Zdravko Čolić

Ulaznice za zenički koncert Zdravka Čolića u prodaji od utorka

Pjevača Zdravka Čolića u novembru očekuje niz koncertnih aktivnosti.

Zdravko Čolić objavio spot za pjesmu "Ono malo sreće"

​Na Youtube kanalu Zdravka Čolića, danas tačno u podne premijerno je objavljen novi spot naslovne numere sa aktuelnog albuma "Ono malo sreće”.

Čolićev spektakl na "Kastelu" raznježio ali i rasplesao publiku

Samo dan nakon svog 68. rođendana, jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Zdravko Čolić, došao je u Banjaluku i sa svojom publikom na najbolji način koncertom na tvrđavi Kastel nastavio slavlje.

Sve spremno za Čolićev koncert

Sve je spremno za predstojeći, veliki koncert jedne od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Zdravka Čolića, koji će nakon sedam godina biti održan u Banjaluci, i to 31. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel, s početkom u 20 časova.

Zdravko Čolić na druženju sa novinarima u Banjaluci

Generacijama je naš "kućni" prijatelj, jer su njegov odlazak na Evroviziju početkom sedamdesetih godina prošlog vijeka pratile babe nam i djedovi. Iako su neki od nas bili pankeri, krajem osnovne škole shvatili smo da naizust znamo sve njegove pjesme. Naprosto, ploče koje je snimao bile su i, u većini slučajeva, ostale dio inventara roditeljskih nam stanova.

EKSKLUZIVNO Zdravko Čolić za "Nezavisne": Daj Bože da nas muzika još više spaja

Publika u Banjaluci je zahtjevna, a takva i treba da bude, jer to su ljudi s mnogo sluha. Cijela Krajina pjeva i svira lijepo, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Zdravko Čolić, najveća regionalna zvijezda.

Prodaja karata za Čolićev koncert u Banjaluci obara sve rekorde

​Prodaja karata za predstojeći, veliki koncert Zdravka Čolića u Banjaluci, obara sve rekorde, a VIP karte su već rasprodate!

Zdravko Čolić 31. maja u Banjaluci

​Najveće regionalno muzičko ime, neprikosnoveni kralj muzike za sve generacije, Zdravko Čolić nakon sedam godina stiže u Banjaluku – i to, 31. maja na Tvrđavu Kastel.

Nova pobjeda Zdravka Čolića na listi portala "Eurovision on Top"

Veliki hit Zdravka Čolića ''Ničeg nije bilo između nas'' dominirao je i ove sedmice na ''Eurovision on Top'', jednom od najprestižnijih portala koji okuplja ogroman broj fanova iz cijele Evrope.

Jubilarni 50. Praznik mimoze otvoriće Zdravko Čolić

HERCEG NOVI - Jubilarni 50. Praznik mimoze biće otvoren koncertom Zdravka Čolića, a novina programa je manifestacija "Ljubav u vrijeme mimoze", rekao je direktor turističe organizacije Herceg Novi Pavle Obradović.

Najčitanije