Zdravko Krivokapić

Ministri Crne Gore, Ukrajine i Sjeverne Makedonije i o autokefalnosti CPC

BERLIN - Ministar spoljnih poslova Crne Gore Ranko Krivokapić danas se sastao sa šefovima ukrajinske i makedonske diplomatije Dmitrom Kulebom i Bujarom Osmanijem u Berlinu, a tokom odvojenih razgovora, kako je saopšteno crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova, između ostalog, dotakli su se i pitanja autokefalnosti takozvane Crnogorske pravoslavne crkve.

Krivokapić: Abazović nije ništa uradio povodom dopisa Evropola

​PODGORICA - Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, dok je bio koordinator bezbjednosnih službi, nije uradio ništa povodom dopisa koje je Evropol dostavio u julu prošle godine o policajcima - saradnicima "kavačkog" kriminalnog klana, izjavio je bivši crnogorski premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić odbio da preda dužnost Abazoviću

PODGORICA - Bivši crnogorski premijer Zdravko Krivokapić odbio je danas da obavi primopredaju dužnosti novom predsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću.

Krivikokapić o prijetećim porukama: Osmišljene za stvaranje panike

PODGORICA - Crnogorske službe bezbjednosti reagovaće preventivno i spriječiti eventualne akcije koje imaju za cilj ugrožavanje bezbjednosti građana, poručio je predsjednik Vlade Crne Gore u ostavci Zdravko Krivokapić.

Krivokapić: Veliki poraz konstituenata manjinske vlade

PODGORICA - Rezultati lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju su veliki poraz onih koji predstavljaju konstituente manjinske vlade, poručio je danas crnogorski premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić: Rizičan eksperiment

PODGORICA - Manjinska vlada, koja samo u određenim medijima djeluje ozbiljno, u suštini je veoma neozbiljan i rizičan eksperiment, kaže odlazeći premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

Krivokapić: Izdaju ne zaboravljamo

PODGORICA - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić rekao je na današnjem skupu u Beranama, na kojem je predstavljen program pokreta "Berane sad", da snaga i energija ovog pokreta vraćaju nadu.

Krivokapić: Crna Gora postaje država svih građana

PODGORICA - Crna Gora polako, ali sigurno postaje država svih građana i za sve njih će, bez razlike, podjednako važiti Ustav i zakoni, poručio je danas predsjednik odlazeće Vlade Zdravko Krivokapić.

Abazović: Ova Vlada odradila mandat

PODGORICA - Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je aktuelna Vlada odradila mandat do kraja i da očekuje njen pad danas u parlamentu.

Krivokapić: Maske su pale, Đukanović dogovorio da ne budem premijer

PODGORICA - Premijer Zdravko Krivokapić u vanrednom obraćanju građanima poručio je da zna da će na sutrašnjoj sjednici Skupštine biti izglasano nepovjerenje njemu i njegovoj vladi, što je, kako je rekao, samo završnica ranije dogovorenog plana pojedinaca sa aktuelnim šefom države Milom Ðukanovićem.

Spajić: Na Vladi nije bilo riječi o ostavci premijera Krivokapića

PODGORICA - Ministar finansija i socijalnog staranja Crne Gore Milojko Spajić negirao je da je na današnjoj sjednici vlade bilo riječi o ostavci premijera Zdravka Krivokapića.

Milatović: Krivokapić neće podnijeti ostavku

BEOGRAD/PODOGORICA - Nema mjesta nagađanjima da će crnogorski premijer Zdravko Krivokapić podnijeti ostavku uoči izglasavanja nepovjerenja vladi, u petak, 4. februara, izjavio je danas ministar za ekonomski razvoj Crne Gore Jakov Milatović.

Krivokapić: Oni koji me optužuju da branim fotelju da vrate mandat

PODGORICA - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je, kako je naveo, one koji ga optužuju da brani fotelju da vrate mandat građanima i provjere legitimitet svoje nove političke platforme na vanrednim parlamentarnim izborima.

Krivokapić neće na saslušanje u vezi s kokainom, obavijestio Odbor

PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko krivokapić pismom je obavijestio Odbor za odbranu i bezbjednost da neće prisustvati sjednici na kojoj je trebalo da bude saslušan u vezi s posljednjom zapljenom pola tone kokaina u magacinu kompanije "Voli".

Krivokapić i Abazović na saslušanju o zapljeni kokaina

PODGORICA - Odbor za bezbjednost i odbranu trebalo bi danas da obavi kontrolno saslušanje čelnike vlade, policije i tužilaštva u vezi s aktuelnim slučajem zapljene oko 500 kilograma kokaina.

Najčitanije