Zalužani

Otvorena pumpa "Nestro Petrola" na atraktivnoj lokaciji u Zalužanima

BANJALUKA - Na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u RS i atraktivnoj lokaciji u Zalužanima, na relaciji Banjaluka - Gradiška, danas je otvorena nova savremena benzinska stanica "Nestro Petrola", vrijedna više od milion evra.

Uskoro otvaranje nove benzinske stanice Nestro u Zalužanima

U Banjaluci je danas izvršen tehnički prijem novoizgrađene, Nestro benzinske stanice Zalužani, na auto-putu Banjaluka — Zalužani. Radovi na jednoj od najsavremnijih i najvećih benzinskih stanica trajali su nešto manje od šest mjeseci, a u izgradnju je uloženo više od milion evra.

Položen kamen temeljac za internat policijske akademije u Zalužanima

BANJALUKA - U Centru za obuku MUP-a RS u Zalužanima položen je kamen temeljac za novi objekat Policijske akademije MUP-a RS, gdje će se u budućem periodu školovati svi mladi policajci RS.

Zvanično puštena u saobraćaj isključna traka u Zalužanima

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i vršilac dužnosti direktora preduzeća "Puteva Srpske" Nenad Nešić svečano su danas pustili u saobraćaj isključnu traku na magistranom putu u banjalučkom naselju Zalužani, u čiju je izgradnju uloženo 460.000 KM.

U Zalužanima počela pokazna montaža pokretne bolnice

​BANJALUKA - Vršilac dužnosti direktora Republičke civilne zaštite Milan Novitović rekao je večeras Srni da je na Autodromu u Zalužanima kod Banjaluke počelo pokazno postavljanje pokretne bolnice koju je nabavila Vlada Republike Srpske u cilju suzbijanja virusa korona i eventualnog liječenja građana.

Uskoro završetak izgradnje isključne trake u Zalužanima

BANJALUKA - Izgradnja isključne trake na magistralnom putu u banjalučkom naselju Zalužani trebalo bi da bude završena u prvoj polovini maja, a radovi su vrijedni 460.000 KM, rečeno je danas prilikom posjete ovom gradilištu ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđa Popovića i vršioca dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Nenada Nešića.

Stari društveni dom uskoro u novom ruhu

Društveni dom u Zalužanima uskoro će dobiti novo ruho, u okviru projekta oživljavanja društvenih sadržaja u prigradskim naseljima i selima.

U Zalužanima počeo padobranski kup "Pet zvijezda"

BANJALUKA - Na sportskom aerodromu Zalužani kod Banjaluke danas je otvoren Memorijalni padobranski kup "Pet zvijezda" u skokovima na cilj, u okviru kojeg se održava i 65. Padobransko prvenstvo Srbije.

Novi trotoar i biciklistička staza u Zalužanima

BANJALUKA - U okviru investicionog ciklusa “Banjaluka se gradi” danas je u Zalužanima završena gradnja trotoara i biciklističke staze uz centralnu saobraćajnicu u ovom naselju. Godinama unazad, izgradnja ovih staza uz izuzetno prometnu saobraćajnicu postavljana je za najveći infrastrukturni prioritet Zalužana.

Sudar tri vozila u Zalužanima, ima povrijeđenih

​BANJALUKA - U mjestu Zalužani, kod Banjaluke, jutros oko 06.50 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila.

Najčitanije