Zapljena

U jakni krili 182.000 KM, graničari zaplijenili skoro polovinu

Carinici Srbije su u srijedu oko podneva, na graničnom prelazu Gradina otkrili su pokušaj ilegalnog prenosa preko granice gotovo milion švedskih kruna, čija je protivvrijednost oko 182.000 konvertibilnih maraka.

Tužilaštvo BiH godinama ćuti o rekordnoj zapljeni heroina

SARAJEVO, BANJALUKA - Duže od dvije godine Tužilaštvo BiH ne saopštava javnosti šta je s istragom o pronalasku 82 kilograma heroina u skladištu jedne zeničke firme, niti ima bilo kakvih informacija o tom slučaju i u kojoj je fazi istrage.

Oduzeti "lažni" mobilni telefoni vrijedni 100.000 maraka

SARAJEVO - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje u Carinskoj ispostavi Sarajevo oduzeli su veću količinu mobilnih telefona zbog povrede intelektualnog vlasništva i povrede žiga.

SAD zaplijenile sjevernokorejski brod

VAŠINGTON - Administracija američkog predsjednika Donalda Trampa saopštila je da je zaplijenila sjevernokorejski teretni brod.

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću na području Banjaluke

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na području Banjaluke.

Crnogorska policija zaplijenila cigarete vrijedne 43 miliona evra

PODGORICA - Uprava policije Crne Gore tokom prošle godine oduzela je oko 37 miliona komada cigareta vrijednih gotovo 43 miliona evra, navedeno je u izvještaju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Predložen pritvor za osumnjičenog dilera droge

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH uputilo je Sudu BiH prijedlog za određivanje pritvora za osumnjičenog čiji su inicijali V.A. /38/, koji je pod istragom u predmetu zapljene 666 kilograma skanka na graničnom prelazu Gradiška početkom godine.

U Bosanskoj Krupi zaplijenjeno 180 kilograma duvana

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Dobrljin spriječili su na području Bosanske Krupe nezakonit promet 180,33 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica, procjenjene tržišna vrijednosti 5.400 KM, saopšteno je iz Granične policije BiH.

"Zlatni karat" zaplijenio veću količinu nakita

SARAJEVO - U akciji "Zlatni karat", koja se po nalogu Tužilaštva BiH sprovodi širom BiH s ciljem presijecanja i sprečavanja krijumčarenja i plasiranja na ilegalnom tržištu proizvoda od plemenitih metala, zaplijenjena je veća količina proizvoda od plemenitih metala, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Prijavili obuću, a prevozili 350 kg droge

GRADIŠKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH otkrili su u Gradišci veliku količinu skanka u kamionu kojim je droga trebalo da bude prokrijumčarena iz BiH u Njemačku.

Najčitanije