Zeleni most

Završetak Zelenog mosta tek u maju

BANJALUKA - Zeleni most još nije završen iako je, prema ugovoru, predviđeni rok za njegov završetak bio 15. aprila, a gradonačelnik Igor Radojičić je rekao da će zbog toga izvođač radova morati da plati penale.

Radojičić: Izvođač da što prije završi izgradnju "Zelenog mosta"

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da grad insistira da izvođač što prije završi izgradnju "Zelenog mosta", budući da je danas istekao drugi rok.

Zeleni most biće otvoren prije Spasovdana

BANJALUKA – Izvođač radova na izgradnji Zelenog mosta nije dostavio zahtjev za produženje roka, a ako do toga dođe, grad će razmotriti zahtjev, ali male su šanse da ga prihvatimo", rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Rok za izgradnju Zelenog mosta 15. april

BANJALUKA - Rok za izgradnju Zelenog mosta u Banjaluci je 15. april i trenutno nema zahtjeva izvođača radova za produženje roka, rekao je danas načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.

Postavljena četiri nosača za novi Zeleni most

BANJALUKA - Četvrti nosač na polju između desnog obalnog i riječnog centralnog stuba novog Zelenog mosta je montiran, a peti nosač je pripremljen i njegova montaža se očekuje narednih dana, kad se postave elektroinstalacije na njemu, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Umičević: Novi Zeleni most nazvati po patrijarhu Pavlu

BANJALUKA - Marinko Umičević, tehnički direktor Fabrike obuće "Bema", predložio je da novi Zeleni most bude nazvan po patrijarhu srpskom Pavlu.

Izgradnja novog Zelenog mosta u punom jeku

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić danas je nakon obilaska gradilišta novog Zelenog mosta koji bi prema ugovoru sa izvođačem radova trebao biti završen do kraja godine izjavio da su gradske vlasti zadovoljne dosadašnjom dinamikom radova.

Krenula gradnja novog Zelenog mosta u Banjaluci

BANJALUKA - Gradnja novog mosta na mjestu starog Zelenog mosta u Banjaluci, koji će spojiti naselja Obilićevo i Kočićev vijenac, je počela, potvrdio je za "Nezavisne" Dejan Gaković, direktor "Kozaraputeva".

Uskoro izvlačenje preostale konstrukcije Zelenog mosta

BANJALUKA - Preostala konstrukcija Zelenog mosta trebala bi biti izvučena na obalu u nekoliko narednih dana.

Nostalgija za starim, radost zbog novog Zelenog mosta

BANJALUKA - Mnogobrojni Banjalučani s nostalgijom su danas gledali u porušenu, staru i dotrajalu konstrukciju Zelenog mosta, prisjećajući se ljepših dana, kada je bio u funkciji. Istovremeno, radovali su se izgradnji modernog prelaza koji će spojiti dvije obale Vrbasa.

Najčitanije