Zatvor

Zbog virusa korona u Sloveniji pušteno više od 200 zatvorenika

LJUBLJANA - Više od 200 osuđenika u Sloveniji je pušteno iz zatvora kućama, kako bi se suzbila opasnost širenja virusa korona na već prepune zatvore, potvrdila je danas ministarka pravde Lilijana Kozlovič.

Kapetan Dragan pušten iz zatvora i protjeran iz Hrvatske

ZAGREB - Dragan Vasiljković, poznat i kao kapetan Dragan, rano jutros pušten je iz zatvora u Lepoglavi i protjeran iz Hrvatske, javili su hrvatski mediji.

U SAD zaraženo 55.000, postoje mjesta gdje bi virus mogao da "divlja"

VAŠINGTON - U Sjedinjenim Američkim Državama broj zaraženih se ubrzano povećava i prešao je 55.000, dok je broj smrtnih slučajeva blizu 800.

30 godina zatvora ocu koji je bacio djecu s terase

ZADAR- Josipa Rođaka (54), koji je 28. februara prošle godine s prvog sprata kuće u Pagu bacio svoje četvoro djece, Opštinski sud u Zadru osudio je na 30 godina zatvora uz obavezno psihijatrijsko liječenje.

Trostruki ubica preminuo od infarkta u bolnici

Borislav Čolić (53) iz Hrvatske Kostajnice, osuđen na 40 godina zatvora zbog svirepog ubistva iz koristoljublja i niskih pobuda, tročlane porodice Smiljanić u Futogu, februara 1996. godine, umro je u Kazneno-popravnom zavodu Beogradu. I pored napora zavodskih ljekara i ekipe Hitne pomoći, nije mu bilo spasa. Prema nezvaničnim saznanjima, Čolića je izdalo srce - imao je infarkt.

Pobjeglo više stotina zatvorenika iz brazilskih zatvora

SAO PAOLO - Više stotina zatvorenika pobjeglo je iz najmanje četiri zatvora u brazilskoj državi Sao Paolo nakon što je lokalna administracija otkazala njihov izlazak na privremenu slobodu usljed bojazni da bi se mogli vratiti zaraženi novim virusom korona.

Ronaldinjo i u zatvoru igra fudbal - "vrijedna" nagrada je u igri

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo glavna je zvijezda paragvajskog zatvora Agrupasion espesijalizada.

Sunita divljala u ćeliji, razbila staklo i posjekla ruke

MOSTAR - Zbog povrede Pravilnika o kućnom redu Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Suniti Hindić (21), osumnjičenoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" u mjestu Buna, kod Mostara, Kantonalni sud u Mostaru, koji je nadležan za postupanje, izrekao je disciplinsku mjeru zabrane posjeta na period od 30 dana.

Ronaldinjo pušten iz pritvora: Prijeti mu pet godina zatvora

Bivši brazilski napadač Ronaldinjo pušten je na slobodu nakon što je priveden zbog ulaska u Paragvaj s krivotvorenim pasošom s bratom Robertom Asisom.

Banjalučaninu zbog droge 29 mjeseci zatvora

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci osudio je Banjalučanina Vitomira Pavlovića (46) na dvije godine i pet mjeseci zatvora zbog uzgajanja i šverca marihuane.

Najčitanije