Zadar

Zaraženi turisti u Zadru i Puli

ZAGREB - Državni sekretar u Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske Tomislav Dulibić izvijestio je u četvrtak na sjednici Vlade o nekoliko slučajeva zaraženih turista u Puli i Zadru istaknuvši da su svi epidemiološki zbrinuti i da nema daljnjeg širenja virusa.

Šta je Novak Đoković poručio Zadranima?

Novak Đoković zahvalio je Zadranima na dobrodošlici koju su mu priredili tokom Adrija tura.

Zaražen i vozač sa Adria tura u Zadru

ZADAR - Vozača koji je prevozio tenisere na Adria turu u Zadru zaražen je korona virusom, saopštio je danas sektor Civilne zaštite Zadarske županije.

Mršić novi trener Zadra

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Veljko Mršić novi je trener Zadra, saopšteno je iz kluba.

Ivanišević: U Zadru manje zaraženih nego u drugim dijelovima zemlje

ZADAR - Goran Ivanišević, jedan od trenera najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića, ogorčen je količinom mržnje i napada na srpskog tenisera i oraganizatore "Adrija tura" i napominje da je u Zadru mnogo manje zaraženih koronom nego u nekim drugim djelovima Hrvatske.

Ðokovićev pozitivni test uzburkao Hrvatsku

ZAGREB - Vijest da je srpski teniser i prvi reket svijeta Novak Ðoković pozitivan na virus korona odjeknula je u Hrvatskoj kao bomba i, u inače vrlo oštroj izbornoj kampanji, nekima je poslužila za zahtjev da lider HDZ premijer Andrej Plenković odmah ode u samoizolaciju, dok iz HDZ-a poručuju da zadarski turnir konkurentske turističke destinacije koriste na štetu Hrvatske.

Francuz brani Đokovića: Novak nije nikoga tjerao pištoljem da igra

Poznati francuski teniser Rišar Gaske stao je u odbranu najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića i poručio da Đoković nije kriv zbog prekida Adrija tura u Zadru i pojave virusa korona među igračima.

Đorđe Đoković: Ovaj scenario bio je najgori moguć

Direktor Adrija tura Đorđe Đoković govorio je o otkazivanju finala takmičenja u Zadru.

Zaraženo petogodišnje dijete u Zadru, družilo se sa teniserima

ZADAR - Novi slučaj virusa korona potvrđen je u Zadru nakon teniskog turnira Adria tur.

Zatvoren restoran u Zadru u kojem su se zabavljali teniseri

Zadarski ugostitelj Erik Pavin zatvorio je svoj restoran i hotel "Niko", nakon što je utvđeno da su neki učesnici teniskog Adria tura, koji su u četvrtak tamo imali zabavu, pozitivni na virus korona.

Najčitanije