Zastava

Srpski kalašnjikov u Americi oduševljeno kupuju i NBA zvijezde

Kada je početkom godine "Zastava" predstavila svoj program na najvećem američkom sajmu naoružanja "Shot Show" mnogi su izrazili sumnju u njene ambicije.

Vlasnik oglasio Skalu 55, traži preko 4.000 evra

Već danima na jednom sajtu za prodaju polovnih automobila stoji ponuđena Zastava Skala 55 stara 12 godina, koja košta nevjerovatnih 4.250 evra. Cijena joj je fiksna, pa nema ni cent gore, ni cent dole.

Navijači Herte postavili 60.000 zastava širom Berlina

Navijači Herte postavili su oko 60.000 klupskih plavo-bijelih zastava širom Berlina, uoči gradskog fudbalskog derbija protiv Uniona u Bundesligi, a taj potez podržao je njihov klub.

"Zastava film" obilježava 72 godine postojanja

Vojnofilmski centar "Zastava film", ustanova u sastavu Uprave za odnose s javnošću Ministarstva odbrane Srbije, danas obilježava 72 godine postojanja i rada, a ujedno je za 9. januar najavila premijeru dokumentarno-igranog filma "Koridor" u Republici Srpskoj.

Pokušali razviti trobojku na Ambasadi Hrvatske u Podgorici

PODGORICA - Zbog razvijanja trobojke na zgradi Ambasade Hrvatske u Podgorici saslušani su Mitar Raičević (24) i Slavko Konatar (26), piše podgorički portal CdM, pozivajući se na nezvanična saznanja u Upravi policije.

Oskrnavljena zastava Crne Gore na brdu kod Bijelog polja

Crnogorska zastava, postavljena na Dan državnosti ove godine na brdu Obrov u Bijelom Polju, oskrnavljena je i danas se očekuje uviđaj policije.

Trobojka osvanula iznad Zvečana: Ruska zastava se vijori na KiM

Zastava Ruske Federacije osvanula je u Zvečanu, na srednjovekovnoj tvrđavi u tom gradu na sjeveru Kosova i Metohije.

Kolona automobila s albanskim zastavama prodefilovala Zetom

PODGORICA - Više automobila s razvijenim albanskim zastavama prošlo je danas kroz Zetu, prenosi crnogroska Borba.

Albanac koji je dronom izazvao haos traži oproštaj, penjao se na crkvu

Ismail Morina izazvao je jedan od najvećih fudbalskih skandala 2014. kada je izazvao prekid utakmice Srbija - Albanija, zbog čega je završio iza rešetaka.

Albanska zastava na izletištu u Srbiji, uklonila je vojska

Na tutinskom izletištu iznad jezera Gazivode za sada nepoznata osoba okačila je albansku zastavu koju su brzom akcijom uklonile jedinice Vojske Srbije.

Najčitanije