Zeleni most

Postavljena četiri nosača za novi Zeleni most

BANJALUKA - Četvrti nosač na polju između desnog obalnog i riječnog centralnog stuba novog Zelenog mosta je montiran, a peti nosač je pripremljen i njegova montaža se očekuje narednih dana, kad se postave elektroinstalacije na njemu, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Umičević: Novi Zeleni most nazvati po patrijarhu Pavlu

BANJALUKA - Marinko Umičević, tehnički direktor Fabrike obuće "Bema", predložio je da novi Zeleni most bude nazvan po patrijarhu srpskom Pavlu.

Izgradnja novog Zelenog mosta u punom jeku

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić danas je nakon obilaska gradilišta novog Zelenog mosta koji bi prema ugovoru sa izvođačem radova trebao biti završen do kraja godine izjavio da su gradske vlasti zadovoljne dosadašnjom dinamikom radova.

Krenula gradnja novog Zelenog mosta u Banjaluci

BANJALUKA - Gradnja novog mosta na mjestu starog Zelenog mosta u Banjaluci, koji će spojiti naselja Obilićevo i Kočićev vijenac, je počela, potvrdio je za "Nezavisne" Dejan Gaković, direktor "Kozaraputeva".

Uskoro izvlačenje preostale konstrukcije Zelenog mosta

BANJALUKA - Preostala konstrukcija Zelenog mosta trebala bi biti izvučena na obalu u nekoliko narednih dana.

Nostalgija za starim, radost zbog novog Zelenog mosta

BANJALUKA - Mnogobrojni Banjalučani s nostalgijom su danas gledali u porušenu, staru i dotrajalu konstrukciju Zelenog mosta, prisjećajući se ljepših dana, kada je bio u funkciji. Istovremeno, radovali su se izgradnji modernog prelaza koji će spojiti dvije obale Vrbasa.

Počelo uklanjanje starog Zelenog mosta, uskoro izgradnja novog

BANJALUKA - Uklanjanje Zelenog mosta počelo je juče, potvrdio je Radenko Crnogorac, direktor preduzeća "Prijedorputevi", koje izvodi ove radove.

Počinje gradnja novog Zelenog mosta

BANJALUKA - Ugovor o izgradnji novog mosta preko rijeke Vrbas na mjestu starog Zelenog mosta, potpisali su danas gradonačelnik Igor Radojičić i Radenko Crnogorac, direktor preduzeća "Prijedorputevi".

Radovi na Zelenom mostu počinju u četvrtak

BANJALUKA - U Banjaluci će u četvrtak, 14. juna, početi uklanjanje konstrukcije starog Zelenog mosta, koji će biti zatvoren i za pješački i biciklistički saobraćaj, najavljeno je iz banjalučkog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Nema kupanja na Abaciji zbog gradnje Zelenog mosta

BANJALUKA - Zbog početka radova na izgradnji novog Zelenog mosta ovog ljeta neće biti moguće kupanje na gradskoj plaži Abacija.

Najčitanije