Zatvor

Mika Aleksić se prvi put oglasio iz kućnog pritvora

BEOGRAD - Reditelj Miroslav Mika Aleksić, koji je juče poslije osam mjeseci izašao iz Centralnog zatvora, pošto mu je pritvor zamijenjen kućnim pritvorom sa nanogicom, progovorio je prvi put za srbijanske medije.

Mika Aleksić napustio Centralni zatvor u Beogradu

BEOGRAD - Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić upravo je napustio "Centralni zatvor" u Beogradu nakon što mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor, prenose mediji.

Bilal Bosnić izašao iz zatvora

Nekadašnji vođa vehabija iz Bužima Husein Bilal Bosnić jutros je izašao iz zatvora u Vojkovićima gdje je služio kaznu od sedam godina na koju ga je osudio Sud BiH zbog podsticanja na terorizam.

Borba protiv korone u zatvorima RS, u Foči vakcinisano 82% osuđenika

FOČA, BANJALUKA - Osuđenim licima u Srpskoj omogućeno je vakcinisanje protiv virusa korona pa je tako u Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) Foča prvu dozu vakcine već primilo 82 odsto osuđenika, potvrđeno je za "Nezavisne novine" iz Ministarstva pravde Republike Srpske.

Napadač iz salona za masažu za četiri ubistva dobio doživotni zatvor

ATLANTA - Napadač Robert Eron Long, koji je u martu ubio osam osoba u salonima za masažu na području američkog grada Atlante priznao je krivicu za ubistva četiri žrtve za koje je tužilaštvo tražilo doživotni zatvor.

Merilin Menson pušten iz zatvora

Merilin Menson (52) bio je u zatvoru od 2. jula nakon što se predao policiji u Los Angelesu po potjernici zbog navodnog napada "sa pljuvanjem" na videografa, na koncertu 2019. u Nju Hempširu.

Zatvorenik i čuvar nađeni mrtvi u Okružnom zatvoru

BEOGRAD - U Okružnom zatvoru u Beogradu jutros su preminuli prirodnom smrću jedan pripadnik službe obezbjeđenja i jedan pritvorenik, a na lice mjesta stigla je policija koja obavlja uviđaj i o svemu je obaviješteno i tužilaštvo.

Asanž planira vjenčanje u zatvoru

LONDON - Osnivač "Vikiliksa" Džulijen Asanž i njegova vjerenica Stela Moris planiraju da se vjenčaju u zatvoru "Belmarš" u Londonu, izjavila je Morisova.

Oluja u Požegi srušila debeli zatvorski zid

POŽEGA - Jako nevrijeme praćeno gradom juče je poharalo Požegu i okolinu.

Najezda miševa evakuisala zatvorenike

KANBERA - Zbog najezde miševa posljednjih mjeseci u Novom Južnom Velsu, australijske vlasti prinuđene su da evakuišu zatvorenike.

Najčitanije