Zemljotres

Snažan zemljotres pogodio Aljasku

VAŠINGTON - Zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je Aljasku, saopšteno je iz Američkog instituta za geološka istraživanja.

U zemljotresu poginulo najmanje četvoro ljudi

MANILA - Najmanje četvoro ljudi poginulo je u zemljotresu na jugu Filipina, saopštile su lokalne vlasti.

Djevojčica poginula u zemljotresu na Filipinima

MANILA - Najmanje jedna osoba je poginula u jakom zemljotresu jačine 6,5 stepeni koji je danas pogodio Filipine, javio je kanal ABS-CBN.

Zemljotres u Strumici

SKOPLjE - Zemljotres jačine tri stepena potresao je sinoć Strumicu na istoku Sjeverne Makedonije, saopštila je Seizmološka opservatorija pri Prirodno - matematičkom fakultetu u Skoplju.

Snažan zemljotres u okolini grada Almati

NUR SULTAN - Zemljotres 5,5 stepeni po Rihterovoj skali zabilježen je u okolini kazahstanskog grada Almati, saopšteno je iz pres-servisa lokalnih hitnih službi.

Snažan zemljotres potresao Kamčatku

MOSKVA - Seizmolozi su registrovali zemljotres 5,3 stepeni u oblasti američkih Aleutskih ostrva, blizu ruskog poluostrva Kamčatka, javlja TAS S.

Zemljotres na području Tuzle

TUZLA - Zemljotres jačine tri stepena Rihterove skale registrovan je protekle noći na području Tuzle.

Zemljotres u Rijeci, tresao se i Karlovac

RIJEKA - Seizmološka služba Hrvatske zabilježila je u 00.24 zemljotres jačine 3,5 sa epicentrom u blizini Ilirske Bistrice u Sloveniji, 30 kilometara sjeverno od Rijeke.

Zemljotres na granici BiH i Hrvatske

SARAJEVO - Aparati u Centru za seizmologiju, Federalnog hidrometeorološkog zavoda u Sarajevu, registrovali su danas u 11 časova i 33 minuta zemljotres umjerene jačine 132 kilometara zapadno od Sarajeva na granici između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Snažan zemljotres potresao Čile

SANTJAGO DE ČILE - Zemljotres jačine 7,2 stepena pogodio je danas obalu Čilea, saopštio je američki Geološki centar.

Najčitanije