Zarada

Evropski fudbal prošle sezone zaradio 29,9 milijardi evra

Evropsko fudbalsko tržište u cjelini ostvarilo je rekordnih 28,9 milijardi evra za kalendarsku sezonu 2018/19, saopštio je “Deloitte”

Gubici u bioskopima veliki, naznaka za otvaranje nema

Pojava virusa korona zatvorila je vrata svih svjetskih kino-dvorana, pa tako na ovu pandemiju nisu ostali imuni ni domaći bioskopi, koji ne rade već puna dva mjeseca.

Zarada Ferrarija u prošloj godini povećana za 10 odsto

Ferrari iza sebe ima veoma uspješnu godinu u kojoj je po prvi put u istoriji za 12 mjeseci isporučio kupcima više od 10.000 automobila. Gotovo u svim regionima svijeta - osim na američkom kontinentu - zabilježen je rast prodaje, a zarada je povećana za 10,1 odsto u odnosu na 2018.

Bioskopi zaradili 0 dolara

Holivudski vlasnici bioskopa, distributeri, analitičari, scenaristi i svi ostali filmski radnici svake nedjelje se takmiče u tome ko će da zaradi više novca od projekcije filmova. Ipak, ove nedjelje su svi prvi put zaradili nula dolara.

Kolike su najniže plate širom Evrope?

BRISEL - Minimalne plate u Evropi kreću se od 213 evra u Albaniji, pa do čak 2.142 evra u bogatom Luksemburgu, pokazali su podaci Eurostata za januar ove godine.

Đoković rekorder u zaradi

Vrhunski tenis prati i gomila novca, tako je odigravši svega jedan turnir u novoj sezoni Novak Đoković inkasirao više od milion dolara.

Fudbaleri Sautemptona poslije poraza 0:9 doniraju dnevnu zaradu

Fudbaleri Sautemptona i stručni štab na čelu sa menadžerom Ralfom Hasenhutlom odlučili su da dnevnu zaradu, od petka kada su izgubili od Lestera čak 9:0, daju u humanitarne svrhe.

Plate u Srpskoj povećane i do 155 maraka

BANJALUKA - Plate u Srpskoj za godinu dana narasle su i do 155 maraka, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Voren Bafet zaradio 122 milijarde dolara u gotovini

NJUJORK - Kompanija Berkshire Hathaway američkog bogataša, investitora i filantropa Vorena Bafeta prikupila je do kraja jula rekordnih 122 milijarde dolara u gotovini.

Gdje su najveće plate u regionu, a gdje najmanje?

BANJALUKA - Najveća prosječna plata isplaćena u regionu za maj ove bila je u Sloveniji 1.113,88 evra, a najmanja u Sjevernoj Makedoniji 413,67 evra.

Najčitanije