Zgrada

5.000 KM za hitne intervencije u zgradama

DOBOJ - Ukoliko im pukne cijev, iznenada počne da prokišnjava krov ili na njihovoj zgradi pada fasada, zajednice etažnih vlasnika mogu da računaju na 5.000 KM, koliko će u hitnim slučajevima biti izdvajano iz gradske kase, a ko će dobiti novac, pored komisije, odlučivaće i prvi čovjek grada Doboja.

Srušila se zgrada u Keniji, ne zna se da li ima žrtava

NAJROBI - Šestospratna zgrada u Keniji srušila se danas, a zvaničnici strahuju da bi ispod ruševina mogli da budu zatrpani ljudi.

Preko 1.700 oštećenih objekata u Albaniji nakon zemljotresa

TIRANA - Prema posljednjim procjenama, od posljedica zemljotresa u Albaniji potpuno su srušena 1.183 objekta, prenio je makedonski portal Plusinfo.

Zgrade za UIO još nema ni na vidiku

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH još nije kupila zgradu u Banjaluci u koju bi bili smješteni radnici Središnjeg ureda i banjalučkog Regionalnog centra, niti se nazire datum kada bi se to moglo dogoditi.

Vrhovni sud RS odlučio u korist Malbašića

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske odbio je tužbeni zahtjev "Krajina Borca" i za razliku od prethodnih nekoliko puta, ovaj put odlučio da kupoprodajni ugovori na osnovu kojih "Malbašić company" potražuje poslovne prostore u centru Banjaluke nisu ništavni.

Zgrada postala ruglo Bihaća, a ima milionsku vrijednost

BIHAĆ - Nedovršena zgrada u Bihaću, koja je nekada trebalo da bude Dom penzionera, već pune tri decenije zjapi prazna i vremenom je postala ruglo ovog grada, gdje se okupljaju beskućnici i narkomani, a u posljednje vrijeme utočište u njoj pronalaze brojni migranti.

U požaru u stambenoj zgradi poginulo sedam lica

MOSKVA - Najmanje sedam ljudi poginulo je u požaru koji je zahvatio stambenu zgradu u Rostovu u Jaroslavskoj oblasti, rekli su zvaničnici.

Stan u najvišoj stambenoj zgradi na svijetu košta 63 miliona dolara

​Zgrada kule u Central parku u Njujorku zvanično je postala najviša stambena zgrada na svijetu pošto je dostigla konačnu visinu od 470 metara.

Srušila se zgrada u Ukrajini, poginulo osmoro

KIJEV - Najmanje osam osoba, među kojima i dijete, poginulo je nakon što se srušila stambena zgrada na zapadu Ukrajine, saopštila je danas služba za vanredne situacije.

Srušio se dio zgrade u Ukrajini, jedna osoba poginula

KIJEV - Najmanje jedna osoba je poginula, a sedam povrijeđeno, nakon što se deo stambene zgrade srušio u Drogobiču na zapadu Ukrajine, saopštila je jutros ukrajinaska Državna služba za vanredne situacije.

Najčitanije