Zagreb

Zašto je u potresu stradalo srce Zagreba?

ZAGREB - U jakom zemljotresu koji je pogodio Zagreb i okolinu prošle nedjelje oštećen je velik broj zgrada, među kojima i muzeji i crkve.

Sjedište agencije Hina potpuno uništeno, novinari rade od kuće

ZAGREB - Zgrada hrvatske državne novinske agencije Hina u Zagrebu najteže je oštećena u zemljotresu prije sedam dana, ali agencija nije prestala da proizvodi i emituje vijesti.

U zemljotresu u Zagrebu oštećeno više od 26.000 građevina

ZAGREB - U zemljotresu koji je prošle nedjelje pogodio Zagreb oštećeno je više od 26.000 građevina, a neupotrebljivo 1.900, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zagreb sanira štete od potresa, ulice prazne

ZAGREB - U dijelovima Zagreba pogođenim nedjeljnim potresom u toku je uklanjanje opasnih dijelova zgrada koji uslijed naleta vjetra ili ponovljenog potresa mogu ugroziti građane, a na snazi su i mjere koje građane drže u kućama kako ne bi došlo do širenja zaraze virusom korona.

Novi potres u Zagrebu

ZAGREB - Još jedan potres zatresao je Zagreb u 20.54.

Plenković: Profitiranje na zemljotresu i epidemiji neće proći

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković apelovao je danas na trgovce da ne dižu cijene proizvoda, odnosno ne koriste krizu izazvanu epidemijom virusa korona i zemljotres u Zagrebu za profitiranje i poručio da im to neće proći.

Na džamiji u Zagrebu uvredljivi grafiti na račun Alije i Bakira Izetbegovića

ZAGREB – Na Zagrebačkoj džamiji jutros su osvanuli uvredljivi grafiti na račun prvog predsjednika SDA i RBiH Alije Izetbegovića te njegovog sina Bakira Izetbegovića, aktuelnog lidera SDA i zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda PSBiH.

Vila Nikoline Pišek oštećena u zemljotresu

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović nažalost, jedna je od mnogobrojinih građana Hrvatske koja je zbog zemljotresa koji se desio u nedjelju ostala bez krova nad glavom.

Novi zemljotres u Zagrebu

ZAGREB - Novi potres večeras je zatresao područje Zagreba, javljaju hrvatski mediji.

Novi zemljotres u Zagrebu

ZAGREB - Novi zemljotres zabilježen je dans u glavnom gradu Hrvatske Zagrebu.

Najčitanije