Zdravko Krivokapić

Krivokapić razgovarao sa Varheljijem o dešavanjima na Cetinju

PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić razgovarao je sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varheljijem o posljednjim dešavanjima na Cetinju u vezi sa ustoličenjem mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

Krivokapić zahvalan policiji zbog uspješne akcije

​PODGORICA - Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić ugostio je danas u vili Gorica menadžment Uprave policije, ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i koordinatora službi bezbjednosti i potpredsjednika Dritana Abazovića i zahvalio je policiji zbog uspješne akcije prilikom ustoličenja mitropolita Joanikija.

Krivokapić: Svi će odgovarati, bez obzira na funkciju i partiju

PODGORICA - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić poručio je da će se u narednih sedam dana analizirati dešavanja na Cetinju i da niko neće biti pošteđen.

Krivokapić: Za eventualne incidente će biti odgovorni izazivači protesta

PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić poručio Predsjedništvu DPS-a i lideru te partije Milu Đukanoviću da se uzdrže od demagoških saopštenja kojima sa jedne strane stvaraju tenzije, a s druge odgovornost za eventualne incidente pokušavaju prebaciti na Vladu, naglasivši da će, ukoliko dođe do incidenata povodom ustoličenja Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita Joanikija, odgovornost snositi organizatori, odnosno izazivači protesta.

Vulin Krivokapiću: Zaista niste ponizili Srbiju, zato što niste mogli

BEOGRAD - Nakon što je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić putem Twitera odgovorio predsjedniku Srbije, rekavši da nije uvrijedio Srbiju, reagovao je Aleksandar Vulin.

Krivokapić: Crna Gora nema namjeru nikoga da ponižava, posebno ne Srbiju

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić poručio je da Vlada Crne Gore nema namjeru nikoga da ponižava, posebno ne Srbiju, nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da Srbija želi najbliže odnose sa Crnom Gorom, ali da neće dozvoliti da je neko ponižava.

Krivokapić tvrdi da je bio ucijenjen da potpiše Temeljni ugovor sa SPC

BEOGRAD - Premijer Zdravko Krivokapić tvrdi da je telefonskim pozivima iz Beograda i DF-a bio ucijenjen da ako ne dođe u Patrijaršiju i ne potpiše Temeljni ugovor sa SPC, vladika Joanikija neće biti izabran za mitropolita crnogorsko-primorskog.

Saslušan Krivokapić

PODGORICA - Premijer Zdravko Krivokapić saslušan je jutros u svojstvu građanina u specijalnom tužilaštvu zbog izjave da mu je u Crnoj Gori spremano hapšenje da je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu, pišu podgoričke Vijesti.

Krivokapić i sedam ministara kažnjeni sa po 500 evra

PODGORICA - Agencija za sprečavanje korupcije utvrdila je da su premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić i većina njegovih ministara prekršili Zakon o sprečavanju korupcije zbog toga što nisu prijavili sve prihode i imovinu.

Krivokapić najavio prosječnu platu 2025. od hiljadu evra

PODGORICA - Ako se ostvari samo 50 odsto od onoga što smo zacrtali, 2025. godine prosečna plata u Crnoj Gori će biti oko hiljadu evra, kazao je danas predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić na Biznis forumu u Bijelom Polju.

Najčitanije