Zeleni most

Pogledajte novoizgrađeni "Zeleni most" i atmosferu na otvaranju

BANJALUKA - Uz vatromet i prisustvo brojnih posjetilaca svečano je otvoren novi most na lokaciji nekadašnjeg Zelenog mosta.

Uz vatromet otvoren "Banjaluka most", nekadašnji "Zeleni most"

BANJALUKA- Propraćeno vatrometom i brojnim posjetiocima svečano je otvoren novi most na lokaciji nekadašnjeg Zelenog mosta.

Pripreme za otvaranje: "Zeleni" izdržao opterećenje od 120 tona

​BANJALUKA - Novi most, izgrađen na lokaciji nekadašnjeg Zelenog mosta, danas je uspješno prošao test opterećenja. Tokom testa, na mostu su se u isto vrijeme, na tzv. najkritičnijim tačkama, našla četiri kamiona sa ukupnim teretom od 120 tona.

Preko novog Zelenog mosta od 14. juna

Novi Zeleni most svečano će biti otvoren 14. juna naveče, rekao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Zeleni most do sredine juna?

BANJALUKA - Izgradnja novog Zelenog mosta privodi se kraju, u ponedjeljak se očekuje probno testiranje nosivosti mosta, a već u prvoj polovini ovog mjeseca bi trebalo da bude svečano otvoren, rekao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Finalni radovi na novom Zelenom mostu u Banjaluci

BANJALUKA - Izgradnja novog mosta na mjestu nekadašnjeg Zelenog mosta u Banjaluci ušla je u samu završnicu, izvođenjem radova na gradnji i proširenju pristupnih saobraćajnica, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Završetak Zelenog mosta tek u maju

BANJALUKA - Zeleni most još nije završen iako je, prema ugovoru, predviđeni rok za njegov završetak bio 15. aprila, a gradonačelnik Igor Radojičić je rekao da će zbog toga izvođač radova morati da plati penale.

Radojičić: Izvođač da što prije završi izgradnju "Zelenog mosta"

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da grad insistira da izvođač što prije završi izgradnju "Zelenog mosta", budući da je danas istekao drugi rok.

Zeleni most biće otvoren prije Spasovdana

BANJALUKA – Izvođač radova na izgradnji Zelenog mosta nije dostavio zahtjev za produženje roka, a ako do toga dođe, grad će razmotriti zahtjev, ali male su šanse da ga prihvatimo", rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Rok za izgradnju Zelenog mosta 15. april

BANJALUKA - Rok za izgradnju Zelenog mosta u Banjaluci je 15. april i trenutno nema zahtjeva izvođača radova za produženje roka, rekao je danas načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.

Najčitanije