Zatvor

Bivšem direktoru prijedorske škole dvije godine robije

PRIJEDOR - Z.R. iz Prijedora, bivši direktor Mašinske škole u tom gradu, osuđen je u Osnovnom sudu u Prijedoru na dvije godine zatvora zbog pronevjere 61.894 KM.

Darku Elezu jedinstvena kazna zatvora od 20 godina

SARAJEVO - Sud BiH objedinio je Darku Elezu kazne koje su mu izrekli ovaj i sud u Istočnom Sarajevu, te mu izrekao jedinstvenu kaznu od 20 godina zatvora.

Mediji: Beker ekspresno promijenio zatvor, nervirao zatvorenike i stražare

Legendarni njemački teniser Boris Beker već skoro mjesec dana nalazi se iza rešetaka, nakon što mu je izrečena kazna od dvije i po godne zatvora.

Zatvorenik preskočio zid zatvora pa uhvaćen na parkingu

MOSTAR - Zatvorski čuvari uhvatili su u nedjelju zatvorenika KPZ Mostar u pokušaju bijega iz ove ustanove.

Beker se žali na lošu hranu i neljudske uslove u zatvoru

Boris Beker, nekadašnji najbolji teniser svijeta, trenutno je na odsluženju zatvorske kazne u trajanju od dvije i po godine.

Mediji: Telefoni "sletjeli" na krov Istražnog zatvora u Spužu

PODGORICA - Na krovu Istražnog zatvora u Spužu pronađena su četiri mobilna telefona, koja je, najvjerovatnije, ispustio dron, rečeno je Vijestima iz više izvora iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS).

Boris Beker osuđen na dvije i po godine zatvora

Bivši šampion Vimbldona Boris Beker osuđen je na dvije i po godine zatvora zbog skrivanja imovine vrijedne 2,5 miliona funti kako bi izbjegao plaćanje dugova.

Jašarević traži premještaj u zatvor u Srbiji, pisao i Vučiću

SARAJEVO - Mevlid Jašarević, koji je na 15 godina zatvora osuđen zbog terorističkog napada na američku ambasadu u Sarajevu, zatražio je da ostatak zatvorske kazne odsluži u Srbiji, što mu je tamošnje pravosuđe odbilo, a potom se istim povodom obratio i Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije.

Sud odbio da ukine kućni pritvor Dijani Hrkalović

BEOGRAD - Sudsko vijeće Specijalnog suda odbilo je na kraju današsnjeg suđenja da ukine kućni pritvor bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović, jer i dalje stoje razlozi zbog kojih joj je ova mjera određena.

Dobio 15 dana zatvora jer je vozio sa 2,16 promila alkohola u krvi

BUDVA - Pedesetšestogodišnji L.S. osuđen je u Budvi na 15 dana zatvora jer je vozio sa 2,16 promila alkohola u krvi.

Osuđen na tri godine i tri mjeseca zatvora zbog pokušaja ubistva narodnog poslanika Srpske

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci osudio je Petra Stanića (70) iz Prnjavora na tri godine i tri mjeseca zatvora zbog pokušaja ubistva rođaka i poslanika SDS u Narodnoj skupštini RS, Miladina Stanića.

Racija u splitskom zatvoru: Telefon krili u bajatom hljebu

U zatvoru u Splitu prošle nedjelje su u ćelijama na istražnom odjeljenju našli dva mobilna telefona. Za sada nije poznato kako su prokrijumčareni unutar zatvora, ali u proteklih godinu dana nađeno je devet aparata, tako da je jasno da je unos zabranjenih stvari kontinuiran.

Ocu i sinu 38 godina zatvora za ubistvo komšije u Sarajevu

SARAJEVO - Kantonalni sud u Sarajevu izrekao je prvostepenu presudu kojom su Aldin Šabić (22) i njegov otac Senad Šabić (53) osuđeni na ukupno 38 godina robije za ubistvo komšije Midhata Čardakovića (45) u avgustu 2020. godine u sarajevskom naselju Ahatovići.

Dijani Hrkalović produžen pritvor za još 30 dana

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu produžio je pritvor za još 30 dana bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović, optuženoj za trgovinu uticajem.

Odgođen početak suđenja Dijani Hrkalović

BEOGRAD - Glavni pretres na suđenju bivšem državnom sekretaru Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije (MUP) Dijani Hrkalović, koji je trebalo da bude održan danas, odgođen je za 7. april.

Najčitanije