Zastrašivanje

"Razočarana sam": Ozloglašena voditeljka reaguje na optužbe o maltretiranju

Voditeljka Elen Dedženeris je konačno progovorila i izvinila se bivšim članovima osoblja zbog svojih negativnih iskustava, nakon što je istraga potvrdila "nedostatke u svakodnevnom upravljanju" u emisiji koju vodi.

Kraj ozloglašene voditeljke Elen Dedženeris

Nakon što je više ljudi koji su radili na emisiji istupilo i progovorilo o užasnim uslovima u kojima su radili ali i ponašanju voditeljke Elen Dedženeris, sada su konačno pokrenute i zvanične procedure protiv nje.

Amfilohije: Policija zastrašuje sveštenike

CETINJE - Pretresi sveštenika i monaha na graničnim prelazima u Crnoj Gori politički su i anticrkveno motivisani, ističe Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, koji je od Savjeta za građansku kontrolu policije tražio da ispita zakonitost takvog postupanja.

Deutschlandfunk: U Hrvatskoj vlada klima mržnje i zastrašivanja

ZAGREB, BERLIN - Njemački javni radio Deutschlandfunk je objavio veliki prilog o društveno-političkoj situaciji u Hrvatskoj, koju opisuje kao zemlju "koja sve više ide udesno" i u kojoj vlada radikalni politički diskurs u kojem su "ključne riječi neprijatelj, domovina, narod i izdaja", prenose hrvatski mediji.

Najčitanije