Zanimljivost dana

Pokušao prodati dječji crtež za 2,3 miliona dolara

Muškarac iz Rusije dospio je na sve naslovnice dnevnik listova u ovoj zemlji nakon što je pokušao da proda crtež koji je nacrtao kao dječak, a za koji je tražio 140 miliona rubalja, odnosno 2,3 miliona dolara.

Razvili koka-kolu s ukusom jegulja

Ako ste mislili da je koka-kola s ukusom vanilije neobično piće, ukusi koje razvija firma "Kimura Beverage" su još čudniji.

Najperverznija pekara na svijetu

Prva nedjelja svakog januara poseban je dan u jednoj pekari u Parizu. Tada svi dolaze da bi kupili pecivo u obliku penisa.

Nezasitim libidom spasio vrstu: Dijego otac 40 odsto populacije kornjača

Mužjak džinovske kornjače sa Galapagosa po imenu Dijego spasio je čitavu svoju vrstu od izumiranja svojim razvratnim seksualnim životom, a poslije uspješno završenog 50-godišnjeg zadatka konačno će biti vraćen u divljinu.

Pogledajte nevjerovatan trik za ljuštenje jaja

Trikovi dolaze u raznim formama i oblicima, ali ne prestaju da nas zadivljuju, posebno kada naletimo na neki novu praktičnu foru koja mijenja način na koji smo neke stvari radili do sada.

Otkrivena Zemljina "sestra", u pronalasku pomogao srednjoškolac

Naseljiva planeta nalik Zemlji nalazi se na oko 100 svjetlosnih godina udaljenosti

Kako se riješiti straha od paukova

Tim naučnika sa Univerziteta u Amsterdamu pronašao je 45 dobrovoljaca koji se pauka užasavaju. Svaki od njih bio je izložen nakratko tarantuli, a nakon toga su im dali dozu propranolola, beta-blokator koji se koristi za liječenje srčanih oboljenja i visokog krvnog pritiska.

Ubacio "novčiće za sreću" u motor aviona, let odmah otkazan

Jedan Kinez, koji je prvi put leteo avionom, kažnjen je zbog toga što je bacio "novčić za sreću" u motor letjelice, navodi BBC .

Modna kolekcija napravljena od bašte

Dizajnerka Arusijak Gabrijelian je dala frazi "Uzgajajte svoju hranu" potpuno novo značenje kreirajući nosivi vrt od povrća, u kojem rastu desetine vrsta povrća, a koji je napajan urinom nosača.

Ovih 11 osobina čine Jarčeve tako posebnim

Osobe rođene od 22. decembra do 20. januara su u znaku Jarca. Iako o ovom znaku kruže različite priče prije svega one koje se odnose na njihov krut karakter, dobro je znati da je ovo znak koji je odan, ambiciozan, osjetljiv iako tako ne izgleda na prvi pogled.

Najčitanije