Zemljotres

Premijerka uživo na TV-u u vrijeme zemljotresa: Dobro se drma

VELINGTON - U vrijeme kada je zemljotres jačine 5,6 stepeni pogodio Velington, premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern uživo je davala intervju televiziji Njuzhab, pa je kamera zabilježila njenu reakciju.

Snažan zemljotres kod prijestonice Novog Zelanda

VELINGTON - Zemljotres jačine 5,8 stepeni Rihterove skale pogodio je oblast stotinak kilometara udaljenu od Velingtona, prijestonice Novog Zelanda, saopštio je Vladin servis za praćenje seizmoloških promjena Geonet.

Snažan zemljotres pogodio Iran

TEHERAN - Zemljotres jačine 5,1 stepen po Rihteru pogodio je danas iransku provinciju Kogilujeh i Bojer Ahmad na zapadu zemlje, saopštio je američki Zavod za geološka istraživanja (USGS).

Zemljotres u Banjaluci

BANJALUKA - Banjaluku je u 9.54 časova potresao zemljotres.

Potres u Sredozemnom moru, osjetio se i u Dubrovniku

Potres magnitude 5,8 stepeni zabilježen je rano jutros u cetralnom dijelu Sredozemnog mora, a podrhtavanje tla osjetilo se i u Dubrovniku.

Zemljotres jačine 4,4 stepena pogodio Krit

ATINA - Zemljotres jačine 4,4 stepena pogodio je danas rano ujutro grčko ostrvo Krit.

Četvoro poginulo u zemljotresu u kineskoj provinciji Junan

PEKING - Najmanje četvoro ljudi poginulo je, a 24 povrijeđeno, u zemljotresu jačine 5,0 stepeni koji je noćas potresao prefekturu Zaotong na jugozapadu kineske provincije Junan, saopštili su lokalni zvaničnici.

Snažan zemljotres pogodio Nevadu

VAŠINGTON - Zemljotres jačine 6,4 stepena pogodio je američku saveznu državu Nevada, saopštila je nacionalna Služba za geološki nadzor.

Zemljotres na području Rijeke

RIJEKA - Zemljotres jačine 3,3 stepena pogodio je danas područje Rijeke.

Zemljotres pogodio Čile i Japan

SANTIJAGO, TOKIO - Zemljoters jačine 5,5 stepeni registrovan je na sjeveru Čilea, prenijeli su lokalni čileanski mediji.

Najčitanije