Zahtjev

Grupa poslanika predala zahtjev za smjenu Vlade FBiH

SARAJEVO - Grupa poslanika iz SDP-a BiH, Naše stranke, Naroda i pravde, PDA, Nezavisnog bloka i A-SDA predala je Parlamentu FBiH zahtjev za smjenu Vlade FBiH, potvrđeno je "Nezavisnim" u Parlamentu.

Podnesen prvi zahtjev za ocjenu ustavnosti spornog zakona

PODGORICA - Advokati Milenko i Momir Radić iz Beograda podnijeli su danas Ustavnom sudu Crne Gore inicijativu za ocjenu saglasnosti Zakona o slobodi vjeroispovijesti sa Ustavom i međunarodnim ugovorima.

SDS uputio inicijativu za smjenu Lukača

BANJALUKA - Klub poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske uputio je jutros inicijativu za smjenu ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukača.

SDS traži integralni tekst "Programa reformi BiH"

BANJALUKA- Klub poslanika Srpske demokratske stranke uputio je danas Predsjedniku Narodne skupštine RS zahtjev da im se dostavi "Programa reformi BiH" u integralnom tekstu, saopštno je danas iz ove stranke.

Stigao zahtjev opozicije za posebnu sjednicu parlamenta Srpske

BANJALUKA - Zahtjev narodnih poslanika iz opozicionih stranka za sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske o "slučaju Dragičević" stigao je u kabinet predsjednika parlamenta Nedeljka Čubrilovića i o njemu će odluku donijeti skupštinski Kolegijum, saopšteno je iz Narodne skupštine Srpske.

Mataruga napustio sastanak sa studentima nakon zahtjeva za njegovom ostavkom

BANJALUKA - Ratko Savić, predsjednik Unije studenata RS kazao je nakon sastanka da im je Milan Mataruga rektor banjalučkog Univerziteta rekao da je saglasan sa zahtjevima, ali da je nemoćan po pitanju izvršenja.

Čubrilović: U Skupštinu Republike Srpske nije upućen zahtjev za suspenziju referenduma

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović potvrdio je danas da u parlament dosad nije upućen zahtjev ni za raspravu o suspenziji referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH, niti o rezoluciji o vojnoj neutralnosti RS.

Vučić: Ne vidim odbacivanje zahtjeva BIH kao pobjedu

LEBANE - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da odbacivanje zahtjeva BiH za reviziju tužbe protiv Srbije ne vidi kao pobjedu. Kako kaže, pobjeda će biti kada Srbi i Bošnjaci budu razumeli da treba da gledaju u budućnost, a ne da tugu jedne strane vide kao svoj uspjeh.

Najčitanije