Zagreb

Zvezdina pobjeda mnogo pomogla zagrebačkom Dinamu

Čudesna penal serija u Kopenhagenu sa velikom pažnjom se pratila i u Zagrebu.

Kako su navijači Dinama novčanicom iznervirali Mađare

Dinamo je nakon mršavih 1:1 u Zagrebu demonstrirao silu u Budimpešti, a fantastično izadnje na tribinama stadiona Ferencvaroša imali su i navijači Modrih - Bad Blue Boysi.

Zapalila se fasada na čuvenoj zgradi u Zagrebu

ZAGREB - Na fasadi zgrade u Zagrebu, poznatije kao Kockica i u kojoj su smještena ministarstava trgovine i saobraćaja, izbio je požar koji je vrlo brzo stavljen pod kontrolu, saopštila je gradska vatrogasna služba.

Snažna eksplozija potresla Zagreb

​Jaka eksplozija potresla je jutros zagrebačko naselje Dugave, kada je na parkingu za invalide eksplodirao automobil.

Detalji masakra u Zagrebu: Počeo da puca čim je ugledao žene i dječaka

ZAGREB - Šta je tačno bio okidač koji je u četvrtak uveče nagnao 36-godišnjeg Igora Nađa da počini najstrašniji zločin u Hrvatskoj u posljednjih 21 godina, nije poznato. Naime, niko od protagonista zločina nije preživio da bi o samome događaju mogao pričati, dok ostalih direktnih svjedoka nema.

Kako je pronađen ubica šestočlane porodice iz Zagreba

ZAGREB - Stravično višestruko ubistvo potreslo je Hrvatsku. Šestočlana porodica ubijena u porodičnoj kući na zagrebačkoj Kajzerici. Ubio ih je bivši partner jedne od ubijenih žena, s kojom je imao dijete. Policija ga je pronašla u Brezovici, ali prilikom pokušaja hapšenja ubica se ubio.

Otac dječaka koji je ubijen u Zagrebu: Ubio mi je sina, vraćam se u Hrvatsku

Otac 10-godišnjeg dječaka koji je ubijen, bivši partner Maje Tojagić, trenutno živi u Njemačkoj, gdje je saznao strašnu vijest.

Lazar Marković čeka Dinamo, odbio ponude iz Srbije, Turske i Kine

Bivši reprezentativac Srbije Lazar Marković odbio je ponude iz Srbije, Kine i Turske jer čeka zagrebački Dinamo, piše Večernji list.

Poznanik šestostrukog ubice: Očito mu je pukao film

ZAGREB - Cijeli region šokiran je monstruoznim ubistvom šest osoba u Zagrebu, a mediji su prenijeli da je ubica Vukovarac Igor Nađ.

Policija: Ubica nije želio da se preda, ne znamo motiv

ZAGREB - Šestostruki ubica iz novozagrebačkog naselja Kajzerice, koji je jutros prilikom hapšenja izvršio samoubistvo, nije želio da se preda, saopštila je policija na vanrednoj konferenciji za novinare.

Najčitanije