Zdravstveno osiguranje

Cvijanović: Trudimo se da svi imaju pristup zdravstvenom osiguranju

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da zdravstveni sektor Srpske ima probleme, ali da su mnoge ustanove uspjele da postignu redovnost i ažurnost kada je riječ o uplatama poreza i doprinosa i izvršavanju tekućih obaveza, što ranije nije bio slučaj.

Zdravstveno osiguranje nezaposlenih od 1. januara u FZO

BANJALUKA - Izmjene i dopune Zakona o posredovanju u zapošljavanju donose se jer nezaposlena lica više neće moći da ostvaruju prava na zdravstveno osiguranje posredstvom Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, nego od 1. januara 2020. godine posredstvom Fonda zdravstvenog osiguranja, rekao je pomoćnik ministra zdravlja i socijalne zaštite Srpske Siniša Janjetović.

Bezbrižan odmor uz zdravstveno osiguranje

BANJALUKA - Svijest građana Republike Srpske o značaju zdravstvenog osiguranja prilikom putovanja u inostranstvo značajno je poboljšana, o čemu svjedoče podaci Fonda zdravstvenog osiguranja prema kojima je lani izdato 52.035 ino-obrazaca, što je za sedam odsto više nego godinu ranije.

Oko 50.000 radnika bez zdravstvenog osiguranja

BANJALUKA - Za oko 55.000 nosilaca osiguranja u RS u prva četiri mjeseca ove godine nisu uplaćivani doprinosi za zdravstveno osiguranje, a od tog broja oko 50.000 su radnici, potvrđeno je u Fondu zdravstvenog osiguranja RS.

ASA OSIGURANJE uvodi nove proizvode zdravstvenog osiguranja

Kontinuirani razvoj kompanije je osnova poslovanja ASA Osiguranja. Trudimo se da našim klijentima obezbjedimo najbolju moguću uslugu uz široku lepezu proizvoda. S tim u skladu je i plasman novih proizvoda čiji je glavni cilj da omogući našim klijentima lakšu brigu o vlastitom zdravlju.

Najčitanije