Zanimljivost dana

Čovjek napao medvjeda da bi spasio psa

"Naša poruka glasi: Apsolutno nikada nemojte to da radite!", saopštavaju zvaničnici kanadskog Nacionalnog parka Džasper.

Bizarna oluja u Kini: Grad, morske zvijezde i škampi padali s neba

Morske zvijezde, škampi i grad veličine teniskih loptica padali su tokom bizarne oluje koja je pogodila kineski grad Kuingdao.

U selu blizu Barselone žene se izborile za toples na bazenu

Žene u selu nadomak Barselone izglasale su da javne bazene mogu da koriste u toplesu, odbacivši lokalnu zabranu.

Istraživanje: Plavooki su nevjerni

Pokaži mi lice, reći ću ti kakav si u ljubavi i seksu - kaže seksolog Trejsi Koks. Ona je proučavala drevna kineska učenja i navodno otkrila određene uzročno-posljedične veze.

Vjenčali se nakon 37 godina prijateljstva zbog jedne obične šale

Njih dvoje su se dogovorili da će se vjenčati ako oboje ostanu sami do pedesete. Kimberli Din i Ron Palmeri su prije 37 godina obećanje shvatili kao šalu, ali izgleda da se sa sudbinom nije trebalo šaliti. Vjenčali su se prije nekoliko dana i presretni su.

Labrador postao ''tata'' malim pačićima

Labrador koji se zove Fred star 10 godima iz Velike Britanije postao je "tata“ malim pačićima. Fred je naišao na devetoro pačića dok je šetao sa svojim vlasnikom.

Italijani napravili picu koja produžava život?

Italijanski naučnici zajedno sa kuvarima tvrde da su napravili picu od zdravih sastojaka koja može da zaštiti od raznih bolesti, to jeste produži nam život.

Diže tegove u devetom mjesecu trudnoće

Olimpijka u dizanju tegova Emily Breeze nije se odrekla tegova i krosfita ni u trudnoći!

Najviši ljudi svijeta prošetali Parizom, među njima i Srbin

Desetak najviših muškaraca na svijetu, među kojima je jedan visok dva metra i 46 centimetra, a drugi nosi cipele broj 68, okupilo se u Parizu za vikend međusobnih razmena, ali i razgovora s prolaznicima koji se odjednom osjećaju jako mali.

Pronađeno najstarije drvo u Evropi

Drvo pronađeno u južnom dijelu Italije staro je 1.230 godina i zvanično je okarakterisano kao najstarije drvo u Evropi, piše Nacionalna geografija.

Najčitanije