Zdravstveni radnici

Medicinari štrajkovali zbog neisplaćene decembarske plate

VELIKA KLADUŠA - Zaposleni u Domu zdravlja u Velikoj Kladuši održali su danas jednosatni štrajk upozorenja te su na taj način iskazali svoje nezadovoljstvo time što im još uvijek nije isplaćena zarađena decembarska plata.

Po 500 KM za radnike još četiri zdravstvene ustanove

BANJALUKA - Radnici još četiri zdravstvene ustanove, koje djeluju u Banjaluci, na inicijativu Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, dobiće novčanu podršku od grada.

Zdravstveni radnici traže neisplaćene plate

KONJIC - Zaposleni u Opštoj bolnici i Domu zdravlja Konjic blokirali su magistralni put u mjestu Drecelj, tražeći plate koje im nisu isplaćene od jula jer im je Poreska uprava FBiH blokirala račune zbog neizmirenih dugovanja.

Isplaćena sredstva banjalučkim zdravstvenim radnicima

BANJALUKA - Iz budžeta grada Banjaluka isplaćena je podrška zaposlenima u zdravstvu, u ukupnom iznosu od 2,7 miliona KM.

Zdravstveni radnici u Hratskoj odbili testiranje i dobili otkaz

ZAGREB - Četvoro zdravstvenih radnika Kliničko bolničkog centra Zagreb dobilo je otkaz, jer je odbilo da se testira na virus korona, a jedan je sam prekinuo radni odnos, rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Ante Ćorušić.

Buster doza obavezna za sve zdravstvene radnike

BUDIMPEŠTA - U Mađarskoj će buster doza vakcine protiv kovida 19 biti obavezna za sve zdravstvene radnike, izjavio je Đerđeli Guljaš, šef kabineta mađarskog premijera Viktora Orbana.

Ove sedmice isplata po 500 KM zdravstvenim radnicima u Banjaluci

BANJALUKA - U toku ove sedmice kreće isplata jednokratne novčane podrške od po 500 KM svim zdravstvenim radnicima, najavio je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

SZO: Virus usmrtio između 80.000 i 100.000 zdravstvenih radnika

ŽENEVA - Virus korona je usmrtio između 80.000 i 100.000 medicinskih radnika širom svijeta, saopštila je večeras Svjetska zdravstvena organizacija.

Počeo štrajk zdravstvenih radnika u Sarajevu

SARAJEVO - Zdravstveni radnici u Sarajevu od jutros su u štrajku, Edo Selimić, predsjednik Sindikata radnika u zdravstvu Kantona Sarajevo, i dodao da medicinari ipak obavljaju dobar dio posla te da ni na koji način ne ugrožavaju zdravlje građana.

Kanton Sarajevo: Zdravstveni radnici u ponedjeljak stupaju u generalni štrajk

SARAJEVO - Zdravstveni radnici u Kantonu Sarajevo od ponedjeljka, 14. juna, stupaju u štrajk, primaće samo hitne slučajeve i neće biti vakcinacija, odlučeno je nakon niza sastanaka pregovaračkih timova Sindikata radnika u zdravstvu i Vlade Kantona na kojima nije postignut dogovor, kao i nakon protesta.

Najčitanije