Zdravo

Skyr jogurt: Vikinška supernamirnica

Skyr je tradicionalni islandski mliječni proizvod koji podsjeća na svježi sir. Prije više od 1.000 godina skandinavski doseljenici, po nekim podacima većinom vikinzi, počeli su naseljavati područje današnjeg Islanda.

"Zdravo da ste" u novim prostorijama od 1. marta

BANJALUKA - Omladinski centar "Zdravo da ste" od 1. marta svoj rad nastavlja na novoj lokaciji, u parku "Mladen Stojanović", potvrdila je za "Nezavisne" Aleksandra Štrbac, direktorica ovog centra.

Resursni centar za djecu i mlade u Dragočaju uskoro otvara svoja vrata

Resursni centar za djecu i mlade u Dragočaju trebalo bi uskoro da otvori svoja vrata, a za najmlađe i omladinu će predstavljati siguran prostor u kojem će razvijati interesovanja i kreativnost.

Besplatne radionice za djecu i mlade u Banjaluci

BANJALUKA - Kada dijete ima bogato ispunjeno slobodno vrijeme može jasnije spoznati vlastite interese i želje, kazala je Aleksandra Štrbac, direktorica Omladinskog centra "Zdravo da ste", u vezi s aktivnostima posvećenim djeci i mladima koje ovaj centar organizuje u okviru inicijative "Banjaluka ljudskog lica".

"Zdravo starenje" obuhvata sve više penzionera

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da se program "Zdravo starenje", koji grad provodi sa nekoliko nevladinih organizacija i Centrom za socijalni rad, širi od jedne do druge mjesne zajednice i obuhvata sve više penzionera.

"Centar za zdravo starenje" otvoren u Banjaluci

BANJALUKA - Dnevni centar za osobe treće životne dobi "Centra za zdravo starenje“, koji se realizuje u okviru projekta "Banja Luka ljudskog lica", otvoren je danas u prostorijama mjesnih zajednica Bulevar i Pobrđe.

Besplatne radionice za djecu i mlade u OC "Zdravo da ste"

Omladinski centar "Zdravo da ste" od ove sedmice kreće sa besplatnim, kreativnim, rekreativnim i edukativnim radionicama za djecu i mlade.

Prijave za "Kreativni avgust" do 10. jula

BANJALUKA - Udruženje građana "Zdravo da ste" pozvalo je udruženja, sportsko-rekreativne i plesne klubove, formalne i neformalne grupe, pojedince iz grada koje rade sa djecom i mladima da promovišu svoj rad u okviru manifestcije "Kreativni avgust".

Radionica u 'Zdravo da ste': Bezbjednost djece na internetu

BANJALUKA - Udruženje građana "Zdravo da ste" u saradnji sa Pedagoško-psihološkom službom Osnovne škole "Branislav Nušić" za učenike realizovalo je radionicu pod nazivom "Bezbjednost djece na internetu".

Najčitanije