Zemun

Ministar: U Domu "Doživeti stotu" zapošljava se novi kadar

BEOGRAD - U Domu za stare "Doživeti stotu" u Zemunu u najkraćem roku biće zaposlen novi kadar, a preduzeti su svi neophodni koraci kako bi se pomoglo u prevazilaženju problema nastalih zbog širenja virusa korona među zaposlenima i korisnicima ove ustanove, najavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević.

Mediji: Virus korona u domu za stare u Zemunu

BEOGRAD - U privatnom domu "Doživeti stotu” u Zemunu je 19 korisnika o kojima je do juče brinuo samo jedan volonter, jer je kompletno osoblje u samoizolaciji, a šest korisnika i direktorka zbog korona virusa prebačeni su u bolnicu, prenosi Politika u onlajn izdanju.

U Zemunu ubijen vlasnik mjenjačnice i kozmetičkog salona

BEOGRAD - Dragan Pantelić (55), vlasnik kozmetičkog salona i mjenjačnice surovo je ubijen sinoć u Zemunu u Ulici 22. oktobra. Na njega je, za sada, nepoznati ubica ispalio nekoliko metaka iz pištolja. Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt čovjeka na licu mjesta.

Radnik nastradao na gradilištu u Zemunu

BEOGRAD - Muškarac star oko 50 godina preminuo je jutros na gradilištu u Ulici Aleksinačkih rudara u Zemunu, nakon što mu je pozlilo, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U Zemunu otkrivena biste kraljice Marije

BEOGRAD - Bista kraljice Marije Karađorđević, koja je bila poznata po dobrotvornom radu, otkrivena je danas ispred zgrade Regionalnog centra za talente iz prirodnih i tehničkih nauka u Zemunu, nekadašnjeg Dečijeg doma čiji je bila pokrovitelj.

Vozilom iščupao semafor, povrijeđene vadili vatrogasci

U Zemunu u Srbiji danas se dogodila teška saobraćajna nesreća. Prema prvim informacijama, "fiat stilo" se prevrnuo na krov, nakon što je prethodno iščupao semafor i hidrant.

Priznali, pa pušteni kradljivci mača Sibinjanin Janka

BEOGRAD - U Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su sva trojica osumnjičenih za krađu mača sa spomenika Sibinjanin Janka u Zemunu, nakon čega su pušteni da se brane sa slobode.

Vozač udario dvoje djece na pješačkom prelazu pa pobjegao

ZEMUN - Teška saobraćajna nesreća desila se danas oko 18 sati u Zemunu kod broja 56.

Pronađeno tijelo muškarca u kući u Zemunu

​BEOGRAD - Beživotno tijelo muškarca pronađeno je u jednoj kući u Zemunu, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Starac u Zemunu polno uznemiravao dvije djevojčice

BEOGRAD - Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu policija uhapsila T.B. starog 82 godine u Zemunu, zbog sumnje da je prije dva dana polno uznemiravao djevojčice.

Najčitanije