Zanimljivost dana

Vlasnik upoznao psa s mačkom iz komšiluka, video je hit

Generacijama se vodi rasprava o tome jesu li psi ili mačke bolji kućni ljubimci, a mnogi vjeruju u mit da se psi i mačke ne mogu slagati.

Pet činjenica o mačjim šapicama koje morate znati

Nema mačkoljupca koji prosto nije oduševljen šapama svog ljubimca (okej, možda čak i malo opsjednut). Mačje šape su jedan od najslađih prizora, naročito kada su pufnaste ili imaju bijele "čarapice" - prosto im se ne može odoljeti.

Pronađen toalet star 2.700 godina

Izraelski arheolozi u Jerusalimu su pronašli 2.700 godina stari toalet.

Evo u kojoj zemlji se godine broje drugačije

Ova metoda koristila se u obje Koreje - Sjevernoj i Južnoj, ali Južna Koreja je ukinula osamdesetih godina prošlog vijeka.

Tužio ženu nakon što se sapleo o njene cipele i polomio se

Muškarac iz Ohaja pokušao je da tuži svoju suprugu, jer je ostavila cipele na neprikladnom mjestu, zbog čega je zapeo za njih, pao i pretrpio nekoliko preloma.

Ko su "Bondove djevojke"

Otkako je Ursula Andres izašla iz vode u jednoj od najčuvenijih scena u istoriji filma, "Bond djevojka" je postala jedan od najznačajnijih seks simbola na velikom platnu.

Oženio kuvalo za rižu pa se razveo nakon četiri dana

Čini se da je trend vjenčanja sa različitim predmetima sve popularniji, a među posljednjim primjerima je muškarac iz Indonezije koji je održavanjem bizarne ceremonije oženio kuvalo za rižu pa se razveo nakon četiri dana jer "nije mogao podnijeti pritisak".

Vlasnik svog psa svaki dan zatiče na frižideru

Vlasnik ogromnnog vučjaka svog ljubimca svaki dan zatiče kako leži na frižideru.

Majmun oteo štene

Crno-bijelo štene, po imenu Saru, uhvatio je majmun i odveo na vrh stuba za električnu energiju. Životinja je štene držala kod sebe tri dana, tretirajući ga kao svoje mladunče.

Kako je umro Al Kapone

Premda se njegovo ime redovno nalazi na listama najozloglašenijih kriminalaca u američkoj istoriji, Al Kapone nipošto nije bio samo puko zlo. Mogli bismo ga opisati kao čovjeka kontradiktornosti - istovremeno je bio beskrupulozni gangster i savjesni knjigovođa; hladnokrvni ubica i filantrop; nasilnik i porodični čovjek.

Najčitanije