećih grafita Pupovcu

ZADAR - Policija je u petak pretražila nekoliko kuća i privela više ljudi sa šireg područja Zadarske županije zbog prijetećih grafita i plakata koji su prije četiri dana osvanuli na ulazu u Ceranje Donje, rodno selo predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

Novi incident: Kamenovane kuće Srba u Hrvatskoj, policija ćuti

ZAGREB - U subotu, u ranim jutarnjim satima, dogodio se još jedan incident usmjeren prema hrvatskim građanima srpske nacionalnosti, kada je u zaleđu Zadra, u Biljanama Donjim, uz prijetnje i vrijeđanje na nacionalnoj osnovi kamenovano više kuća Srba povratnika.

Kod Zadra kamenovane kuće srpskih povratnika

ZADAR - Zadarska policija saopštila je u ponedjeljak naveče da istražuje incident u kojem su, prema navodima SDSS-a, u subotu rano ujutro u Biljanima Donjim kamenovane kuće nekoliko srpskih povratnika.

Dvoje turista umrlo na zadarskoj plaži

ZADAR - Dvije osobe umrle su u ponedjeljak prijepodne na zadarskoj plaži Borik, oboje od zastoja srca, a riječ je o stranim državljanima.

Dvoje turista umrlo na plaži u Zadru

ZADAR - Na plaži Borik u Zadru danas je umrlo dvoje stranih državljana, a prema zvaničnim informacijama obje osobe su preminule od zastoja srca.

Fekalije u moru u okolini Zadra, djeca dobila kožne infekcije

ZADAR - U okolini Zadra u posljednjih nekoliko dana zabilježena su dva slučaja izlijevanja fekalija na plažama, zbog čega je, kako se čini, više djece dobilo kožne infekcije.

Zapalila se jahta kod Zadra

ZADAR - Na otoku Ist kod Zadra zapalila se u večernjim časovima jahta na kojoj je bio bračni par sa djetetom.

Htio u toalet pa ga pretuklo obezbjeđenje noćnog kluba

ZADAR - Zadarska je policija u utorak završila krim istraživanje nakon kojeg su uhapsili petoricu muškaraca koji su pretukli posjetioca noćnog kluba.

Telefon na punjaču zapalio stan

U Zadru je izbio požar u stanu zbog, kako je policija utvrdila, pregrijavanja neispravne baterije mobilnog telefona.

Pekli jagnje na zadarskoj rivi

Na zadarskoj rivi se dogodio jedan zaista nesvakidašnji prizor.

Najčitanije