Zelenkovac

Počeo džez festival na Zelenkovcu: Četiri dana dobre muzike i uživanja u prirodi

MRKONJIĆ GRAD - Internacionalni džez festival na Zelenkovcu kod Mrkonjić Grada, koji je jedinstven i prepoznatljiv po izuzetno prirodnom ambijentu, izboru izvođača, načinu organizovanja i svojoj održivosti, počeo je nastupom bendova "Đelić/Marjanović/Strićević trio" iz Beograda i "Alt begs" /Alt bags/ iz Novog Sada.

Počinje 21. Internacionalni džez festival na Zelenkovcu

Na Zelenkovcu kod Mrkonjić Grada večeras počinje 21. Internacionalni džez festival, na kojem će se predstaviti muzičari iz Austrije, Srbije, Hrvatske i BiH.

Otvorena izložba slika sa kolonije "Zelenkovac 2018"

BANJALUKA - Izložba slika nastalih na likovnoj koloniji "Zelenkovac 2018" otvorena je u srijedu naveče u Velikom izložbenom salonu Banskog dvora.

Međunarodni jazz festival “Zelenkovac 2019”

Projekat jazz festival se održava tradicionalno, unazad 18.godina i ima sve veću popularnost , naročito kod mladih u BiH i inostranstvu. U dosadašnjim festivalima su učestvovali izvrsni domaći i inostrani jazz muzičari.

U subotu počinje likovna kolonija na Zelenkovcu

MRKONJIC GRAD – U organizaciji mlade slikarke Anje Stojanović u saradnji sa udruženjem DT i HBB, te Eko zonom Zelenkovac, u ovoj prirodnoj oazi u blizini Mrkonjić Grada od sutra do 16. avgusta biće održana likovna kolonija na kojoj će učešće uzeti osamnaest slikara.

Završen 18. Internacionalni džez festival na Zelenkovcu

Nastupima bendova Kajtez and The Gang i "Ramić Rama i Nebojša" iz Banjaluke završen je 18. Internacionalni džez festival na Zelenkovcu kod Mrkonjić Grada.

Džez bendovi zabavljali publiku na Zelenkovcu

MRKONJIĆ GRAD - Drugog dana 17. Internacionalnog džez festivala, koji se održava na izletištu Zelenkovac kod Mrkonjić Grada, nastupili su bendovi "Basving" /The Baswing/ iz Srbije, "DŽezva" /Džezzva/ iz Slovenije, "Ejot" /Eyot/ iz Niša i Peter Senstius /Peter Senstius/ iz Holandije.

Počinje 17. internacionalni džez festival na Zelenkovcu

Na izletištu Zelenkovac, kod Mrkonjić Grada, danas će početi 17. Internacionalni džez festival, na kojem će se predstaviti muzičari iz Holandije, Slovenije, Švajcarske, Srbije, Hrvatske i BiH.

Najčitanije