Zdravko Mamić

Mamić: Kleknuo sam pred Kolindu i rekao boginjo moja

​ZAGREB - Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je danas da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar kitarović jer je ona "nešto najdivnije što je Hrvatska mogla dobiti".

Sud BiH odlučio da ne izruči Zdravka Mamića Hrvatskoj

SARAJEVO - Sud BiH odlučio je da ne izruči Zdravka Marića Hrvatskoj, jer za to nisu ispunjene pretpostavke ni po drugoj optužnici USKOKA, javio je portal Avaz.ba.

Tužilaštvo BiH: Nema uslova za izručenje Mamića Hrvatskoj

Završeno je ročište bivšem prvom čovjeku zagrebačkog Dinama Zdravku Mamiću u Sarajevu, a tužilaštvo BiH tvrdi da nisu ispunjeni uslovi da on bude izručen Hrvatskoj.

Olimpija: Ništa od Mamića

Ljubljanska Olimpija demantovala je da će Zdravko Mamić preuzeti klub od Milana Mandarića.

Hrvatska uručila Tužilaštvu BiH zahtjev za izručenje Zdravka Mamića

SARAJEVO - Hrvatski mediji naveli su da je Ministarstvo pravde BiH dostavilo Tužilaštvu BiH molbu Hrvatske za izručenje bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića.

Mamić se pohvalio "zahvalnicom" za sve uspjehe hrvatskog fudbala

Bivši direktor Dinama Zdravko Mamić oglasio se danas na društvenoj mreži Facebook podijelivši grafiku "zahvalnice" na kojoj su nabrojani svi uspjesi hrvatskog fudbala.

Novi zahtjev Hrvatske BiH za izručenje Zdravka Mamića

​SARAJEVO - Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine primilo je u petak zahtjev hrvatskog Ministarstva pravosuđa za izručenje bivšeg Dinamovog čelnika Zdravka Mamića koje će proslijediti Sudu BiH na procjenu postoji li temelj za njegovo izručenje, potvrđeno je Hini u tom ministarstvu.

Hrvatska poslala BiH novi zahtjev za izručenje Mamića

Republika Hrvatska je poslala Bosni i Hercegovini novi zahtjev za izručenje Zdravka Mamića.

Sud BiH: Nismo odbili izručenje Zdravka Mamića Hrvatskoj

SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine demantovao je tvrdnje da je odbijeno izručenje bišeg savjetnika FK Dinamo Zdravka Mamića Hrvatskoj.

Mamić neće u pritvor, zahvalio ljudima u BiH što ga tretiraju kao čovjeka

​SARAJEVO - Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama, koji je danas salušan na ročištu po međunarodnoj potjernici u Sudu BiH, neće biti pritvoren, ali mu je zabranjen izlazak iz BiH.

Najčitanije