Zeleni most

Otpadne vode iz septičke jame izlile se na šetalište

BANJALUKA - Već dvije godine građani se žale na problem s izlivanjem kanalizacije na šetalištu kod Zelenog mosta, a u vezi s ovim problemom su se obraćali i Gradskoj upravi, "Vodovodu", međutim rješenja ovog problema nema ni na vidiku, ističu iz grupe građana za "Nezavisne".

Sanirano klizište kod Zelenog mosta u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je po hitnom postupku sanirano klizište kod Zelenog mosta, da bi se spriječilo dalje urušavanje obale na ovoj lokaciji, saopšteno je iz Javne ustanove "Vode Srpske".

Početna cijena za stari Zeleni most 29.000 KM

BANJALUKA - Najveće interesovanje odbornika juče na sjednici Skupštine grada, od 26. tačaka dnevnog reda, privukli su izvještaj o radu Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje za 2018/2019. godinu, te informacija o bezbjednosti saobraćaja u gradu za prošlu godinu.

Prodaje se stari Zeleni most, nekadašnji simbol Banjaluke

BANJALUKA - Stara konstrukcija Zelenog mosta, koja je uklonjena u julu prošle godine, uskoro će se naći na prodaji, rečeno je danas na 41. sjednici Kolegijuma Skupštine grada.

Pogledajte novoizgrađeni "Zeleni most" i atmosferu na otvaranju

BANJALUKA - Uz vatromet i prisustvo brojnih posjetilaca svečano je otvoren novi most na lokaciji nekadašnjeg Zelenog mosta.

Uz vatromet otvoren "Banjaluka most", nekadašnji "Zeleni most"

BANJALUKA- Propraćeno vatrometom i brojnim posjetiocima svečano je otvoren novi most na lokaciji nekadašnjeg Zelenog mosta.

Pripreme za otvaranje: "Zeleni" izdržao opterećenje od 120 tona

​BANJALUKA - Novi most, izgrađen na lokaciji nekadašnjeg Zelenog mosta, danas je uspješno prošao test opterećenja. Tokom testa, na mostu su se u isto vrijeme, na tzv. najkritičnijim tačkama, našla četiri kamiona sa ukupnim teretom od 120 tona.

Preko novog Zelenog mosta od 14. juna

Novi Zeleni most svečano će biti otvoren 14. juna naveče, rekao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Zeleni most do sredine juna?

BANJALUKA - Izgradnja novog Zelenog mosta privodi se kraju, u ponedjeljak se očekuje probno testiranje nosivosti mosta, a već u prvoj polovini ovog mjeseca bi trebalo da bude svečano otvoren, rekao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Finalni radovi na novom Zelenom mostu u Banjaluci

BANJALUKA - Izgradnja novog mosta na mjestu nekadašnjeg Zelenog mosta u Banjaluci ušla je u samu završnicu, izvođenjem radova na gradnji i proširenju pristupnih saobraćajnica, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Najčitanije