Zatvaranje

I Austrija planira "zaključavanje"

BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc planira "zaključavanje" zbog dramatičnog rasta broja novozaraženih virusom korona, nakon što je to odlučila i Njemačka.

Šeranić: Za sada nije u planu zatvaranje škola

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u ovom trenutku neće biti zatvarane škole i ostale obrazovne ustanove, jer nisu mjesto prenosa virusa korona, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić i poručio da je zdravstveni sistem Srpske stabilan.

Mađarska zatvorila granice za strane državljane

BUDIMPEŠTA - Mađarska će danas ponovo zatvoriti granice za strane državljane, javila je Sofijska novinska agencija "Novinite".

Australija zatvara državne granice zbog virusa korona

SIDNEJ - Poput pregrada na podmornici u nevolji, državne granice u Australiji zatvaraju se kako bi se suzbilo širenje virusa COVID-19.

Grčka potpuno zatvara jedan granični prelaz prema Bugarskoj

SOFIJA - Grčke vlasti su informisale upravu granične policije Bugarske da od danas do 4. avgusta zatvaraju granični prelaz Kapetan Petko Vojvoda/Ormenio za sva vozila uključujući i kamione, izvijestila je agencija BTA.

Miranović: Zatvaranje Podgorice zavisi od ponašanja građana

PODGORICA - Zatvaranje Podgorice zbog zaštite od širenja zaraze virusom korona zavisi od ponašanja građana, poručila je danas pomoćnica ministra zdravlja Vesna Miranović, ne isključujući tu mogućnost ukoliko, kako kaže, aktivnosti inspekcije ne urode plodom.

Australija zatvara granice prvi put nakon 100 godina

SIDNEJ - Granica između dvije najnaseljenije australijske države Viktorije i Novog Južnog Velsa od danas će biti zatvorena kako bi se spriječilo širenje virusa COVID-19, izjavio je premijer Viktorije Danijel Endrus.

Kisić: Razmatra se mogućnost ograničenja rada noćnih klubova

BEOGRAD - Epidemiolog Darija Kisić Tepavčević kaže da se razmatra mogućnost da se ograniči rad klubova, jer se ispostavilo da je noćni provod najveći izvor zaraze virusa korona.

Đaković: Moguće da ponovo dođe do zatvaranja ugostiteljskih objekata

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković rekao je da je objektivno očekivati povećan broj zaraženih virusom korona jer su se mnogi ljudi opustili iako epidemija nije stala, te da je moguće ponovno zatvaranje ugostiteljskih objekata.

Korona zatvorila granice u Evropi

LONDON - Sve je više evropskih zemalja koje zbog širenja virusa korona zatvaraju svoje granice ili najavljuju nove restrikcije narednih dana.

Najčitanije