Zdravko Mamić

Olimpija: Ništa od Mamića

Ljubljanska Olimpija demantovala je da će Zdravko Mamić preuzeti klub od Milana Mandarića.

Hrvatska uručila Tužilaštvu BiH zahtjev za izručenje Zdravka Mamića

SARAJEVO - Hrvatski mediji naveli su da je Ministarstvo pravde BiH dostavilo Tužilaštvu BiH molbu Hrvatske za izručenje bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića.

Mamić se pohvalio "zahvalnicom" za sve uspjehe hrvatskog fudbala

Bivši direktor Dinama Zdravko Mamić oglasio se danas na društvenoj mreži Facebook podijelivši grafiku "zahvalnice" na kojoj su nabrojani svi uspjesi hrvatskog fudbala.

Novi zahtjev Hrvatske BiH za izručenje Zdravka Mamića

​SARAJEVO - Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine primilo je u petak zahtjev hrvatskog Ministarstva pravosuđa za izručenje bivšeg Dinamovog čelnika Zdravka Mamića koje će proslijediti Sudu BiH na procjenu postoji li temelj za njegovo izručenje, potvrđeno je Hini u tom ministarstvu.

Hrvatska poslala BiH novi zahtjev za izručenje Mamića

Republika Hrvatska je poslala Bosni i Hercegovini novi zahtjev za izručenje Zdravka Mamića.

Sud BiH: Nismo odbili izručenje Zdravka Mamića Hrvatskoj

SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine demantovao je tvrdnje da je odbijeno izručenje bišeg savjetnika FK Dinamo Zdravka Mamića Hrvatskoj.

Mamić neće u pritvor, zahvalio ljudima u BiH što ga tretiraju kao čovjeka

​SARAJEVO - Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama, koji je danas salušan na ročištu po međunarodnoj potjernici u Sudu BiH, neće biti pritvoren, ali mu je zabranjen izlazak iz BiH.

SIPA uručila poziv Zdravku Mamiću, stiže u Sud BiH

​Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su na području Hercegovine uručili poziv Zdravku Mamiću, bivšem čelniku Dinama, da se javi u Sud Bosne i Hercegovine.

SIPA privodi Mamića?

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) BIH sutra će u Medugorju, po potjernici iz Hrvatske, privesti Zdravka Mamića, bivšeg savjetnika Fudbalskog kluba Dinamo, piše Dnevni Avaz.

Izdat nalog za raspisivanje potjernice za Mamićem

OSIJEK - Osječki Županijski sud izdao je nalog za raspisivanje poternice protiv bivšeg čelnika fudbalskog kluba "Dinamo" Zdravka Mamića, kome je sudsko vijeće tog suda 21. maja odredilo istražni zatvor, saznaje Hina.

Najčitanije