Zatvaranje

Zatvara se prilaz Vašingtonskom obelisku zbog prijetnji

VAŠINGTON - Služba Nacionalnog parka zatvara pristup Vašingtonskom obelisku do 24. januara, pozivajući se na prijetnje povodom inauguracije Džoa Bajdena.

Francuska ne odbacuje mogućnost uvođenja trećeg zatvaranja

PARIZ - Francuska ne odbacuje mogućnost uvođenja trećeg zatvaranja na nivou države ukoliko se nastavi rast broja zaraženih virusom korona, izjavio je ministar zdravlja Olivije Veran.

Slovenija razmatra zatvaranje granica zbog novog soja korone

LJUBLJANA - Slovenačke zdravstvene vlasti prate situaciju i predložiće odgovarajuće nove mjere, uključujući zatvaranje granica, nakon što je u Velikoj Britaniji potvrđen novi, vrlo viralni soj virusa korona 19.

Švajarski krizni štab traži stroge mjere i zaključavanje

CIRIH - Šef kriznog štaba koji savjetuje švajcarsku vladu u vezi s pandemijom pozvao je danas na strogo zaključavanje kako bi se zaustavilo dalje širenje virusa korona, pozivajući se na apele naučnika, zvaničnika i medicinskih radnika.

"Plašim se da će i Srbija doći do trenutka da se zaustavi život"

BEOGRAD - Direktor kancelarije Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marijan Ivanuša rekao je da se trenutna situacija u vezi s virusom korona u Srbiji može nazvati trećim talasom, odnosno trećim pogoršanjem epidemije i da postoji bojazan od zatvaranja.

Zatvaranje OHR-a na dnevnom redu PIC-a početkom decembra

BANJALUKA - Pitanje zatvaranja Kancelarije visokog predstavnika u BiH (OHR) biće stavljeno na dnevni red na predstojećoj sjednici Upravnog odbora Savjeta za sprovođenje mira (PIC) početkom decembra, potvrđeno je za RTRS u Ambasadi Ruske Federacije u BiH.

Vučić molio Krizni štab da ne zatvara ugostiteljske objekte

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zamolio članove Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona da, ukoliko je moguće, ne donose odluku o zatvaranju ugostiteljskih objekata.

I Austrija planira "zaključavanje"

BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc planira "zaključavanje" zbog dramatičnog rasta broja novozaraženih virusom korona, nakon što je to odlučila i Njemačka.

Šeranić: Za sada nije u planu zatvaranje škola

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u ovom trenutku neće biti zatvarane škole i ostale obrazovne ustanove, jer nisu mjesto prenosa virusa korona, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić i poručio da je zdravstveni sistem Srpske stabilan.

Mađarska zatvorila granice za strane državljane

BUDIMPEŠTA - Mađarska će danas ponovo zatvoriti granice za strane državljane, javila je Sofijska novinska agencija "Novinite".

Najčitanije